Şimdi Ara

2018 TYT VS MSÜ 2020 ( KIYASLAMA VE GÖRÜŞ İÇERİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 2018 TYT Çözdüm Netlerim ( 135 DK ) :

TR 35.25
    SOS 16.25
    MAT 37.75
    FEN 19.00

108.25

Bugün MSÜ 2020 Girdim Netlerim ( 135 DK ) :

TR 36.50
    SOS 17.50
    MAT 24
    FEN 10.25

88.25

Kıyaslama Ve Yorumlarım :

TÜRKÇE : TYT 2018 > MSÜ 2020 ( MSÜ dil bilgisi çok kekti dil bilgim iyi olmamasına rağmen saniyelik sorulardı. Paragraflar biraz yorucuydu bugün ama bence cevaplar netti . )

SOSYAL : MSÜ 2020 > TYT 2018 ( Tarih bariz olarak zordu bilgi sorulmuştu. Msüde daha iyi yapmama rağmen Msü daha zordu bugün şansıma coğrafyayı fulledim normalde fulleyemem o yüzden iyi geldi. )

MAT : MSÜ 2020 >>>>>> TYT 2018 ( MSÜ 2020 açık ara daha zordu TYT 2018'e göre. Problemler paragraf ağırlıklıydı şekil yoktu. Acil VE 3D ALAKASIZDI SINAVLA , ENDEMİK-APOTEMİ KAZANDI. )

FEN : MSÜ 2020 > TYT 2018 ( MSÜ'de sorular çok orijinaldi benim dikkatsizliğimden çok düşük gelse de soruları gayet beğendim. Ayt kıvamında bazı sorular vardı. Yorum değil bilgi ağırlıklıydı. Fizik soruları çok güzel ve orijinaldi. 345 25li Fen Denemesine benziyordu MSÜ FEN )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 14 Haziran 2020; 15:31:22 >

• Tyt 2018 netinle karşılaştırman doğru değil bence zaten sene boyunca çözdüğümüz soruların tamamı o sınavın sorularının türevleriydi. Ben de yakın zamanda çözmüştüm her soruda ben bunu daha önceden çözdüm diyordum. (Çıkmış soru görünce kaçardım hep daha sonra deneme olarak çözebilmek için)
  • UP
  • tyt 2018 msü 2020 nin yanında teog kalır bence
  • Tyt 2018 netinle karşılaştırman doğru değil bence zaten sene boyunca çözdüğümüz soruların tamamı o sınavın sorularının türevleriydi. Ben de yakın zamanda çözmüştüm her soruda ben bunu daha önceden çözdüm diyordum. (Çıkmış soru görünce kaçardım hep daha sonra deneme olarak çözebilmek için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osymdecayciyim

tyt 2018 msü 2020 nin yanında teog kalır bence
    harbi hocam özellikle matematik kısmı bayağı farklıydı bugün
  • Kesinlikle fen 345e benziyordu matta apotemi,endemik,345di

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt’de ters köşe yemeyiz umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezuncey

Kesinlikle fen 345e benziyordu matta apotemi,endemik,345di
    fendeki özgün , deneyli olan sorulara falan benziyordu bayağı. 345 çözdüğüm en iyi fen denemesiydi zaten bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

Tyt’de ters köşe yemeyiz umarım
    bence aynı olur. Ösym 165 dk olacak yığılma olacak diyenlere küçük bir fragman yaptı gibi. Mat yine bu zorlukta olur +30 dkyı tolere eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipola

Tyt 2018 netinle karşılaştırman doğru değil bence zaten sene boyunca çözdüğümüz soruların tamamı o sınavın sorularının türevleriydi. Ben de yakın zamanda çözmüştüm her soruda ben bunu daha önceden çözdüm diyordum. (Çıkmış soru görünce kaçardım hep daha sonra deneme olarak çözebilmek için)
    +

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce bu kalan surede sosyalden nasil ilerlemeliyiz kotu gecti sosyalim bugun felsefe din disinda

• Neden böyle biliyor musunuz. Bakın üçüncü kere giricem sınava. Sizden iki sene sonra da 2020 msu çok kek diyecekler. Çünkü 2018 tyt deki sorularla yüz bin defa yayınlarda karşılaştınız. Sorulduktan sonra hepsi ekledi kitaplara. Siz de çözdüğünuz için bakınca 2018 tyt ye aaaa çok kolay diyorsunuz. 2018 de girseydiniz patlayacaktiniz MSÜ gibi. Yani yaptığın 38 kusur 2018 netinden sil biraz :)

• 16971905 1 kullanıcısına yanıt
    acı ama doru
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    çok haklısın, tyt 2018 2019daki çoğu orijinal sorunun benzerleri denemelerde var.
  • siz 2018in mevzusunu anlamıyosunuz awq. 2018de hiçkimse nolacağını bilmiyordu, yeni sınav sistemi, yeni tip sorular derken herkes tytde iptal oldu. siz de girseydiniz o sınava siz de anlardınız. şimdi standart olan sorular o zaman bu ne aQ dedirtiyordu, şimdi kolay gelebilir size ama 2018 tyt de sıralamaların 2017 ygs gibi hatta daha iyi gelmesinin sebebi budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.