Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.493.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Bu ne demek şimdi arayalım mı şubeyi onaylamaları için yoksa 1-2 gün içinde girerler mi sisteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CaqLaR

hocam merhaba,

işlemlerinizi ne zaman bitirmiştiniz? yani para yatırma, askere başvurma süreci ne zaman tamamlandı?

başvuru süreci ve celp çıkışının belli olduğu tarih arasında çok zaman geçiyor mu?
    Merhaba,

E-devlet üzerinden başvurumu ilk açıklandığı gün yaptım. Bunu söyleme sebebim sanırım bu sıraya göre askere alma işlemi yapılıyor.

Çünkü parayı yatırma ve askeri şubeye gitme işlerini 28 ağustosta yaptım. Yani para yatırıldıktan sonra ilk açıklanan celp te askere gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 ekimdeki celb dönemi alımları tahminen ne zaman açıklanır? Kasım ayı çizelgesi belli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan1990 -- 11 Eylül 2018; 18:52:6 >
  • Arkadaşlar tecillyim yoklamam olup olmadığını nasıl öprenirim, memleketimde ki askerlik şubesi açmıyor, edevlette tecilli olduğum için sorgulatmıyor.

• Arkadaşlar ben parayı yatırdım ama askerlik şubesinden nasıl randevu alacağız?e-devlet’ten Asal randevu başvuru sayfasına giriyorum “sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeniyle işleminiz tamamlanamadı” yazıyor.

• askerlik durum belgesinde EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMENİZ GEREKİRle karşılaşan var mı hala? 1 hafta oldu başvuralı ama hala aynı. insanın içinde şüphe oluşuyo acaba benim bedelli başvurumu sisteme düşürmedi mi şubedeki memur diye 15bin lira boşa gidecek hissi oluştu durduk yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

askerlik durum belgesinde EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMENİZ GEREKİRle karşılaşan var mı hala? 1 hafta oldu başvuralı ama hala aynı. insanın içinde şüphe oluşuyo acaba benim bedelli başvurumu sisteme düşürmedi mi şubedeki memur diye 15bin lira boşa gidecek hissi oluştu durduk yere
    celp çıkana kadar benimde öyleydi, tecili olan bir sürü arkadaş başvurunca o duruma düştü rahat olun hocam

yoklama yapmaya çalışın orada da hata veriyordur yükümlü değil diye, bedelliye başvurunca o sayfa da kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 11 Eylül 2018; 19:25:45 >
  • askere sevk kağıdı ve nüfus cüzdanı dışında başka bir belge ile gitmemiz gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

celp çıkana kadar benimde öyleydi, tecili olan bir sürü arkadaş başvurunca o duruma düştü rahat olun hocam

yoklama yapmaya çalışın orada da hata veriyordur yükümlü değil diye, bedelliye başvurunca o sayfa da kapanıyor

Alıntıları Göster
    yoklamamı şubedeki işlemler bittikten sonra eve gelince yapmıştım.
    yoklama başvurusuna girdiğimde:

Askerlik yoklama işlemleriniz tamamlanmıştır. Başvuru formlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Sınıflandırmaya Esas Ek Bilgi Formu barkodlu belgesini görüntülemek ve indirmek için tıklayınız.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Formu barkodlu belgesini görüntülemek ve indirmek için tıklayınız.

yazıyor. ama tıklayınız kısmına tıklayınca:

UYARI : Bu sayfayı DOĞRUDAN YAZDIRMAYINIZ!
    Belgenin çıktısını almak için, yukarıda bulunan "Dosyayı İndir" düğmesine tıklayarak bilgisayarınıza indiriniz.İndirdiğiniz belgeyi yazdırarak ilgili kuruma verebilirsiniz.

yazıyor fakat herhangi bi belge görüntüsü çıkmıyor

• 2011 ayında yoklamam vardı, parayı yatırıp şubedeki işlemleri tamamladım ve gişedeki görevli aile hekiminde yoklama yaptırmana gerek yok dedi bende çıktım ordan.Eve geldiğimde e-devletten baktığımda aşağıdaki ekran karşıma çıkıyor ne yapmam gerek bu durumda ?
    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu
  • 2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

Şöyle bir yazı var. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, bedelli askerlik kapmasında kitap alabilir miyiz yanımıza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

1.Celp izmir/bergama çıkan varsa pm atabilir. Whatsapp grubumuz vardır
    izmir çıkmayı çok istedimde çıkamadım
  • Bu arada bugün bana ptt aracılığıyla bedelli askerlik tebligatı geldi başka kişiye gelen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Bu arada bugün bana ptt aracılığıyla bedelli askerlik tebligatı geldi başka kişiye gelen var mı ?
    Başvurmusmuydun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem XF kullanıcısına yanıt
    bende muayne işlemleri için uğraşıyorum e-devletten yoklama yapmak lazımmış ordan aile hekimliğine yönlendiriyormuş ordanda devlet hastanesine sevk ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

en basit örneği askerlik durum belgesine bakacaksınız celp için orada sınıflandırma ve tertibat bekliyor yazıyorsa 3.celptesiniz demektir eğer ki askerlik şubesine başvurunuz diyorsa celp çıkmadı demektir .

Alıntıları Göster
    Hocam bende 2.celp açıklanmadan önce de öyle yazıyordu ama 2.celp çıkmadı bana
  • Arkadaşlar. E devletten randevu almak istiyorum fakat hata veriyor "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı. "

Hep bu hata var neden bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Başvurmusmuydun?

Alıntıları Göster
    birliğim bile belli oldu
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.