Şimdi Ara

2018 TYT mi yoksa 2016 YGS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi zordu? Ve AYT olmadan sadece TYT sıralaması olarak 2016 YGS ile nasıl gelir sizce?

Ekleme: Çoğunluk 2018 TYT'nin 2016 YGS'den daha zor olduğu kanaatinde gibi. Peki 2018 TYT'yi diğer yıllarla kıyaslarsak ne düşünürsünüz? YGS 2017 ya da 2015 gibi. Yine sadece ilk sınav bazında soruyorum, LYS ve AYT kıyaslaması dahil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 156b -- 18 Temmuz 2018; 14:7:6 >

• TYT daha zordu.TYT sıralamaları iyimser gelecek bence.AYT kurtlar sofrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 18 Temmuz 2018; 13:21:19 >
  • 2016 ygs tokat manyağı yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de esit gibi zorluk olarak.

• Deme öyle Allah çarpar trollükte bir yere kadar

• İkisinin adı bile beraber anılmamalı tyt>>>>>2016 ygs

• Boş yapmış Troller.

2016 YGS de soru denebilecek bir tek Vagon Problemi ve Din soruları vardı. Geri kalan boş beleş şeylerdi.

2018 TYT havada karada her alanda tokatlar bir de üstüne bu yeni sistem zaman sıkıntısı yaptı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazda ygs mi yoksa lys mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C663EC351

Boş yapmış Troller.

2016 YGS de soru denebilecek bir tek Vagon Problemi ve Din soruları vardı. Geri kalan boş beleş şeylerdi.

2018 TYT havada karada her alanda tokatlar bir de üstüne bu yeni sistem zaman sıkıntısı yaptı.
    Forumdaki 2010 çok uç olsa da 2016 gibi gelebilir görüşündeki kişilerin böyle düşünme sebebi AYT'nin hesapları değiştirecek olması mıdır yani hocam? Sadece TYT olarak bakınca 2018'in 2016'dan zor olduğunu söyleyen daha fazla kişi çıktı sanki bu konuda da olduğu gibi.
  • 156b kullanıcısına yanıt
    Herkes TYT'nin sağlam olduğunda hem fikir hatta bence 2014-2015 arasında bir şey. AYT de sağlam ama millet süre fln filan diyor onun etkisiyle kötü bekliyorlar. Bence ise AYT'de yapamayan gene yapamadı öyle ciddi 2010 gibi bir yığılma imkansız hatta 2016 bile olmaz bence ben 2014'ten 1-2 tık kötü bekliyorum.
  • 2018 TYT var ya 2016 YGS’yi yan yatırıp düz selam çakar.

Soruları görmesek bizi kandıracaklar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 18 Temmuz 2018; 14:28:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C663EC351

Herkes TYT'nin sağlam olduğunda hem fikir hatta bence 2014-2015 arasında bir şey. AYT de sağlam ama millet süre fln filan diyor onun etkisiyle kötü bekliyorlar. Bence ise AYT'de yapamayan gene yapamadı öyle ciddi 2010 gibi bir yığılma imkansız hatta 2016 bile olmaz bence ben 2014'ten 1-2 tık kötü bekliyorum.
    Hocam ben umudu biraz da TYT'ye bağlamış biri olarak bunları duyduğuma sevindim açıkçası. Umarım dediğiniz gibi olur, hatta AYT için de haklı çıkarsınız da sonuçlar açıklandığında hepimizin yüzü güler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

2018 TYT var ya 2016 YGS’yi yan yatırıp düz selam çakar.

Soruları görmesek bizi kandıracaklar :D
    2018 TYT demek istediniz değil mi hocam? Yanlış olmasın da çünkü TYT için baya umutlanmaya başladım
  • 156b kullanıcısına yanıt
    Pardon TYT ahahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Pardon TYT ahahaha
    Umarım düşünüp beklediğimiz gibi gelir hocam 2 haftadan az kaldı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.