Bildirim
almanyada en dolusu 30 bin birim olan arabaya Türkiye de 160 bin birim para verince fanboy da olurusunuz başka şeyler de olursunuz, takılmayın geçer zamanla.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Allah kaza bela vermesin. ![]() edit: şimdi vw sitesine baktım araba 180 bin olmuş şok oldum ![]() |
Bir kaç sene öncesinde 5 serisi e serisi alınabilen durumdan golf alabilir duruma geldik. Ve bunun fanboyluğunu yapıyoruz.
Hayır yarın bir gün 160k ya polo aldım deyip fanboyluğunu ilan edecek arkadaşlara önerim şimdiden golf alın. ![]() ![]() |
Golf e b@k atmıyoruz, distrübitöre, servise, ülkemizde gördüğü muameleye laf söylüyoruz. Aracınız hayırlı olsun.
|
Doğru genel anlamda sınıfının en iyisi ama bukadar para verilmez.. 2. Bir şey sunroof yok arabada..
|
3.18 d aldık diye laf ediyordun ne oldu
9 ay oldu alalı 200.000 liraya 3.18 d m plus hemde |
Hayırlı olsun. Ben olsam 2018 BMW 116 d 1.5 alırdım.Bayi 165 e düşüyor. Golfün BMW den pahalı olacagi aklıma gelmezdi. En azından bu parayı BMW ye verdim derim.Allah sonumuzu hayir etsin. Bu rakamlara araba almak nedir algilayamiyorum. Oturduğum 2+1 ev 200 TL. Neredeyse bı golf bı ev parası ediyor. Bu iş nereye gidecek bilmiyorum.
|
Sanroofun , cam tavanın kore grubu dışında standart sunulan bir marka denk gelmedim. Kaldıki sanroof bu cümle yi kurduracak bir opsiyon değil. Herkes sanroof veya açılır cam tavan sever gibi bir kaide yok ...
|
Geçmiş olsun
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayaalp20 -- 29 Mayıs 2018; 11:46:22 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5323F5D9 -- 29 Mayıs 2018; 11:54:31 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Mayıs 2018; 12:21:31 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|