Şimdi Ara

2017 yılında hayatımı değiştireceğim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan boyum 1,70 yada 1,72 falan. 85 kilo civarıyım. İlk olarak bunu düzenli bir şekilde spor yaparak 65-70 seviyesine indirmeyi düşünüyorum.

Yüzümde geçmeyen siyah noktalar var ne yaptıysam olmadı onun için gerekirse Lazer tedavisi yapacağım.

2017 bitimi 2018 başlarında araba alacağım.

Aklıma geldikçe eklerim.

• 1.80 boyum 140 kilom var bunu 80-90 arasına düşürmek istiyorum diyete başlayacağim yılbaşı akşamı herşeyi yapıp pazartesi veya salı günü diyetisyene gidip diyete başlıyacağim yaza doğru işe girmeyi planlıyorum motor almak istiyorum çok inşallah düzgün bir iş bulup alabilirim inşallah düşersin o kiloya pek fazlalıgın yok yavaş yavaş düşersin şekerli ve çok yağlı şeyler tüketmese 1 senede gider o kilo hiçbirşey yapmadan
  • Yanlış insana değer vererek geçen koca bir 5 yıl. Ama 2017 senesiyle yeni bir sayfa açıyorum hayatımda. Benim için yeni bir yıl ve hayatımın dönüm yılı olacak belkide. Ümitliyim.
  • değiştiremedi
  • Leo yaş kaç neredeyse her yerde karşıma çıkıyorsun tanışalım bari bu arada siyah noktalar için düzenli olarak maske yapabilirsin yada temizleyici burun-çene-alın bantları alabilirsin
  • maske fayda etmıyor
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    siyah maske bende işe yaramıştı sürdükten 10 dakika sonra kuruyor çekip alırkende pislikleri topluyor o zaman alternatiflere yönelmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah noktaların büyüklüğü ne kadar ben lazerle aldırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.