Şimdi Ara

2018 SONY TV (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 1 senedir 55XE9005 kullanıyorum , gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Görüntü kalitesi , renklerin doğruluğu , hareketli sahnelerdeki performansı , upscale kabiliyeti gerçekten çok iyi. Yan oda da 2017 Samsung var artık yüzüne bile bakmıyorum. Kesinlikle pişman olmazsınız. Bütçeniz rahat ise XF9005 alın ama XE9005 ten de pişman olmazsınız.

Android Tv olarak arayüz canınızı zaman zaman sıkabilir fakat 4 TB harddisk Kodi ile muhteşem çalışıyor ve istemediğiniz kadar uygulama da elinizin altında.

Uzun süre sizi idare edecek güzel bir TV , pek alternatifi de yok.
  • HDTVTestyoutube
    Sony XF90 (X900F) vs XE93 (X930E) vs XE90 (X900E)
    https://www.youtube.com/watch?v=t0GzpKxakZM

bu videoda XE93 modelin daha iyi olduğu vurgulanıyor. seçim yapmak gerekirse hangisini almak daha mantıklı? XF90 ile XE93 arasında kararsız kaldım.

• payda P kullanıcısına yanıt
    Videoda söylemiş zaten oyun ve maç ağırlıklı kullanılacaksa XF9005, film vs ağırlıklı ise XE9305.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Videoda söylemiş zaten oyun ve maç ağırlıklı kullanılacaksa XF9005, film vs ağırlıklı ise XE9305.
    Net soyleyeyim lig tv izledim inanin kapadim izleyemedim xf90 modelinden bahsediyorum

Belki lig tv nin yayin kalitesindendir

Ama ps4pro ile bir mac yaptim cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Coşkun abi 4k uhd hdr dolby vision yok ya onda niye öyle diyosun:))

• Elden almak istediğim için xe93 pahalı geliyor. 9000e çıkarsak daha üstü daha üstü derken bir araba parası bırakmayayım. Fotoğraflarda xe90 daha doğal geldi, xf90dan, istanbulda nerde canlı yanyana görebilirim. Anadolu yakasındayım. Xf90, xe90, xe93 aynı anda görebilme imkanı şuan için yok. Mediamarktta xe93'ü 8100e alabilme imkanım var çalışan buldum. Kısaca xe90 6000, xf90 7500, xe93 8100 battı balık yan gider. Xe93, xf90dan iyiyse ya xe93 ya da xe90 alırım xf90'ı elerim.

55 inç alacağım hocam. Üstüne gerek yok benim için, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 21 Nisan 2018; 14:2:36 >
  • İçerenköy Carrefour Sony Center mağazamızda xe9005-xe9305 iki ürün yanyanadır. Bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 21 Nisan 2018; 10:56:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

İçerenköy Carrefour Sony Center mağazamızda xe9005-xe9305 iki ürün yanyanadır. Bekleriz.
    sizin yorumunuz nedir iki tv arasında? fiyat farkı görüntü farkına değer mi? xf9005 ne kadar daha iyi bir tv?
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Xf9005 haftaiçi gelir bize, görüp bakmak lazım.

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Bizim mağazada iki üründe altlı üstlü çalışıyor. Xe90 ve xf90

Hatta bi önceki sayfada da resimlerini paylaştım. Fark tabiki az da olsa var ama 1.000 lira o farka değermi tartışılır. Çoğu kullanıcının da dediği gibi bence xe90 efsanler arasına girdi ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberten_ank -- 21 Nisan 2018; 13:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Coşkun abi 4k uhd hdr dolby vision yok ya onda niye öyle diyosun:))
    Çok önemli değil habil varsın olmasın:))

• Ben alalı üç gün oldu hocam çok memnunum xe 9005 ten sonra iyi geldi

• quote:

Xf9005 haftaiçi gelir bize, görüp bakmak lazım.
    Extra bi ayar yapmak gerekmiyorsa 2mt den izleme olarak xf90 5 para etmez lig tv izlemek icin

2018 SONY TV

• g8 G kullanıcısına yanıt
    zaten iki metre den 55" almanız hata, televizyon suç atmamak lazım, sizin mesafenizde problem.

• quote:

zaten iki metre den 55" almanız hata, televizyon suç atmamak lazım, sizin mesafenizde problem.
    Alana kadar 1.5mt oled bile alinirdi :)

• g8 G kullanıcısına yanıt
    1,5-2 metrelerden 55" izlenmez, izleyen izler mi izler o ayrı, büyük olur, pikselleşmeler olur, dikkat dağılır, 49" bakıyordunuz, kısacası yanlış seçim yapmışınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Sony 55hx920 ful hd serisinden sonra sizi hiçbir tv mutlu etmeyecektir sony hx920 serisini geçebilecek tv üretmedi bir daha:))

Yanılıyorsunuz yakın zamana kadar 55x4500 kullanıyordum. Bence miladı x4500 alalım abiye haksızlık etmeyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1,5-2 metrelerden 55" izlenmez, izleyen izler mi izler o ayrı, büyük olur, pikselleşmeler olur, dikkat dağılır, 49" bakıyordunuz, kısacası yanlış seçim yapmışınız.
    Xf serisinde 49 luk getirdinizde almadikmi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: g8

Extra bi ayar yapmak gerekmiyorsa 2mt den izleme olarak xf90 5 para etmez lig tv izlemek icin

2018 SONY TV

Alıntıları Göster
    Aynı tv 3.5 mt kullanıyorum ve çok memnunum digitürkün hangi kutusunu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hepsi rezalet bir görüntü veriyor sanki tv de kum fırtınası var gibi digitürk görüntüsünü baz almayın türksat 4k ile deneyip öyle karar verin

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Aynı tv 3.5 mt kullanıyorum ve çok memnunum digitürkün hangi kutusunu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hepsi rezalet bir görüntü veriyor sanki tv de kum fırtınası var gibi digitürk görüntüsünü baz almayın türksat 4k ile deneyip öyle karar verin

Alıntıları Göster
    Cihazi almak isteyene yardimci olurum 2gunluk cihaz aldigim fiyatin altina veiririm ozelden msj atin saygilar

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.