Bildirim
2018 tyt sıralamasını 2019 da kullanmak hk.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulanamazsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bunu nerden biliyorsun hocam?
Ben geçen sene tercih yapacaktım. Rehberlik hocama danışmıştım 30k sıralamam var yapma ozaman seneye kullanamassın kılavuzda öyle yazıyor demişti
Peki kılavuzda öyle yazıyor mu?
kılavuzda nerede yazıyor hocam bi zahmet açıklar mısın? -
Hoca güvenilir. Bakma gereksinimi duymadım
Bende bulamadım kılavuzda. Bilen varsa aydınlatsın.
www.hurriyet.com.tr
YÖK’ten YKS açıklaması: 200 puan bir sonraki yıl düşer mi?http://www.hurriyet.com.tr/egitim/yokten-yks-aciklamasi-40609097?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Yerleşince sorun çıkıyor diyor hürriyet ama ösymyi arayıp en doğru bilgiye ulaşabilirsiniz
linkte aynı şeyi söylüyor geçen senelerde olduğu gibi kesintiye uğrayacak geçen senelerde ne gibi kesinti oldu obp kırıldı sadece, demek ki kullanılabiliniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 13 Şubat 2019; 10:55:35 > -
Hocam öyle demiyor. Yerleştirilip kayıt yapmadıysa diyor.
Yani kayıt yaptıysa tamamen kullanamıyo olabilir
olabilir ama geçen sene yerleşip bu sene tekrar girecek biri varsa şimdi başvurusunu yapıp 2018 tytyi kullanmak istiyorum kutucuğunu işaretlesin bakalım sistem izin veriyorsa demek ki olabilir. -
Ulan ne uyanıksınız be hem tercih yap hem aynı puanı bir daha kullan olur paşam balkonuda mutfağa katarız rahat rahat yaşarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkoda10 -- 13 Şubat 2019; 11:43:51 >
Geçen sene tyt'de 200 puan üstü alan herkes tyt puanını yeni sisteme uyarlanmış haliyle KULLANABİLİR. Sadece en son obp eklenirken eğer geçen yıl yerleştiyse yarısı kesilir. -
Hocam peki 2017'de yerleştim 2018 tyt puanimi 2019'da kullanabiliyor muyum
Ösymyi arayın hocam
Ösymyi aradım kullanıyor buradaki ziyalar da kendi işine geldiği gibi sallıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ulan ne uyanıksınız be hem tercih yap hem aynı puanı bir daha kullan olur paşam balkonuda mutfağa katarız rahat rahat yaşarsınız.
|
Benzer içerikler
- 70 tyt 70 ayt kaç bin sayısal
- plastik cerrahi maaş
- deniz astsubay rahat mı
- organik kimya fasikül önerisi
- 31 nasıl bırakılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X