edit: umarım 18 den iyi gelecek diyenler haklı çıkar arkadaşlar yanlış anlamayın beni sadece acı gerçeklere çok alıştım olm manyak mısınız lan sınava 18 19 20 de girdim ben 19 20 de 18 gibi gelse göbek atardım siz hala 18 den de iyi gelsin istiyorsunuz :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Temmuz 2021; 1:8:20 > |
2018 0,5 gibi gelse yada x gibi gelse gibiciler gelin

-
-
derhal buradan defol trol!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trollük ne alaka gerçekleri söylüyorum artık herkes 2.mezuna kalıyor millet bilinçlendi iyi bir yer kazanmak için birkaç yıl feda ediyor. Bak git gide sıralama yapmak zorlaştı aynı puango dan hesapla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41Trollük ne alaka gerçekleri söylüyorum artık herkes 2.mezuna kalıyor millet bilinçlendi iyi bir yer kazanmak için birkaç yıl feda ediyor. Bak git gide sıralama yapmak zorlaştı aynı puango dan hesapla
ama sınavın zorlukları
21>>18>19>>20
-
2019 gelicek millet boşa ümitleniyor. Trol diyen varsa telefonunu camdan asagi atsin
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıama sınavın zorlukları
21>>18>19>>20
Alıntıları Göster2018 x 0,5 abartı değil mi?
-
benim tahminim 20k için 2018*(0.8) gibi
-
20k’dan sonrası için ne diyorsunuz hocam?
2020 sıınavında elini kime çarpsan 70+ ayt yapmıştı çevrende böyle bir olay yaşadın mı bu sene isterse 10. mezuna kalsın mezuna kalma sene sayısı arttıkça başarılı olma ihtimali düşüyor mezunların çok azı başarılı oluyor verisiz konuşmayın
-
Hocam sizi 2020dede gördük siz 0.8 diyorsaniz 2018den iyi gelme ihtimali yok siz fazla iyimsersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE32020 sıınavında elini kime çarpsan 70+ ayt yapmıştı çevrende böyle bir olay yaşadın mı bu sene isterse 10. mezuna kalsın mezuna kalma sene sayısı arttıkça başarılı olma ihtimali düşüyor mezunların çok azı başarılı oluyor verisiz konuşmayın
benim çevremdeki mezunlar hep geçen seneden yüksek yaptı hocam sıralamasını hep adım adım yükseltti
çevremde de +70 ayt yaşamadım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Temmuz 2021; 0:5:35 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: abkadbzkrtHocam sizi 2020dede gördük siz 0.8 diyorsaniz 2018den iyi gelme ihtimali yok siz fazla iyimsersiniz
orda benim okulum genelde matı fulleyen tayfa oluyordu ama sadece onlar fullememişler herkes fullemiş ben de baya şok oldum sonuçlara
-
quote:
Orijinalden alıntı: DextriN07
Bu mesaj silindi.Sınav zor olacak
++++++++++
Mezuna kalma oranının azalması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Temmuz 2021; 0:32:23 > -
Hocam 2019 ayt ve tyt 2018e göre daha zor değil miydi?
Ben ikisini de çözmüştüm 2019 daha zor gelmişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ama sınavın zorlukları 21>>18>19>>20 |
derhal buradan defol trol!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X