Şimdi Ara

2017 peugeot 301 (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda geldi arkadaşlar. Fiyatlar güncelleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 3 Nisan 2017; 12:19:39 >

• birazdan fransiz sevenler mutis olmuş harika araba diyecekler,dsha sonra almancilar gelip yeeeaaaaa bu arabami allah askina çöp tenekesi diyecek ve kavga cikip insanlar elin mali için birbirini kiracak.Mali 10 liraya uretip 70 liraya itelemenin gururuyla yeni arabalar üretmeye devam ederler.

OLMADI ARKADASLAR BIZDEN OLMADI KABUL EDELIM ARTIK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilis_gs

birazdan fransiz sevenler mutis olmuş harika araba diyecekler,dsha sonra almancilar gelip yeeeaaaaa bu arabami allah askina çöp tenekesi diyecek ve kavga cikip insanlar elin mali için birbirini kiracak.Mali 10 liraya uretip 70 liraya itelemenin gururuyla yeni arabalar üretmeye devam ederler.

OLMADI ARKADASLAR BIZDEN OLMADI KABUL EDELIM ARTIK

sana hak veriyorim amblem meraki var bu ulkede o kesin. eski kasasi sorunsuz be dayanikli cikti takdir ettim c elysee ve 301 i. bence tek eksik ncapte dhaa yuksek puan almalari

• Git gide 508 e benzemeye başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önünde 408 yazıyo gibime geldi, yanlışmıyım. 301 ile 508 arasında konumlandırılacak bi model olmasın bu?

Edit:http://www.arabalar.com.tr/yeni-peugeot-408 19.04.2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 5 Ekim 2016; 21:09:21 >
  • Sayin Kullanicimiz, IP adresinden ip adresine gelen asiri istek nedeniyle su anda talebinizi kabul edemiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

siteyi çökerttiniz
  • İyi de bu Çin'de satılan 308'in sedan versiyonu değil mi ?
    301 bu kadar albenili olmaz diye düşünüyorum.
    Sonuçta bu aracın tasarımı değil motoru, sağlamlığı daha önemli.
    İsteseler EuroNcap'ten 5 yıldız alırlar ama o zaman bu fiyata satmazlar.
    Bu tarz araçlardan hoşlanmıyorum, 208 varken gidip de 301 almam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 301 İçin fazla güzel duruyor.Böyle gelirse ucuza yedirmezler bu arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

İyi de bu Çin'de satılan 308'in sedan versiyonu değil mi ?
    301 bu kadar albenili olmaz diye düşünüyorum.
    Sonuçta bu aracın tasarımı değil motoru, sağlamlığı daha önemli.
    İsteseler EuroNcap'ten 5 yıldız alırlar ama o zaman bu fiyata satmazlar.
    Bu tarz araçlardan hoşlanmıyorum, 208 varken gidip de 301 almam.

308 ın çin versiyonu su model:
    http://www.carscoops.com/2016/04/the-peugeot-308-sedan-was-developed.html

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

önünde 408 yazıyo gibime geldi, yanlışmıyım. 301 ile 508 arasında konumlandırılacak bi model olmasın bu?

Edit:http://www.arabalar.com.tr/yeni-peugeot-408 19.04.2014

Bak kendı kendıne gulmeyı bırakıp yazıyı okursan şoyle yazıyor:

Peugeot'un uzun zamandır beklenen premium kompakt sedan modeli Pekin Otomobil Fuarı'ndan önce ortaya çıktı. Fransız otomobil üreticisinin 408 adını verdiği yeni modeli, marlanın 406 ve 407 modellerini anımsattı. Marka şimdilik bu modeli yalnızca Çin'de satışa sunacak. Ancak Peugeot'un bir sürpriz yapıp yeni 408 modelinin Avrupa lansmanını, Paris Otomobil Fuarı'nda da yapabileceği konuşuluyor. Peugeot'un satışa sunmaya hazırlandığı 408 modeli, bu yıl ve geçtiğimiz yıl İspanya'da test sürüşü sırasında görüntülenmişti. 408 modeli 308 modelinden daha uzun bir dingil mesafesine sahip olacağı açıklandı. Bu yüzden bu yeni model 301 modelinin premium versiyonu olarak değerlendiriliyor. EMP2 platformu ile birlikte bir hayli hafif olacak yeni Peugeot 408, bu sayede yakıt ekonomisini de arttıracak. PSA Peugeot Citroen'in Çin'deki ortağı Dongfeng Auto şirketi, Çinli müşteriler için yerel montajı gerçekleştirecek. Yeni 408'in motor seçenekleri ise 167 beygir güç üretecek 1.6 litrelik turbo motor ve 4 silindirli 1.8 litrelik motor ile kısıtlı olacak. 408 modelinin satışa sunulmasının ardından 308'de yer alan yeni 1.2 litrelik THP, 1.6 litrelik e-HDI dizel ve 1.6 litrelik THP turbo motor seçenekleri de eklenecek. 308 modelinde kullanılan LED teknolojisine sahip ön farlara sahip olacak yeni 408 modelinin ön ızgarasında ise aydınlatma özelliği olan 'Peugeot' logosu yer alacak. Arka farlarda ise aslan pençesi deseni bulunacak. Çift çıkışlı egzoza sahip olacak yeni 408, bu sayede daha premium bir görüntüye kavuşacak.

• Resime bakınca çakma S350 görür gibi oldum
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Ben okudum ancak siz okudugunuza emin misiniz?

Benim demeye çalıştığım sey, paylaştığınız linkteki aracin fotosu 2 sene oncesinde Çin pazari icin uretimi dusunulen 408 modeli. Yani 408 modelinin 301 ile alakasi yok, paylasilan linkte 2017 model 301 ile ilgili herhangi bir görselde bulunmamakta. Hatta suan yeni kasa 301 ile ilgili herhangi bir gorseli aradim ancak ben bulamadim. 2017'de aracin kasa degistirmesi mumkundur, bu bilgiyi paylastiginiz icin tesekkurler. Ancak ben sadece haberdeki gorsele takildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

Ben okudum ancak siz okudugunuza emin misiniz?

Benim demeye çalıştığım sey, paylaştığınız linkteki aracin fotosu 2 sene oncesinde Çin pazari icin uretimi dusunulen 408 modeli. Yani 408 modelinin 301 ile alakasi yok, paylasilan linkte 2017 model 301 ile ilgili herhangi bir görselde bulunmamakta. Hatta suan yeni kasa 301 ile ilgili herhangi bir gorseli aradim ancak ben bulamadim. 2017'de aracin kasa degistirmesi mumkundur, bu bilgiyi paylastiginiz icin tesekkurler. Ancak ben sadece haberdeki gorsele takildim.

kalın olarak gosterdım orayı okusan yeterlı
  • 2017 nisan ayı buyuk ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.