Şimdi Ara

2017 WORK&TRAVEL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
27
Favori
28.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu yaz work and travel düşünüyorum ingilizce iyi seviyede akıcı bir şekilde konuşabiliyorum.

bana ajans ve iş önerisinde bulunabilirmisiniz.

1-2 hafta içinde bu işi sonuçlandırmak istiyorum fazla zamanım kalmadı biliyorum yurtdışından yeni döndüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hampton , new hamphire da bulunan oldu mu ? pizza(, ice cream & frozen yogurt)cıde 7.5 $ + tip nasıl 40 + diyo ama overtime ücreti aynıymış bu bi avantaj sayılabilir mi 2. iş bulmama gerek kalmaz overtime daha çok olabilir diye düşünüyorum ben (yani az para verdiği için çok saat vermesi iş verenin avantajına olur ama yinede bilemedim)

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • 2.iş bulursan sıkıntı olmaz ama bu tarz iş yerleri deli gibi çalıştırıyor.Önemli olan senin 80-90 saati kaldırıp kaldıramayacağın.Haftalık 90 saat çalışıp overtime alamadan 8 dolara çalışan arkadaşım vardı.Söylediğine göre ya deli gibi çalıştırıyor yada 32-40 saat arası çalıştırıp 2.işe yönelmeni bekliyor.Overtime ücreti aynıysa çok çalışmaya hazır ol.

Orijinalden alıntı: emre1270393

2.iş bulursan sıkıntı olmaz ama bu tarz iş yerleri deli gibi çalıştırıyor.Önemli olan senin 80-90 saati kaldırıp kaldıramayacağın.Haftalık 90 saat çalışıp overtime alamadan 8 dolara çalışan arkadaşım vardı.Söylediğine göre ya deli gibi çalıştırıyor yada 32-40 saat arası çalıştırıp 2.işe yönelmeni bekliyor.Overtime ücreti aynıysa çok çalışmaya hazır ol.

Konum hakkinda bilginiz var mi acaba

• Amerika'da yaşamak hayalim günğn birinde giderim umarım
    Var var. ben askerliği bitirdikten sonra, lisansta 2 defa gittim. Şu an masterdayım 3. defa gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion72Ni -- 12 Şubat 2023; 22:39:31 >

Orijinalden alıntı: UtkuG

Arkadaşlar merhaba, 15 Ocak'a kadar ben de başvuru yapmayı düşünüyorum fakat seviyem ingilizce pre-indermediate düzeyinde vizeye kadar geliştireceğimi umuyorum ama iş görüşmesi yakın olduğu için zorlanacağımı düşünüyorum. Pre-İntermediate ile gidebilen oluyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim. Daha önce hiç wat a katılmadım. Ayrıca şirket tavsiyesi yapabilir misiniz?

United Towersi aradığımda kayıtların durduğunu söylediler sanırım bu sene çok başvuru varmış geç mi kaldım acaba güvenilir şirket tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler.

hocam seviyenizin çok altında giden birçok kişi var orada geliştirmişler zorluk yaşamamışlar bence dil konusunda çok takılmayın... bu sene beklenenden fazla talep var belliki bir kaç firma kayıt sürecini kapatmış. birde bu trampın seneye wata el atıcağı muhabbetleri ortada dönüyor oda etkili olmuş olabilir. Geçen sayfalarda birçok deneyimli arkadaş var onlara pm yoluylada ulaşabilirsin sana yardımcı olurlar firma konusunda. bence bu sene imkanın varsa git ve elini çabık tut

• dostum ingilizce seviyen dusuk , sirketler senin kaydini alirsa is de bulurlar ancak secici olmamlisin. Ingilizce seviyen ne kadar dusuk olursa sececegin isler o kadar azalir dolayisiyla. Bununla beraber Ciee sponsoruyla calisan sirketler her sene ocak ayi gibi kayitlarini kapatir ya da cok secici davranmaya baslarlar. Dolayisiyla United in yaptigi degisik durum degil. Piyasada hala elinde bos isleri olan , hatta fuar islerinde bos kontenjan olan sirketler var. Olabildigince cok firma ile gorus , en az 5-6 firma ile gorus , once ingilizce seviyeni soyle kayit alacakalrsa ellerindeki isleri sor. O is seceneklerine gore sirket tercihini yap

Orijinalden alıntı: ozgursum

dostum ingilizce seviyen dusuk , sirketler senin kaydini alirsa is de bulurlar ancak secici olmamlisin. Ingilizce seviyen ne kadar dusuk olursa sececegin isler o kadar azalir dolayisiyla. Bununla beraber Ciee sponsoruyla calisan sirketler her sene ocak ayi gibi kayitlarini kapatir ya da cok secici davranmaya baslarlar. Dolayisiyla United in yaptigi degisik durum degil. Piyasada hala elinde bos isleri olan , hatta fuar islerinde bos kontenjan olan sirketler var. Olabildigince cok firma ile gorus , en az 5-6 firma ile gorus , once ingilizce seviyeni soyle kayit alacakalrsa ellerindeki isleri sor. O is seceneklerine gore sirket tercihini yap

Özgür burayı da mı fetih ediyorsun.

Eski günlerdeki gibi yılın WAT'çılarını seç!

• iste mesaj ya da alinti yapanlara cevap vermeye calisiyorum senin gibi Nasilsa donanima 1-2 gunde bir giriyorum faydamiz dokunsun Eskisi gibi yilin wtcisi yok ya , o efsanevi watcilar kalmadi artik Senin gibi dunyayi dolasip calisan da pek yok

ONUN YERINE KANADAYA 3 AY DIL KURSU AILE YANINDA GIDIN.

Orijinalden alıntı: grup_34

WORK AND TRAVEL BOŞ İŞ.

ONUN YERINE KANADAYA 3 AY DIL KURSU AILE YANINDA GIDIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met4lium -- 16 Ocak 2017; 19:38:6 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • taaa 2016 ekim ayında kayıt yaptırdım armada grandee'ye ama hala adam akıllı bir iş gelmedi... ben de gideceğim ama nereye
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.