Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
127
Favori
207.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Crystal Sunset Luxury otelinde konaklamış yorum yapabilecek bir arkadaş var mı ?
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    17-21 eylülde oradaydım. Yüzde 80 arap var otelde, otelden beklentiler neler yazayım hemen
  • Ayazay A kullanıcısına yanıt
    Biz deluxe odada kalmıştık. Odalar yeni dekore edilmişti. Çok memnun kalmıştık. Mega Saray’a gidecekseniz deluxe oda alınmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Ordayken kulak misafiri oldum'Kasım ayında ana bina standart odalar tadilata girecekmiş'.Umarım girer. Ama bidaha gidersem deluxe tercihim olur
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Ankaradan 3 günlüğüne geleceğiz 2 aile. 1 de ufak bebeğimiz var.
    26-29 elim tarihlerinde otelde konaklamayı düşünüyoruz.
    Yemekler yenmeyecek gibi olmasın,ortalamanın üstü olsun.Odalar temiz olsun.
    Kapalı ısıtmalı havuzu var sanırım. Denize uzak olması bizim için önemli değil.
    Birde verilen alkol markaları bilindik sanırım. Efes,Yeni rakı,balantines,JB gibi markalar dediler.
    Kafa dinlemeye güzel bir otel arıyoruz. Gece animasyon da çok önemli değil. Zaten ufak bebek var.
    Siz de tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    İlk olarak alkol almıyorum.

    Bizde aile olarak iki çocuk ile gittik deniz manzaralı oda upgrade edildi girişimiz 9,30 du 10,30 da odamız hazırdı.
    Otelde arap çok olduğu için ses yapıyorlar ailece geliyorlar 3 4 aile aynı katta siz düşünün sesi gece uyumazlar sabah erken namaza kalkarlar ailece ses yapıyorlar.

    İçecekler genelde bardakta veriliyor tavsiyem kağıt bardak kullan bazı bardaklar pis kalıyor. Lobideki barda hemen hemen bütün alkoller var.Dışarda dolaplarda sadece su var. Kapalı içecek hiç bir yerde yok minibar sadece sabahları geliyor.

    Havuzu iyi aquası 10 üzerinden 10 alır. Kapalı havuza giren kimse hiç görmedim.

    Gelelim yemeklere ızgara asla yok :) türk gecesine denk gelirseniz birçok kebab çeşidi oluyor. Etli yemek çesidi çok yok ama genelde et yemekleri oluyor. Fıstıklı tatlı hiç görmedim. Kuzu tandır dana tandır hemen hemen hergün çıkıyor akşam yemeklerinde. Pastanesinden sadece profiterol yedim beğendim. Yemekte garson az o yüzden tavsiyem akşam yemeğinizi aşağıdaki çocuk bölümünde yemeniz orada garsonlardan daha iyi hizmet alırsınız. Herkes üst tarafta yiyor. Yiyecek bişeyler elbet bulursunuz.

    Snack ise hergün tavuk döner var kalın kalın kesilmiş, tantuni var buz gibi malesef, gözleme var (hiç beğenmedim), hamburger var soğuk oda yenmiyor. Dondurma 3 çeşit kakao vanilya çilek, ve donut diye bi tatlı çıkıyor. waffle hayal kırıklığı.

    Size tavsiyem oteli gezin sonra eğer arap çoksa "CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA" bu otele yakın geçmek istediğinizi söyleyin zaten 2 gün sonra size bu otele geçmek ister misiniz diye bilgi notu paylaşılıyor ve asansörlerede yapıştırmışlar tatilinizn geri kalanını bu otelde geçirçek isterseniz müdüriyete başvurun diye.




  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.
    Erken giriş tanınması ve odaların upgrade edilmesi gayet güzel. Oteldeki araplar çok ses yapıyorsa tabiki rahatsızlık verir ama onun dışında çok da önemli değil.
    Kağıt bardaklar ile ilgili tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım.
    Tarih itibariyle serin olur gibi düşünüyorum fakat hava iyi olursa bizde aqua ve açık havuzu kullanırız tabiki.

    İyi kötü birkaç çeşit et çıkıyorsa aç kalmayız yiyecek birşeyler buluruz,yeter ki lezzetli olsun.Kuzu dana tandır çıkması bizim için yeterlidir. Pastanesi hakkında olumlu yorumlar sevindirdi. Tarih itibariyle otelin biraz daha boş olacağını ve bu yüzden servis konusunda daha az sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.
    Snack için vasat dediğinizi anlıyorum bakalım idare ederiz.

    Son olarak CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA oteli hakkında yazdıklarınızı anlayamadım. Otele giriş yaptığımız ilk gün diğer otele geçmek istediğimizi söylersek ücret farkı olmadan geçiş yapabiliyor muyuz ?
    Diğer otelin hizmet ve kalitesi daha mı yüksek? Avantajı nedir ?




  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Aynı grubun oteli denize sıfır konumda orada yoğunluk olmadığı için alternatif sunuyorlar bir nebze diğer otel tanıtımı yapılıyor. Bizim dönemimizde o tarafta pek kimse yoktu oteller yan yana benim hanım valizlerle uğraşamam diyerek geçmek istemediğinden ayrıntılı yazamıyorum. Mesela tripadvisor bir yorum okumuştum bir çift sunsete erken giriş yapmış odaları ayarlanırken oteli gezmiş her yerde arap olunca vazgeçmek istemiş onu ücretsiz diğer oteline yönlendirmişler o kişide kabul etmiş.

    CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA buraya herhangi bir ücret farkı ödemeden yönlendirebilirler. Eğer oteli ets ile aldıysan ets çalışanı var hemen lobide onu bul oda sana bu konuda yardımcı olur. CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA bence bu otelide araştır ona göre karar ver. Şimdiden iyi tatiller
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

    Selamlar Sueno hotel golf belek ve sueno deluxe adlı hotel incelemem...

    01 ekim 06ekim 2018 toplamda 5gece 6gün

    Verdiğim ücret kişi başı gecelik 297.50tl standart oda (senior oda upgrade yapıldı)

    Çalışma sistemi uhd (ultra herşey dahil)

    Yazım hatam imla kurallarına uygunsuzluk olabilir affola.Umarım incelemem birilerine yarar.sabrınız için teşekkür ederim.



    Selamlar

    Erdek den çıktığımız yolculuğa yoğun yağış sebebiyle sandıklı öğretmen evinde 1geceleme yaparaktan sueno golf hotele vardık.

    Yolculuğumuza akşam üstü 17:30gibi başladık gece 01:00gibi sandıklı(afyon)öğretmen evinde konakladık.belki merak eden arkadaşlarımız olur diye inceden inceye yazacağım

    Sandıklı öğretmen evi kişi başı sabah kahvaltısı açık büfe 40tl verdik.

    Sonrasında ertesi sabah 10 gibi yola çıktık yaklaşık 13:30gibi sueno hotele vardık.bu arada yollar gerçekten de harika ,çukur vs yok fakat radar dolu ceza yediğimi sanmıyorum.genelde cruise u kullandım.

    Hotele girerken haliyle güvenlik bizi karşıladı güleryüzlü bir şekilde sueno ya hoşgeldiniz rezervasyonunuz varmıydı ?şeklinde bende evet şu şu tarihler arası var dedim özür dilerim sizi 1dakika bekleticem dedi.direk telefon ile konuşaraktan 1dk olmadan efendim tesisimize tekrardan hoşgeldiniz diyerek yolu açtılar zaten hotele girerken sol yol sueno golf sağ yol suemo deluxe adlı hotelin yolu..sueno golf ün önüne gelir gelmez görevli arkadaşlar bizi karşıladı..çantalarımızı aldılar akabinde ön büro müdürü orçun bey bizi karşıladı hoşgeldiniz diyerek güzel bir karşılamaydı.Müşteriye verilen önemi gösteriyordu.hemen oturduk ne içersiniz dendi. Odalara ilk başta bakmak istermisiniz dendi hayır dedim.o halde size hoteli anlatalım dedi Orçun bey kaldıgımız hoteli ve diger deluxe hoteli ve olanaklarından maket üzerinde bahsetti.doğru olan buydu da tam isabet oldu..bu arada hazırlanmış odalara yerleştik.yerleşmeden önce lütfen bir sıkıntı anında biz buradayız bize bildirin bizler sizler için buradayız dendi.tatilim boyunca bu kelimeleri birçok personelden duydum özellikle golf hotelinden ....

    modalar golf sporu sevenlere yönelik hazırlanmış bir hotel zaten ingiliz mobilyasından da bu belli...gelen kesim avrupa ülkelerinden gelen 45yaş üstü amca ve teyzeler,çok fazla türk müşteri görmedim iki belkide üç....hotelin ana konseptinin golf olduğunu çözümleyememiş olmalarından ötürü yerlere battaniye sermişler vs diye konuşmalarını duydum.gelelim odalara

    Standart odaların genişliği harika geniş bir balkon ve balkon içersinde yine oda konseptine uygun tahta sezlong mevcut odaların yer kaplaması banyo hariç halı kaplama geniş bir yeni nesil lcd tv var yatakları yumuşak çarşaflar temiz banyo havluları da aynı şekilde yeni havlular iki adet te bornoz verilmiş.tek kullanımlık kaliteli terlikler vs mevcut banyo yer zemin kaymaz oluşu çok iyi küvet var küvetin yanında su taşmasını engelleyici cam paravan yapılmış ama ne var ki zamana sanırım yenik düşmüş olucak plastik aksamının değiştirilmesi gerekiyor iki odamızdada aynı problem vardı..ama bu durumu kat görevlisine söyledim hemen ikişer üçer yer havlusu temin ettiler. Temizlik durumu çok iyi hergün odada çarşaflar ve havlular değişmekte odaları temizleyen bayanın yanında bir katların temizliğinden sorumlu bayan mevcut oda oda temizlenen yerleri geziyor eksikleri yazaraktan tamamlatıyor.. odalarda klima sistemi yeterli siemens tercih edilmiş..akıllı sensör var sürgülü balkon kapısını açınca klima kapanmakta..mini barına her gün 2adet soda 2 kola 2sprite 2fanta 2bira 2su konulmakta ve mini barı düzenleyen personel özellikle dedi ki birşey isterseniz lütfen bize not yazın fazla fazla koyalım dediler daha ne olsun...

    Oda içersinde ışıklandırma yeterli bir çok ışık var sizler hepsine müdahale edebiliyorsunuz.

    (Bütün oda tipleri için geçerli )



    Restorant bölümüne geçersek sabah kahvaltısı öğle ve akşam yemeği diğer hotel olan sueno deluxe hotelden gelmekte yani aynı yemek kalitesi ama çeşit olarak sueno deluxe daha zengin oraya geleceğim :)



    Hotel tam bir huzur arayanların ortak adresi diyebilirim.heryer yeşil gölet çevresinde güzelim balıklar..Serkan gölet dedin ben sivrisinek olucağını düşünüyorum,diyenleri duyar gibiyim hayır inanın kaldığım günler içersinde bir kez sineğe rastlamadım ve inanın aynı korku ile gelmiştim..Golf hotelin kapalı ve birde açık havuzu var bugünlerde günde 2-3 kişi var yok sakin (en alt kat -1)havuzlar temiz hemen aynı kat içersinde bilardo ve masa tenisi mevcut hotelin en çok sevdiğim kısmı birdie bar adlı yeri hergün 12gibi açılıp 17:00ye kadar yemek servisinin yapıldığı 18:00e kadar da içicek servisinin olduğu gölete cepheli şirin bir yer,yemekleri gerçekten alacarte restorantları aratmıyor neden diyceksiniz hem açık büfesi mevcut hemde menü sistemi ile çalışmakta.. menü sisteminde kırmızı et beyaz et ve balığın 2çeşidi mevcut somon ve levrek bunun yanında fastfood ürünler de var hamburger cheeseburger pizza vs et yanda tavuk dürümüde unutmayalım.içicekler burada bardak ile verilmekte garson sayısı yeterli bir yemek siparişi verdiğinizde en geç 15 ile 20dakika arasında sıcak olarak getirilmekte..(süre zarfı bir dana antrikotun pişme süresi için verilmiştir)

    İçicek durumlarına gelirsek alkol bazında bir beluga tarzı üst segment içkileri mevcut değil smirnoff vs var ama örnek veriyorum birdie barda olmayıpta lobby barında istediğiniz içicek varsa yogun bile olsa personel arkadaşlar hemen size şunu diyorlar efendim burada yok ta üst barda var hemen getirtelim..işte o zaman doğru yerdeyim diyebiliyorsunuz.çocuklu aileler için sueno golf çok iyi bar ya da restorantlarda mama sandalyeleri yeterli seviyede ve kaliteli mama sandalyeleri mevcut.mama sandalyeleri her defasında temizleniyor içinde önlük,ıslak mendil ve peçete yeralmakta ve tepsi kısmı streç filmlenmiş vaziyette...temiz...

    Birşey istediniz değil mi yediniz ya da içtiniz bir daha isteyince suratlar asılmıyor hizmet odaklı işler yapılmakta...sueno golf ün yeri bende ayrı kısa bir tatilde yapsanız herkes sizi tanıyor günaydın vs diyorlar.hele ki benim kızım gibi bir tatlılık varsa İsmiyle çagıyorlar...aaa asya hanım gelmiş :) bu arada bu mesajımı okuyan sabırlı arkadaşlarımızın çocukların Allah sağlık sıhhat versin olmayan arkadaşlarımıza iyi bir eş ve güzel aklı başında çocuklar versin...

    Kahvaltıyı özellikle golf de yapmanızı isterim..manzara harika...

    Gelelim diğer hotele

    Sueno deluxe

    Hotel golf adlı hotele göre daha yeni ve daha modern modern derken diğer hotelin ruhu ayrı o başka.... :) tabi anlayana...

    Deluxe ün Golf sahasını çıkarırsak golf adlı hotele göre yerleşik düzeni daha büyük imkanlar daha fazla

    Bar sayısı fazla cinema ve hamam sayısı aqua park artıları var..golf ile deluxe adlı hotel arası yaklaşık 350-400m şimdi diyceksiniz broşurlarda 600m yazıyor.o denize olan mesafesi :) hotelin ilk girdiğimde ilk baktığım yer tavanı oldu fazlasıyla katlı ve harika dekore edilmiş bir hotel.girişte hemen solunuzda hoşgeldin şerbetleri mevcut şampanya soğuk servis ediliyor sağ kısımda ise kaliteli çikolata ve kuru kayısı lokum çeşitleri.. ilerledikten sonra hemen altınızda bir kat var orada ana restorant mevcut bu ana restorantta sabah kahvaltısı geç kahvaltı ve öğle ve akşam yemeği ve gece 23:00ile 00:30arası gece büfesi burada verilmekte

    Yine alt katından deniz doğru giderken sol tarafta sueno meydan mevcut bir c harfi düşünün c harfi içersinde yanyana küçük küçük dükkanlar hayal edin biri pizzacı biri makarna biri pastane biri waffle biri bar biri kahve dükkanı biri tantuni biri meyve biri fastfood biri köftesi vs biri asia food biri kumpir vb şeyler verilmekte öğlen 12gibi açılıp akşam 17:00ye kadar hizmet vermekte içicekler kapalı kutu ya da cam şişe olarak verilmekte öğlen yemeği yemedim şimdi ne olucak diye düşünmeyin derim sueno meydanda istediğiniz yiyeceği ve içiceği bulabilirsiniz..Bu arada orada görevli Cengiz Erdoğan isimli kişi sagolsun o kadar ilgili ki her misafirine ayrı bir ilgi gösteriyor.tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor..bunun haricinde 2çocuk havuzu bulunmakta biri aqua park olarak dekore edilmiş ve o şekilde hizmet vermekte diğeri ise ana havuzun orta kısmında derinliği 35cm olan tenteli bir çocuk havuzu mevcut suları temiz devir daim nonstop çalışmakta..bundan ötürü suları biraz soğuk.... tenteli çocuk havuzu kısmı diğer yere göre daha boş havuzun etrafında küçük paravanlarla kapatılmış soğuk içicek dolapları mevcut bu dolaplarda kola,fanta,sprite,su,ve demir hindi şerbeti mevcut. İstediğiniz gibi alabiliyorsunuz bu dolaplardan yaklaşık 4-5adet gördüm.yetişkin ve çocuk havuzları tertemiz ve büyüklüğü yeterli

    Büyükler için olan havuzun derinliği 140cm

    Çocuk havuzu derinliği 35cm

    Bu havuzların ortasındaki yoldan geçince plajına ulaşıyorsunuz plajlardada bol bol güneşlik var sezlong var cankurtaran görev yapmakta ve deniz sahili açık olduğu müddetçe devamlı 2güvenlik personeli olduğunu gözlemledim.. plaj çıkışında bol bol ayağınızı yıkayabileceğiniz yerler yapılmış duş da yeterli wc sayısı soyunma kabinleri yeterli bütün tuvaletlerde küçük kardeşlerimiz çocuklarımız düşünülmüş çocuk tuvaletleri ve lavaboları mevcut yaz ayları fazlasıyla sıcak oluyor ki (sahil kısmındaki) tuvaletlerde hazırda çalışan inverterlı klimalar mevcut :)

    Güzel bir iskelesi mevcut tahtalar yerli yerinde birine basınca diğer ucu kalkmıyor aralıkları yeterli ve güvenli iskeledede bir barı mevcut genelde müşteriler orada toplanıyor.sunumları beyaz opak renkli bardaklar..iyi düşünülmüş kaliteli beachlerde sunulan bardaklarla aynı sistem..(örnek:koh samui tayland nikki beach

    club)oradada kapalı kutu ve bardak sistemi mevcut

    Aquapark konusuna gelirsek asansörlü sistem duruma tat katmakta... sabah 10ile akşam 17:00 arası aqua park ın bütün kaydırakları hizmette yok o kapalıyken bu çalışıyor olayı yok.. çalışan arkadaşlar yardım sever hoşsohbetler abi hızlı mı itiyim yavaş mı olsun misali sohbetler samimi türk insanımız işte sevdik mi sevdik...hatta şakayla karışık abisi yemek yedik biz ya çıkarırsak şimdi abi senin canın sagolsun temizletiriz senin için demeleri bile yetti.. :) genç çocuklar bahtları ve yolları açık olsun...

    Aqua parkı bir çok yaş aralığına hitap etmekte biz çocuklar için sandık 75yaşındaki babacığımı bot üstünde kayarken görünce fikrimiz değişmiş oldu... şaka bir yana eşim ile ben aqua parkta çocuğumuz uyurken babaanne gözetiminde çok iyi eğlendik..aqua parkın yanında 2adet masa tenisi mevcut

    Gelelim içiçeklere portakal suyu konsantre ama bir kişiye sorun kapalı cappy bir kişiye sorun akşamdan sıkılıyor birine sorun şimdi sıkıldı. Bir bilgi kirliliği mevcut buna son nasıl verdim? İlla taze sıkılmış meyve suyumu istiyorsunuz buyrun o zaman deluxe adlı hotelin spa center ın içindeki witamin barına orada elma,havuç,portakal,limon suyu makine ile sıkılıp size anında verilmekte...hemde ücretsiz....

    gelelim deluxe un ün meşhur yemek restorantına yaklaşık 100m bir stant düşünün sollu sağlı ortalanmış ana yemek standları meyve,çorba ,tatlı vs vs fazlasıyla tatmin edici..golf ile aynı yemekler ama sueno deluxe da kat ve kat fazlası var örnek golf te 8tatlı çeşidi deluxe de 20tatlı çeşidi...mutlaka gidilmeli iki iç restorantı ve buna bağlı iki de dış bahçeli oturum alanı mevcut

    Birinci restorantı daha sıcak (çocuklu aileler burayı tercih etmeli)garson sayısı az ve ilk oldugu için yogunluk fazla

    Diger ikinci restorant ise kırmızı koltuklu restorant burada klimalar faal çok soğuk tavsiye etmiyorum ama servis hızlı garson sayısı fazla..dış bahçeler tercih edilebilir..

    Ama sakinlik betondan uzak yeşile, huzura yakın olmak istiyorum derseniz, golf hotel ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır..

    Animasyon olayına gelince böyle güzel bir hotelden animasyon namına daha iyi şeyler beklerdim demek doğru kalıyor..belkide yiyicek içicek ya da hizmet anlamında beklentileri yüksek tutan hotel animasyon ya da eğlence pozisyonunda sınıfta kalıyor...fazla bir etkinlik göremedim... herkes memnun ise sıkıntı yok ama bana kalırsa acil bir müdahale gerekli yaz nasıl geçmiş merak konusu....iyi. Niyetimizi kaybetmeden düşünelim diyorum gidilen tarih ekim 1 ...halbuki ekim 30a kadar yaz sezonu geçiyor..animasyon ekibi erken dağılmış ise burada kim dağıttı ise bir düşünmesi lazım çünkü ekstra 1ay fazla çalışılması fazla sorun yaratıcak türden değil... neticede böyle güzel bir hotelin herşeyi iyi hoş benim gibi çıkıyor kılın biri şak diye eglence ekibini söyleyebilir..ne gerek var dimi diyoruz..

    akşam yemeği sonrası eglence (aktivite)lerine geçiyoruz.genelde akşam yemekleri sonrası akşam 21:30gibi tiyatro kısmında güzel geceler düzenlenmekte..sovlar vs...

    Lolipop çocuk kulubü

    Yine -1katta hizmet veriyor.içini gezdik güzel bir ortam yaratılmış.anne babalar çocukları imza ile bırakıp imza ile alıyorlar.belirli dönemlerde belirli saat aralıklarında dadılar mevcut.onun haricinde görevli personel var.içindeki çocuk kulübünün biraz yenilenmesine ihtiyacı var birşeyler eklenmeli...

    Yine aynı katta lunaparkı var ücretli..ama inanın hiç girmedim çünkü uhd çalışan bir hotelde bu ekstra lafını duymak istemedim belki..yanında oyun salonu mevcut kagıt,okey vs için bir sineması mevcut haftada 7film oynatılmakta gitmedim ilgimi çekmedi..gelelim umumi wclere gerçektende tertemiz harika diyebiliriz küçük 15x15 beyaz havlular iyi düşünülmüş..kullandıktan sonra kirli sepetine atıyorsunuz.el sıvı sabunu dove marka kaliteli...her daim temiz farklı saatlerde kullandım her zaman temizdi...

    Benim gibi ekim aylarını tercih ederseniz ve açık havuzlar size soğuk gelirse kapalı havuzun ısıtmasını açıyorlar 28dereceye yakın su oluyor yok ben kapalı havuzda daralırım derseniz bu durumda düşünülmüş kapalı havuzun bir kısmı açık havuza bağlanmış.tavsiye ederim.

    Kısa bir konaklama sonrası başta yardımları ve ilgi alakası için Orçun beye,restorant bölümünde sabahları bizleri gülümsemesiyle karşılayan her konuda yardımcı olan Ayşe hanıma,ufaklığımız için kendi elleriyle portakal suyu sıkıp getiren Tayfun beye,birdie bar da görevli tüm personele hiç birini ayıramıyorum..yine golf bölümünde bizleri güleryüzle bir şekilde karşılayan mazlum beye ;sueno deluxe da lolipop club de görevli Nilay hanıma sagolsun kızımı normal vakit harici sırf görmek istedik diye midilli atlara götürdü..Nilay hnm ile kısa bir sohbet sonrası ne kadar işinde donanımlı bir bayan olduğunu anladık..Nilay hanımıda daha iyi yerlerde görmek isteriz..Kısacası amacımız mutlu güzel bir tatil geçirmekti.Bunu başardığımızı düşünüyorum.Böyle bir tesisin kurulum aşamasında yer alan,işletmelerinde görevli olan ön planda ya da arkaplanda çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.gelecek senelerde tekrar görüşmek ümidiyle .

    Sueno ailesine iyi çalışmalar dilerim..

    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)


















    2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Msj i bastan sona okudum ve karnım acikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emindoner09

    Msj i bastan sona okudum ve karnım acikti
    Vaktinizi aldım demek...yemek ısmarlayabilirim biraz ayrıntılı yazmak istedim..Sabrınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Forumun yıllardır devam eden tatil & otel konuları arasında sanırım şimdiye kadar en uzun ve detaylı inceleme rekoru bu olmuştur... Tebrikler....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Bir çoğumuzun erken rezervasyonda ilk bakacağı otel sueno oldu Elinize sağlık



    Merak ettiğim nokta neden otel konuları başlık olarak forumda yok. Bilgilerin güncel olmayacağı kaygısı mı yoksa bu tarz bir çalışma mı yok. Reklam cenneti olan ve her başlığı ticaretleştirmeye çalışan dh politikaları neden buna yönelmez anlamıyorum. Yorumlarınız çok değerli ancak konu içinde kalmakta ve sadece bu sene bu konuyu takip edenler tarafından okunuyor. Seneye kimse bu yazıyı göremeyecek. Bir ****ipadviser olamaz ama sizin gibi derin yorumların kaybolup gitmesi üzüntü verici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 6 Ekim 2018; 8:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zvzv

    Forumun yıllardır devam eden tatil & otel konuları arasında sanırım şimdiye kadar en uzun ve detaylı inceleme rekoru bu olmuştur... Tebrikler....
    Teşekkür ederim hocam sizlerinde iyi incelemeleri mevcut severekte okudum.biraz fazla detaylı oldu :) selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    Bir çoğumuzun erken rezervasyonda ilk bakacağı otel sueno oldu Elinize sağlık



    Merak ettiğim nokta neden otel konuları başlık olarak forumda yok. Bilgilerin güncel olmayacağı kaygısı mı yoksa bu tarz bir çalışma mı yok. Reklam cenneti olan ve her başlığı ticaretleştirmeye çalışan dh politikaları neden buna yönelmez anlamıyorum. Yorumlarınız çok değerli ancak konu içinde kalmakta ve sadece bu sene bu konuyu takip edenler tarafından okunuyor. Seneye kimse bu yazıyı göremeyecek. Bir ****ipadviser olamaz ama sizin gibi derin yorumların kaybolup gitmesi üzüntü verici.
    Teşekkür ederim.

    Aslında oteller ve tavsiyeler olarak bir bölümümüz mevcut. Hotelleri orada yazabiliriz.ama burada (bu konu için konuşuyorum) biraz daha aohbet havasında mesajlara daha anlık dönüş oluyor bir hoteller havuzu gibi düşünün.kişi tatil beklentisine yakın hoteli seçebiliyor sizlere soru sorabiliyor.isterseniz o kadar degerli incelemeler var ki

    Sizden gelen hotel tavsiyeleri adlı bir başlık yapalım. İncelemelerimizi alt alta sıralayalım.yani inanın sizlerden gelen güzel fikirler sayesinde bir tık daha iyiye götürebiliriz bu hoteller konusunu..

    (Bu arada arkadaşlar tartışmayı bırakalım)

    Aynı amaca hizmet ediyoruz.x kişiside bilgi veriyor y kişiside a kişiside bilgi bekliyor..lütfen selamlar.

    Bu arada sueno ile ilgili yazmadığım ya da aklınıza gelen soru var ise yardımcı olabilirim konudan sorabilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Serkan hocam yemiş kadar oldum 🤗

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Benim var :) glenfiddich ictiniz mi? ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

    Benim var :) glenfiddich ictiniz mi? ;)
    Beluga vs çoğunu denedim o dediğinizden göremedim. Ama belugayı çok beğendim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninova sebur termal resort **** yıldız

    Pamukkale karahayıt bölgesi..

    Bu hotelde 2016yılında da 3gece konaklamıştım.Memnun kalmıştım.antalya yolu üzeri yolu ikiye bölmek amaçlı burada konaklamak istemiştim.Son yorumlar biraz dikkat çekiciydi.Hatta şüphelendim tesisi aradım tesis el değiştirdi mi?dedim hayır efendim dediler..Ama insanların konaklama tesislerinden beklentileri değişeceğini düşünerekten setur aracılığı ile rezervasyon yaptırdım.Ödediğim ücret oda başı 1gece iki kişi 270tl

    Fakat anne ve babamızda olduğu için iki oda aldık tesise 540tl ödemiş oldum.

    Neyse Tesise ulaştık;

    Aracı park ettim.ne gelen var ne giden. İçeri böyle bir kafamı uzattım bayan telefona dalmış...neyse valizleri almadan önce resepsiyona gittim merhaba dedim merhaba dediler hoşgeldiniz vs yok..!iki oda rezervasyonumuz var dedim evet tabi bakıyorum vs dedikten sonra buldular size b blok vericez dediler dedim ana binadan rica edicem dedim yok blokajlı vs dediler. Neyse dedim ne de olsa 1gece dedim kabul ettim.odaya girdik oda da buzdolabı çalışmıyor sabun yok duş jeli yok.. havlular eksik diğer oda da keza biri var ise digeri yoktu..küvet içersinde silikonlar kirden pas gibi görüntüsü vardı.. neyse akşam yemeğine geçtik..tam bir facia yemekler pilav hariç soğuktu..ama soğuktan kastım buz buz..pilavın içinde şehriye gördümde pilavlı makarna hiç görmemiştim ama acıkmıştım ne yapiyim yedim..sabah kahvaltısı ayrı bir macera idi.fincan çay da değilde kutu karton bardakta içtik.sanki 4yıldızlı tesis degilde yol üstü dinlenme tesisine gelmiştik...sadece 2adet şokella ve 4dilim ekmek yedim..

    Yani işin özü el değiştirmiş.iki ortak almış.garson deseniz sadece 2garson vardı.dedim ne oldu buraya el degiştirdi dediler biri patronlardan gitti antalya ya diğeri nerede bilemiyoruz dediler..

    Kesinlikle gitmeyin derim.garsonlar bile isteksiz ki kaldı ki ne yapsın türk hamamı çatı tavan kısmı çıktı çıkıcak kapalı havuzu tadilatta kaldı ki termal sezon..termal havuzlar aşırı kirli ve soğuk.. 2sene önceki tesis gitmiş..yazık 540tl fazladan para verdim.. diyebilirim.

    Tek sözüm gitmeyin olur..sandıklı öğretmen evinde

    160tl ye 4kişi kahvaltı dahil kaldık.daha rahattı diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.