Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.491.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar e-devletten başvurumu yapmıştım parayıda bugün yatırıp dekontları aldım.şubeye gideceğimde başka evrak istiyorlarmı resim,sağlık raporu tarzı şeyler bilgilendirecek arkadaşlar varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Muğlada ikamet edip kütüğüde muğla olan birinin mardin/kızıltepe komando tugayına gitmesinin algoritmasını çözebilene bedelli ücreti benden😅
    Tahminim öncelik sırası için ;

Bakayaya/kaçaga kalanlar ,
    Erken başvuru yapanlar .

Yer belirlemede de ;
    Kütüğü batıda olanı doğuya , doğuda olanıda batıya vermişler.
  • arkadaşlar ben 8 ağustos da bankaya ödeme ve şubedeki işlemleri yaptım fakat yoklama yaptırmadım memura sordum yoklama ne zaman yapılacak o en on iş duyuruları takip ediceksin dedi bu dönem bedelli alımında bana çıkmadı 15 eylül benim yoklamayı nezaman yaptırmam gerekiyor duyuruda gideceğimiz yer belli olduktan sonramı ? e devlette yükümlü olarak kaydınız bulunmamaktadır diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 28 Ağustos 2018; 14:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocara

3 Ağustosta e-devletten başvuru yaptım. 16 Ağustos'ta da parayı yatırıp şubeden işlemleri hallettim. Daha önceden muayene / yoklama işlemlerimi de yaptırmıştım.Buna rağmen 1.celpte gitmiyorum. Gidecek kişileri neye göre belirliyorlar acaba , büyük bir merak konusu.
    sanki yaşı büyük olanları önce alıyolar gibi geldi bana ama emin değilim.
  • Bu gidilen yerleri gördükten sonra hiç beklenilen rakamlara ulaşmayacak bedelli 400/500 bin gibi rakamlar imkansız ötesi bu saaten sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efe.77 kullanıcısına yanıt
    hocam gitmek bir şey değil de kapıda 150 kişi olunca o hengamede nasıl halledeceğiz işleri bilmiyorum ki. işten izin al git gel of be çile ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sende şubeden başvurunu dün yaptın demi hocam?
    Yine yalan söylediler bayrama kadar başvuran kişileri alıcaz diye.
    Evet haberlerde oyle deniyordu. Bayramdan once basvurup parasini yatiran diye. Ben ilk gitmek ustedigimden ne olur olmaz dun hallettim isimi ve suan ilk celp cikmis. Cogu sey muallakta bu ulkede. Duzen yok kanun yok. Günü kurtar o kadar. Neyse hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grag0r

arkadaşlar e-devletten başvurumu yapmıştım parayıda bugün yatırıp dekontları aldım.şubeye gideceğimde başka evrak istiyorlarmı resim,sağlık raporu tarzı şeyler bilgilendirecek arkadaşlar varsa
    2 adet edevlet bedelli basvuru evraki

3 adet orjinal kaseli dekont

Kimlik karti

Bu kadar

Eger tecilli isen ve suben baska bir ilde ise isin uzun sürüyor. Şubene belgegeçer (şubede oyle deniyor, wc yede hela)cekiliyor sonuc bekliyorsun 3-4 saat sonra tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

sanki yaşı büyük olanları önce alıyolar gibi geldi bana ama emin değilim.

Alıntıları Göster
    Ben 1992 doğumluyum , gidenlerin doğum tarihlerine bakarak algoritmayı çözebiliriz o zaman
  • arkadaşlar birisi açıklayabilir mi ? anlamadığım olay şu. biz başvuru + para yatırma + şubeye gidip başvuru belgesi + dekontları teslim edip imza ve kaşe işlerini de hallettikten sonra ne yapacağız? ne yapmamız gerekiyor? e devletten muayene ol dediler yolladılar. aile hekimine git diyen var iyi hoş ta, önce o iş için başvuru mu yapmamız gerekiyor yapılıyorsa nereye yapılıyor? eli kolu sallaya sallaya sağlık ocağına gidip ben geldim muayene edin mi diyoruz? hadi muayene olduk sonra ne yapıyoruz? yoklama muhabbeti ne ? onu nereden yapıyoruz? şu işlemi kitabına göre yapıp, bugün gideceği yer açıklanmış olan birisi bize yaptığı işlemleri anlatsa da biz de bilgilensek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Beyler ,

Hep birlikte şu algoritmayı çözelim .

Başvuru tarihi ,
    Başvuru tamamlama tarihi ( dekont teslim) ,
    Kütügünüz hangi ile bağlı ,
    Hangi birliğe askere gideceksiniz ,
    buna ek olarak;

-yoklama yapıldı mı

seçeneği de eklenmeli. başvurusunu tamamlayıp yoklama yaptırmayanlar var. onlara çıkmaması normal
  • Arkadaşlar Merhaba

Askerlik şubesinden öğrendiğim bilgiye göre "Askerlik Yoklama Başvurusu" E-Devlet uygulamasında bir sıkıntı var ve gidip askerlik şubelerinden de yoklamanızı yapabiliyorsunuz bu yüzden dolayı yarın gitmenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla,
  • Anlaşılan bunu da ellerıne yüzlerine bulaştırdılar

Para veriyorsun bir sürü bilinmezlik sıkıntı falan Hükümet sadece tek şeyi doğru yapmıs para alma işni düzgün yapmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatsaglam S kullanıcısına yanıt
    1-İlk önce E-Devletten ASAL Bedelli Başvurusu Belgeni AL
    2-Ziraatbankasına git ve 15.000 TL ödemeyi yap 4 tane Nüsha al
    3-İstediğin bir Askerlik Şubesine git ( Tecilin var ise tecilini iptal et , bakaya kalmışssan onunla işlemleri hallet)
    4-İşlemler tamamlansın E-Devletten 3 Kasım sonrası haberi bekle.
    5-Celp Dönemin belli olsun , hemen git E Devletten ASAL Yoklama Başvurusu yap
    6-İki tane çıktın ile Aile hekimine git ve Yoklamayı onaylat
    7-Sevk belgeni almak için belirtilen tarihlerde askerlik şubesine git
    8-Sevk belgen ile askerlik şubesine gidip askerlik görevini yap ve terhis belgen ile evine Allah izin verirse dön.
  • frings23 F kullanıcısına yanıt
    Allah çarpsın aynı şeyi düşünüyorum ya şimdi ne kuyruk olur izin almak ayrı dert of

• Selam beyler bedello çıktı banasa ankara etimesgut zihrli birlik 31 agustosa kadar yoklama yapin diyor, e devletten yoklama basvura tiklayinca 9. Aşamadasin diyor subeyi aradigimda yoklama 2015 te tecil ettirirken yaptığım tarih imis yoklama yapmana gerek yok dediler, ne yapmamiz gerekli var mi bilgisi olan?

• e devlet üzerinden asal yoklama başvurusu hizmetinde ''Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.'' yazmakta.

bu henüz işlemler sisteme geçmediğinden mi kaynaklanıyor? yoksa muayene mi olmak gerekiyor öncesinde.

ek olarak bir sorum daha var. e devletteki ASAL Bedelli Sınıflandırma Sonuç Sorgulama hizmetinden önce şu mesajı alıp ''Bedelli Askerlik 1’inci Celp Döneminde sınıflandırma sonuç bilginiz bulunmamaktadır. Bedelli Askerlik başvurusunu yapmış ve belirlenen bankalardan birine ödeme işlemlerinizi gerçekleştirip herhangi bir askerlik şubesine dekontunuz ile birlikte giderek başvuru işlemlerinizi tamamladıysanız, müteakip celp dönemlerini takip ediniz….'' sonra sistemi tekrar kontrol eden ve gideceği yeri öğrenebilen var mı? işlemleri tamamlasak çünkü hala muayene olmadım ve yoklama işlemini yapmadım, çıkar mı acaba? yani o yazı değişir mi?

• Muğladan-mardine komando gidecek arkadaş,nasıl paramı geri alırım dio

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• Öncelikle çıkanlara hayırlı olsun.

Dün başvurdum bugün çıktı diyen birçok kişi var. Bunun algoritması falan yok herhalde, random atadılar dün gece sanırım. Demek ki önümüzdeki 2 celp için herkesin eşit şansı var. İyi bari bu belli oldu en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

1-İlk önce E-Devletten ASAL Bedelli Başvurusu Belgeni AL
    2-Ziraatbankasına git ve 15.000 TL ödemeyi yap 4 tane Nüsha al
    3-İstediğin bir Askerlik Şubesine git ( Tecilin var ise tecilini iptal et , bakaya kalmışssan onunla işlemleri hallet)
    4-İşlemler tamamlansın E-Devletten 3 Kasım sonrası haberi bekle.
    5-Celp Dönemin belli olsun , hemen git E Devletten ASAL Yoklama Başvurusu yap
    6-İki tane çıktın ile Aile hekimine git ve Yoklamayı onaylat
    7-Sevk belgeni almak için belirtilen tarihlerde askerlik şubesine git
    8-Sevk belgen ile askerlik şubesine gidip askerlik görevini yap ve terhis belgen ile evine Allah izin verirse dön.
    reiz biz de böyle biliyoz da yoklaması olanlar varmış önce onlara çıkmış diyolar. e abi ben de gitmek istiyodum. celp bekleyin yoklama sonra diyolar. ne iş bu ben anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.