Şimdi Ara

2018 0,5 gibi gelse yada x gibi gelse gibiciler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: umarım 18 den iyi gelecek diyenler haklı çıkar arkadaşlar yanlış anlamayın beni sadece acı gerçeklere çok alıştım

olm manyak mısınız lan sınava 18 19 20 de girdim ben 19 20 de 18 gibi gelse göbek atardım siz hala 18 den de iyi gelsin istiyorsunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Temmuz 2021; 1:8:20 >

• derhal buradan defol trol!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollük ne alaka gerçekleri söylüyorum artık herkes 2.mezuna kalıyor millet bilinçlendi iyi bir yer kazanmak için birkaç yıl feda ediyor. Bak git gide sıralama yapmak zorlaştı aynı puango dan hesapla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

Trollük ne alaka gerçekleri söylüyorum artık herkes 2.mezuna kalıyor millet bilinçlendi iyi bir yer kazanmak için birkaç yıl feda ediyor. Bak git gide sıralama yapmak zorlaştı aynı puango dan hesapla

ama sınavın zorlukları

21>>18>19>>20

• 2019 gelicek millet boşa ümitleniyor. Trol diyen varsa telefonunu camdan asagi atsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

ama sınavın zorlukları

21>>18>19>>20

Alıntıları Göster

2018 x 0,5 abartı değil mi?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

benim tahminim 20k için 2018*(0.8) gibi2018 0,5 gibi gelse yada x gibi gelse gibiciler gelin 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

20k’dan sonrası için ne diyorsunuz hocam?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

2020 sıınavında elini kime çarpsan 70+ ayt yapmıştı çevrende böyle bir olay yaşadın mı bu sene isterse 10. mezuna kalsın mezuna kalma sene sayısı arttıkça başarılı olma ihtimali düşüyor mezunların çok azı başarılı oluyor verisiz konuşmayın

Hocam sizi 2020dede gördük siz 0.8 diyorsaniz 2018den iyi gelme ihtimali yok siz fazla iyimsersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

2020 sıınavında elini kime çarpsan 70+ ayt yapmıştı çevrende böyle bir olay yaşadın mı bu sene isterse 10. mezuna kalsın mezuna kalma sene sayısı arttıkça başarılı olma ihtimali düşüyor mezunların çok azı başarılı oluyor verisiz konuşmayın

benim çevremdeki mezunlar hep geçen seneden yüksek yaptı hocam sıralamasını hep adım adım yükseltti

çevremde de +70 ayt yaşamadım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Temmuz 2021; 0:5:35 >
  • abkadbzkrt A kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: abkadbzkrt

Hocam sizi 2020dede gördük siz 0.8 diyorsaniz 2018den iyi gelme ihtimali yok siz fazla iyimsersiniz

orda benim okulum genelde matı fulleyen tayfa oluyordu ama sadece onlar fullememişler herkes fullemiş ben de baya şok oldum sonuçlara2018 0,5 gibi gelse yada x gibi gelse gibiciler gelin 

• quote:

Orijinalden alıntı: DextriN07

Bu mesaj silindi.

Sınav zor olacak

++++++++++

Mezuna kalma oranının azalması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Temmuz 2021; 0:32:23 >
    Hocam 2019 ayt ve tyt 2018e göre daha zor değil miydi?
    Ben ikisini de çözmüştüm 2019 daha zor gelmişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.