Şimdi Ara

2017 RENAULT KOLEOS (ANA KONU) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
9
Favori
44.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet CVT olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,ben Mithat
    Büyük umutla Yeni Koleos u bekliyordum ancak başlangıç fiyatını görünce beklentim sonlandı.Çünkü Honda crv nin başlangıç fiyatı 148 500 tl iken Yeni Koleosun ki 162 500 tl...
    2010 Megane Sport Tourer aracımı satıp Yeni Koleos a geçecektim,şimdi rota değişecek galiba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaftal 64

    Merhaba ,ben Mithat
    Büyük umutla Yeni Koleos u bekliyordum ancak başlangıç fiyatını görünce beklentim sonlandı.Çünkü Honda crv nin başlangıç fiyatı 148 500 tl iken Yeni Koleosun ki 162 500 tl...
    2010 Megane Sport Tourer aracımı satıp Yeni Koleos a geçecektim,şimdi rota değişecek galiba...


    Kaynak?
  • Kaynak:Renault Türkiye sitesi...
  • Muadili X Trail 149.000 den başlıyor
    Demek ki satmak istemiyorlar

    Kadljar Qashqai karşısında ne satabiliyorsa buda X Trail karşısında iyice ezilecek
  • Tarsus da Renault bayiinde çalışanlar 1-2 hafta içinde araç gelecek dediler ve deneme sürüşü için beni de kaydettiler kararımı aracı gördükten sonra vereceğim.Ancak bu fiyatlarla beni ikna etmeleri çok zor şimdi gözümde CRV var.X-Trailin 3 koltuk sırası yapmasından hoşlanmadım ara alanlar daralmış,bir de x trailin şanzıman sorunları olduğunu duydum.iyi günler...
  • motor ve şanzımanlar X trail ile aynı diye biliyorum
    zaten tüm teknoloji Nissan dan alıntı . Platform, mekanik yapı ... hepsi aynı
    sadece dış çizgiler ve bir kaç elektronik farklılıklar mevcut
  • Sonunda fiyatlar açıklandı.

    Touch x-tronic 162.500

    İcon x-tronic 171.750

    Açılır cam tavan 4.400

    Konttol paket 3.000 TL

    Metalik renk 1.500 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19" AJ 2750 TL vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault bugün adam olduysa Nissan sayesinde



    Nissan olmasa Renault hala 12 TS yapardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talismandan ders almak yok tabiki

    2017 RENAULT KOLEOS (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç hacimleri ne kadar farklı bilmiyorum ama gırtlak kodiaq benzinli 190'ı buluyorken dizel at koleos bu fiyat teoride daha uygun görünüyor. Yine teoride kodiaq'ın tek üstün yönü 4x4. Tasarım olarak bence hem içte hem dışta koleos çok daha güzel. Cvt'nin dsg'ye oranla daha az arıza oranlı şanzıman olduğunu göz önünde bulundurursak koleos daha mantıklı sanki. Tabi burada belirleyici olan yalıtım ve konfor olur. Talisman&Superb durumuna bakılırsa bu konuda Kodiaq daha önde görünüyor. Denemeden olmaz elbette.
  • Neden EDC yerine x-Tronic? Neden yani???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaşlar bu X-tronic nedir? Kullanmış olan var mı?Niye manuel yok ki?
  • Kaftal 64 K kullanıcısına yanıt
    söyleyim arkadaşım...renault 1.6 dizel otomatik şansuzuman olarak EDC yi çıkardı ama tutmadı. çok büyük sorunlarla geri dönüyor alanlar bunu direkt servis müdürü olan tanıdığım söyledi. o yüzden iş ortaklığı yaptığı nissanın x-tronic şanzumanını koymaya başlayacak artık araçlarına...haa diyceksin ki x-tronic iyimidir...hem dsg hemde x tronic kullanmış biri olarak diyorum ki iğrenç ötesi aynı cvt şanzuman işte gaz basıp durursun araç ivmelenmez, gitmez bolcaaaa bağrır durur...ve x-trailde bu yüzden araçları geri çağırıo şanzumanla ilgili sürekli parça değişikliğine gittiğini bilmeyen yok..tabii ki dsg şanzumanda da sıkıntılar oldu ama olaya şöyle bakmak lazım bu ülkede dizel olarak dsg şansumanlı 1500 araç satılıyorsa, x-tronic, edc şanzuman 100 tane satıyor ve ikisinde de sıkıntılı çıkan araç yakın sayılarda çıkyorsa dsg ye başarılı demek lazım. zaten dsg nin diğerlerinin hepsinden daha performanslı olduğunu konuşmakaya gerek yok sanırım. ve artık dsg de 7 ileri kuru kavrama yerine 6 ileri yağlı(ıslak) kavrama getirip dsg deki ısınma probleminide minimuma indirecekler. Skoda kodiaq da mesela 6 ileri geldi. ama benim genel düşüncem çok km yapılmıyorsa dizel yerine benzinli otomatik alınması, çok km yapılacaksa da dizel manuel alınması yönünde olur. bide tabii renault yine haline bakmadan 162.000 liste fiyatıyla koleos getirmiş:) bu ülkede kimse kodiaq ın başlangıç ama renaultun üst paketine gelen 120.000 tl lik kodiaq varken gidipte koleos falan almaz..istediği kadar dizel otomatik olsun...hiç sevmiyorum ama maalesed doğuş grunu türkiye pazarına en uygun araçları tespit edip ona göre fiyat politikası uyguladığı sürece diğer markalar artıklarla yetinmeye mahkumlar.




  • edc veya x-tronic yerine eat6 gibi tam otomatik koysalar ya şu araçlara
  • Bugün canlı canlı gördüm ve test sürüşü yaptım. Talismani yükseltmişler. Ya çok komik olmuş



    Araç çok büyük. Yani Q7 gibi. Malzeme kalitesi talismandan daha düşük genel olarak. Sürüş zevki sıfır. Şanzıman rezalet ötesi.



    Tabi orada iken hazır bide kıyaslamak namına talisman sürdüm. 160 hp edc ile fişek gibi gidiyor. Aracın 2016 model 160 hp likleri bazı opsiyon ile beraber 155k iken bize son rakam 150k dedi. Buda böyle bir anim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    Neden EDC yerine x-Tronic? Neden yani???

    Çift kavramalılar hassas oluyor, bu tarz suvları genelde geniş aileler tercih ediyor. 4-5 kişi bagajla birlikte edcyi kısa sürede dağıtır. Hafif araziye de gideceklerini hesaplarsak bu süre daha da kısalır ..
  • vgtuna V kullanıcısına yanıt
    Servis müdürü söylediyse mutlaka bir bildiği vardır ancak sedanlarda ve hafif araçlarda Edc den vazgeçeceklerini sanmıyorum . O araçları Xtronic - Cvt öldürür . Dsg de 6 ileri uzun zamandır var , 7 ileri daha hassas olduğu için hafif ve düşük motorlu araçlarda 6 ileri biraz daha ağır ve motoru güçlü araçlarda kullanılıyor, hiç işin içinde çıkamazsa paraya kıyıp zf kullanıyor. 7 nin yerine 6 geleceğini sanmıyorum ,belki 7 yi geliştirip 6 yı iptal edebilirler..
  • önümüzdeki hafta test sürüşüne çağıracaklar.Ben önce Talismanı ardından Koleosu test edeceğim.Umarım farklarını gözlemleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.