Şimdi Ara

2018 SONY TV (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bombastikçi

Hayal kırıklığııı, kendime kızdıgım tek nokta elim rahattaydı daha iyisini alacak ekonomik gucum varken ne gerek var diyip birde Sony'nin aklimizda olan imajina aldanip dustuk bi hataya saglik olsun. Oturma odasina koydum zaten hanım izlesin dursun orda -) salon icin tekrar tv alicaz baska secenek kalmadi, adres ise belli
    gerekirse yazin almanyadan gelecek yakin akrabalara siparis verilir. bu arada sanmayin ki takintili biriyim vs bulutlanma desen var kenarlardan sizma desen var alt yazida ekranin aydinlanmasi var ana inanin hicbiri umrumda degil takilmadim bile cunku gunluk bi kullaniciyim extrem bise beklentim yoktu ama bu takilmalar var ya cok can sıkıcı yani gercekten cok goze batiyor benim gibi siradan bi kullanici bunlari yazdisa inanin burda tv konusunda cok titiz olan arkadaslar dakkasinda firlatir atardi bu tv yi -)) dun ilk defa tv yayininida izledim size yeminler olsun kablo tv uzerinden geleb HD yayinlarda annemin evinde ki pana cok daha ii resim veriyor
    Haklısınız valla, ne desek boş.

TV alırken ben de şöyle yüzeysel bir araştırma yapmıştım. Bütçe yüksek değildi ama o rakamlarda Sony yakalamayı düşünüyordum. Sonra bir yerde Sony nin Arçelik fabrikasında yapıldığını gördüm tesadüfen. Yazılım dışında hangi parça Sony nin, hangisi yan sanayi bilemeyeceğim için, marka değiştirdim. Buna rağmen uçuk fiyatları olmasına da kızmıştım.

Sharp, Panasonic, Sony gibi markalara güvenirim, ama Sony nin son yıllardaki politikasını pek olumlu bulmuyorum. Pana nın da panel üretmeyi bırakmasına üzülmüştüm. Ama kalitesiz Kore ürünlerinin ucuz fiyat politikalarıyla başa çıkmaları da kolay değil.

Sharp ın dik duruşunu kesinlikle takdir ediyorum. Pana da malzeme kalitesini düşürüp, yazılım konusunda taviz vermiyor. Malzeme kalitesi düşük derken, o kadar da kötü değil, ama eski Pana nerde, şimdiki nerde. Gerçi yıllardır ettikleri zararın bir etkisi olmak zorunda. Yine de kalite konusunda aklıma ilk gelen markalardan ve kolay kolay yanıltmıyor.

Sonraki mesajınızdaki fotoğrafı da gördüm. Ben de çok takılmam ama sizin tv gerçekten felaketmiş. Tekrar geçmiş olsun. Ben de bundan sonra Sony konusunda biraz daha temkinli yaklaşmaya karar verdim. Nasıl olsa Sony diyerek atlamam bundan sonra.

Almanyada yakın akrabanız var madem, yabancı forumlardan bence Sharp incelemenizde fayda var. Avrupada TCL diye bir markanın da yıldızı parlıyor, ama siz de benim gibi eski kafalıysanız, Sharp a bir bakın derim

• Ne yazikki yok belki geldigi an kurcalasaydim tv yi olucakti kurulumun ertesi gunu sony kendi sistemine kaydi olusturmus bu yuzden iadesi olmadi yoksa hatri sayilir birilerini soktuyduk araya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_blade

Arkadaslar merhaba, bugun butun gun magazalari gezip tvleri yakindan inceledim. Aslinda bir modelde karar kilmistik sony 55xf8505 serisini almakta ama konustugum magaza gorevlileri samsung 55nu8000 yonlendirdiler beni. Kayseride yasiyorum ve sony kayseri bayisi kapanmis mediamarkta sadece sony bulabildim onlarin elinde de 55xf8505 yok 55xf8577 serisi var. Aklim cok karisti bu uc seriden sizce hangisini tercih etmeliyim ? Siz degerli kullanicilarin dusuncesi nedir ? 55nu8000 mi 55xf8505 mi yoksa 55xf8577 midir ? Bana yardimci olabilirmisiniz ?
    Çok çok iyi bir motion harika bir renk resim kalitesi ve görüş açısına sahip (ips panel) yüksek olmayan konstrast (xf85) ile sadece siyahları daha iyi olan ancak geriye kalan herşeyde daha düşük performasnta bir tv (nu8000) arasında bir seçim yapacaksınız.

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    Hocam peki yurtdisi kaynakli siteleri inceledigimde testler xf85 serisi nu8000 serisinin altinda kalmis hatta oyleki karanlik bir odada izliyorsaniz xf85 serisini kesinlikle almayin diyorlar. Xf90 serisini ove ove bitiremezlerken xf85 serisini adeta linc ediyorlar. Ben film hastasi bi insanim ayni zamanda ps oynamayida seviyorum o yuzden uzun zaman sonra sony tv almayi dusunurken bu incelemeler insanin aklini karistiyor :( siz ne dersiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam peki yurtdisi kaynakli siteleri inceledigimde testler xf85 serisi nu8000 serisinin altinda kalmis hatta oyleki karanlik bir odada izliyorsaniz xf85 serisini kesinlikle almayin diyorlar. Xf90 serisini ove ove bitiremezlerken xf85 serisini adeta linc ediyorlar. Ben film hastasi bi insanim ayni zamanda ps oynamayida seviyorum o yuzden uzun zaman sonra sony tv almayi dusunurken bu incelemeler insanin aklini karistiyor :( siz ne dersiniz ?
    Üstte yazdım kontrast farkını...İps panelden korkmayın renk kalitesine ve doğallığını va panel yakalayamaz kolay kolay her açıdan nu8000 i ezer geçer sadece karanlık oda da çok siyah sahneleri nu8000 e göre daha gri görürsünüz (her sahne tam siyah değildir çoğu koyu sahne gri tonlarıdır ve ips bunları va dan daha iyi verir) Bu arada sony ips için bu dediklerim lg ya da başka marka olsaydı tereddütsüz nu8000 derdim son tahlilde motion resim ve renk kalitesi mi ? Karanlık sahnelerde biraz daha siyah görüntü mü ? Bunu siz seçeceksiniz...

• volkman kullanıcısına yanıt
    Bu tarz tecrubeleri birileri tatmak zorunda maaalesef bu sefer benim kismetimeymis -) ama onemli olan arkadan gelen insanlari iyiyi bulmalari hususunda dogru sekilde yonlendirebilmek yasadigimiz kotu hadiseler ışıginda oncin forumda bilgi ve deneyimini paylasan herkese kemdi adima tesekkurlerimi sunuyorum. Tv almayi dusunen arada kalan arkadaslarada tavsiyem tabiki herkes maddi olanaklari dogrultusunda urun aliyor, ana aldigimiz urun uzun soluklu kullanilan ve hayatimizda hatrı sayilir paya sahip karsisinda cokca zaman harcadigimiz cihazlar nacizane tavsiyem benim yaptigim hataya dusmeyin almisken cebinizi cokta zorlamadan iyi bir urun alin ve yine benim gibi oldu bittiye getirmeden dogru urunu bulmak icin biraz zaman harcayin -)) saygilar

• quote:

Dostum bende sony kd xf8505 baep aldım kullanıyorum.
    Siyah performansına kim laf ediyorsa şaşırıyorum. yok öyle bir şey.

Mükemmel renkler ve görüntü kalitesi var.
    alınabilecek bence en güzel fiyat, performans ürünü.
    Anderoid için şüphelerim vardı acaba sıkıntı yaşarmıyım diye.
    fakat iyiki almışım diyorum. Dün android 8.0 oreo güncellemesi geleceğini de okudum.

Sony al bana da dua ediceksin emin ol.

• Sony televizyonlara oreo güncellemesi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Dostum bende sony kd xf8505 baep aldım kullanıyorum.
    Siyah performansına kim laf ediyorsa şaşırıyorum. yok öyle bir şey.

Mükemmel renkler ve görüntü kalitesi var.
    alınabilecek bence en güzel fiyat, performans ürünü.
    Anderoid için şüphelerim vardı acaba sıkıntı yaşarmıyım diye.
    fakat iyiki almışım diyorum. Dün android 8.0 oreo güncellemesi geleceğini de okudum.

Sony al bana da dua ediceksin emin ol.

Alıntıları Göster
    mrb. kaç inç aldığınız tv ve ne kadara aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Sony televizyonlara oreo güncellemesi geldi.
    Görüntü keskinliği ve local dimming de bir değişiklik var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Sony televizyonlara oreo güncellemesi geldi.
    www.sony.com.tr
    Android™ 8.0 Oreo™ otomatik güncellemesi devam ediyor – 22 Mayıs 2019 | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/articles/00206881

usb'den nasıl yüklücez, bi bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

mrb. kaç inç aldığınız tv ve ne kadara aldınız ?

Alıntıları Göster
    Dostum 55 inç aldım Teknosa dan. Peşin fiyatına 10 taksitle. İNG kredi ile . 6000 TL. Hiç bir problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Dostum 55 inç aldım Teknosa dan. Peşin fiyatına 10 taksitle. İNG kredi ile . 6000 TL. Hiç bir problem yok.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler... Yalnız ürün şu an teknosada mantık dışı bi şekilde 9 bin tl iken başka yerlerde 5.900 e falan bulunuyor. Teknosa ne garip bi satış taktiği uyguluyor. Araştırmayıp alan illa ki oluyor mağazadayken falan.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan(sony destek) sürümü indirin zipten çıkarıp boş usbye atın. Usbyi takınca yüklemeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali119 -- 3 Şubat 2019; 23:23:30 >
  • mentalform M kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesinde değişiklik gözlemlemedim. Menü değişmiş. Home tuşuna basınca eski sürümde uydudan izlediğin kanalın sesi geliyordu ama bu sürümde home tuşuna basınca tv nin sesi kesiliyor. Bu hoşuma gitmedi. Menüdeki akıcılık sanki bir tık azaldı.

• Arkadaşlar xe9005 kullanıcısıyım home menüde oreo güncelleme geldi diye sekme geldi ama yazılım güncellemesi varmı diye taratınca güncel yazılım diyor. Sizce usb den yüklemelimiyim? betası falanmı tam sürüm mü? Birde de heran gibi bir takvimi varmı otamatik yükleme için
    2018 SONY TVne zaman gelir.
    2018 SONY TV

• Parça parça dağıtılacakmış. Hemen yüklemek isterseniz usbden yüklmeniz gerekiyor.

• Selamlar cevap alabileceğimi sanmıyorum fakat KD-65XF9005 siparişi verdim. Servis geldiğinde hangi kontrolleri yaptırmam gerekiyor elemana?
    Teşekkürler
  • Televizyon bazen kendi kendine açılıyor. sizde de oluyormu ?
  • Arkadaşlar Annemler için 49-55 inç arası tv bakıyoruz, Bendeki TV 55W805C model ve Bu modeldeki Gibi Bir Görüntü Kalitesine Sahip TV istediler,

Önceliğimiz Sony ve 49 İnç Uygun Fiyata F/P Cihazı Olsun İstiyoruz, Hangi Modelleri Tavsiye Edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.