Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
56
Favori
274.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XE8096 kullanıyorum, güncelleme ile renkler coştu, çok mat görünürken her yer pastel. Özellikle PS4 bağlıyken oyun moduna geçip o kadar canlı yaptı ki... Birçok şeyi göremiyormuşum meğer.

Dolby Vision bu modele de geldi mi acaba, burada okudum bilmiyordum o değişikliği..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Playstation 4 PRO için bu tvyi önerirmisiniz?
  • Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    Yazılımla görüntü kalitesinin komple deiştini ik defa duydum, psikolojik sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 18 Nisan 2018; 20:6:24 >
  • Yazılımla görüntüde çok fazla değişiklik olmaz ama Hardware ile oldukça belirgin bir görüntü farkı olur. Harici, yüksek performans Testini başarıyla geçmiş 4K uydu alıcısını (V.2 HDMI kablo ile) bağlarsan o zaman görüntü kalitesini Sony TV de incele derim.
    Güçlü donanımlı 4K Linux uydu alıcısını E-Channelizer programı ile oyuncak gibi oynarsın.En üst seviye Sony Tv modelinin dahili uydu alıcı ile izleyemeyeceğin kanalları izler, IP tv Kodi, VIP, sınırsız uygulama. herşey mümkün.

Broadcom chip BCM 7251S
    12 K DMIPS (12000) processor
    2 x/1700MHz dual core (2 x 1,7GHz)
    Nand Flash 4GB eMMC
    RAM 1GB DDR4
    Hvec/H.265 video decoding
    DVB S2X standard support

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

• radko kullanıcısına yanıt
    Görüntü kaynağına bağlı olarak geçtiği film, animasyon, oyun gibi modlardan bahsettim. PS4 seçince oyun moduna giriyor ve güncellemeden önceki ile sonraki halinin alakası yok. Oldukça solukken neden renklerle oynanmış anlamadım.

Asıl HDR film oynatınca bir değişiklik olacak mı onu merak ediyorum. Sinema (ev) moduna geçince biraz soluk gibi geliyordu.

• Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    Dolby vision güncellemesi (2017)xe93-xf90 (2018) ve yukarısı oled modellere.
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    9005 color gamut 8.0

Lg b7 color gamut 8.6

Dediğin gibi ciddi fark var ama oled lehine.Ayrıca aynı görüntüyü 9005,9305,A1e ve de b7 de izlemiş biri olarak 9005 bazı renkleri veremiyo bile verdiği rengi abartıyo kontrasttan yiyo görüntü canlı zannediyosunuz.Bizzat deneyimledim bunları 9005ten vazgeçme sebeplerimdendir. 9305e lafım yok ama canavar gibi tv b7 almama rağmen hala gözüm kayar teknoloji mağazalarında o parlaklığı ve detaylar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Fenafillah**

9005 color gamut 8.0

Lg b7 color gamut 8.6

Dediğin gibi ciddi fark var ama oled lehine.Ayrıca aynı görüntüyü 9005,9305,A1e ve de b7 de izlemiş biri olarak 9005 bazı renkleri veremiyo bile verdiği rengi abartıyo kontrasttan yiyo görüntü canlı zannediyosunuz.Bizzat deneyimledim bunları 9005ten vazgeçme sebeplerimdendir. 9305e lafım yok ama canavar gibi tv b7 almama rağmen hala gözüm kayar teknoloji mağazalarında o parlaklığı ve detaylar...
    Hangi mesajıma karşılık bunları yazdınız bilmiyorum ben unuttum ama arkadaşımda b7 var kendiside xe90 nın renklerinin çok doğal olduğunu söyleyip duruyor her geldiğinde :) zaten benimde en sevdiğim yanı bu çok tatlı bir renk veriyor gerçek renkleri bana en çok hissettiren tv , tabiki c7 ve a1 oledi görmedim belki onlar daha iyidir ama bu konuda b7 den iyi 930 la aynı seviyede , oled in üstünlüğü zaten tartışmaya açık değil siyahlar ve karanlık sahneler konusunda 2,1 hdmi geldiğinde bende bir lg oled düşünüyorum tabi o zamana kadar oled işinden vazgeçip başka bir şeye yönelmezler ise , ama bazı tv lerde gerçekten şansa bazı şeyler kötü çıkıyor buna renklerin zayıf abartı doğal olmaması gibi tıpkı ışık sızması sorunu gibi olabiliyor belki size denk gelen xe90 sorunluydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 24 Nisan 2018; 14:44:30 >

• Merhaba arkadaşlar malum ntvspor yerine dmax geldi fakat benim kanal listemde direk silindi ve o kanal boş görünmekte. yeniden uydu manuel tarama yapıyorum ve onun frekansında 12 kanal bulundu diyor fakat dmaxı listeden bulamıyorum. var mı bunun bir kısa yolu?
  • Şuraya parlaklık ve renk cümbüşü bırakıyım.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Bana görede tartışmasız 2017 yılının en iyi led tv si XE9305
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Kesinlikle size katılıyorum 2018 yılın tv si xf9005 uhd 4k serisi olucaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Aynen öyle hocam.
    renk sıcaklığını hangi ayarda kullanıyorsunuz hocam birde canlı renk ayarı açıkmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

renk sıcaklığını hangi ayarda kullanıyorsunuz hocam birde canlı renk ayarı açıkmı
    Şöyle söyleyim hocam ben TV'yi PC'ye bağlı kullanıyorum,
    nvidia kontrol panelden>> RGB|8bit|Tam değerlerinde ve TV üzerinden gelişmiş formattan>>HDMI video aralığı:Tam ve HDMI renk alanı:BT2020 olarak.Buda size kayıpsız 18gbps ile TV'den maksimum performans almanızı sağlıyor.
    TV renk ayarlarımsa:Renk:50 Ton:0 Renk sıcaklığı:uzman1 canlı renkler:Kapalı olarak.Canlı renkleri açınca dahada bir coşuyor fakat genelde oyunlarda açıyorum.
    Şunuda belirtiyim BT2020 için HDMI kablosu önemli bir faktör HDMI 2.0b premium sertifikalı kablo öneriliyor.Şahsen Zeskit'in kablosunu kullanıyorum fakat Belkinin 2.1 HDMI kablosunu denemek istiyorum.Her ne kadar cihazlar HDMI 2.0 desteklesede,HDMI 2.1 kablosunun,2.0 kablosuna göre daha başarılı gecikme değerleri ve akıcı bir deneyim sunduğunu belirtmişler.Tabi bu bahsettiğim durum sadece PC'ye özel birşey,konsol veya Oynatıcılar 4:2:2 kullandığı için bant genişliği kısıtlı olduğunda TV'lerin limitlerini zorlamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 24 Nisan 2018; 23:54:5 >

Renk aralığını devamlı BT2020 de mi tutuyorsunuz? Sadece hdr videolarda bt2020 olmalı diye biliyorum.

Pc den film izlerken hangi donanım ve yazılımı kullanıyorsunuz, ekran kartı, video player, codec?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Renk aralığını devamlı BT2020 de mi tutuyorsunuz? Sadece hdr videolarda bt2020 olmalı diye biliyorum.

Pc den film izlerken hangi donanım ve yazılımı kullanıyorsunuz, ekran kartı, video player, codec?
    HDR'da 'varsayılan renk ayarı kullan' olarak açıyorum çünkü windows otomatik olarak kendi atıyor TV'de HDR'ı o şekilde algılıyor.Değer olaraksa; 4:2:2|8bit|sınırlı oluyor.BT2020'nin HDR'da etkisi olmuyor kendiniz değiştirseniz dahi fark olmaz farkı görmeniz için RGB olarak Tam çıkış lazım.Player olaraksa Media Player Classic kullanıyorum K-Lite codec ile ve nvidia CUVID ile işleyip, PC(0-255) olarak tam çıkış alıyorum.
    ekran kartınız kuvvetliyse madvr renderer kullanarak denemeler yapmanızı öneririm. görüntü kalitesini oldukça arttırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55xe8577 aldım gittigidiyordan aldım. 4720 tl ye denk geldi.Herkese tavsiye ederim. daha önce Lg 43 ekran 100 Hz tv vardı. Onu kardeşime vereceğim. Gerçekten çöp gibiymiş.100 Hz ve 4K görüntü 55 ekranda tatlı oluyormuş onu anladım. ups kargo biraz geç getirdi ama televizyon kendisini hissettiriyor. Dün Muhammed SALAH ı seyrettim. 5 attılar. İlerleyen günlerde detaylı anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursadik -- 25 Nisan 2018; 12:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

ekran kartınız kuvvetliyse madvr renderer kullanarak denemeler yapmanızı öneririm. görüntü kalitesini oldukça arttırıyor.
    1080Ti kullanıyorum ve dediğiniz gibi MadVR daha başarılı render konusunda tek tek ayarlarını yapmak lazım akşam deneyim.
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.