Şimdi Ara

2017 ÖSYS YGS GİRİŞ YERLERİ (ANA KONU) ( AÇIKLANDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
17.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler elimde normal nufüs cüzdanı var mavi olan, yeni kimlik randevu falan almadım bunla girebilirim dimi sorun yok?
  • resim 6 aylıksa girersin 6 ay öncd değişmiş olmalı öyle diyor ösym yani değişim tarihi en fazla 6 ay öncesi olucak yoksa almazlar eğer 6 aylıkdan fazla ise git bir geçici belge al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoseDrizzy

beyler elimde normal nufüs cüzdanı var mavi olan, yeni kimlik randevu falan almadım bunla girebilirim dimi sorun yok?

Fotoğraftaki halinle şimdiki arasında çok fark yoksa sıkıntı yok. Benzemiyorsan da bugün gidip başvur. Sınava giricem acil de. 6-7 günde geliyor. Gelmese bile başvuruda sana 15 günlük geçici belge veriyorlar onunla girebiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoseDrizzy

beyler elimde normal nufüs cüzdanı var mavi olan, yeni kimlik randevu falan almadım bunla girebilirim dimi sorun yok?

Gurilir ben de onla gifcem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    zaman ne çabuk geçti be daha çok var var dedik sınav zamanı geldi bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrektr2

resim 6 aylıksa girersin 6 ay öncd değişmiş olmalı öyle diyor ösym yani değişim tarihi en fazla 6 ay öncesi olucak yoksa almazlar eğer 6 aylıkdan fazla ise git bir geçici belge al

Bu kanıya nerden vardın.Kaynak at da görelim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 35 dk

• quote:

resim 6 aylıksa girersin 6 ay öncd değişmiş olmalı öyle diyor ösym yani değişim tarihi en fazla 6 ay öncesi olucak yoksa almazlar eğer 6 aylıkdan fazla ise git bir geçici belge al

Yanlış yönlendirmeyin milleti abicim. Ösym kimlikteki fotoğrafa benzeyeceksin diyor, istersen 10 senelik olsun tek istediğimiz "BEN ZE YE CEK SİN" bu kadar diyor.
    6 aylık muhabbet: Eğer yakın zamanda sakal bıraktıysan, saçların uzadıysa vs. 6 ay içinde çekilmiş son haline benzeyen vesikalık fotoğrafını yanında götürüyorsun. Bu fotoğraf kimliğin üstünde olmak zorunda DEĞİL. Kimlikten bağımsız elinde götürebilirsin arkasında ad, soyad, tc yazmak şartıyla
  • AÇIKLANDI

MIIĞ

• Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    Ben öyle hatırlıyordum ama fotoğraf güncelse sıkıntı olmaz şahsen benim ekimde değişştirdim diye dokunmadım hiç.

• quote:

Bilgin olmadığı bir konuda fikrinde olmasın arkadaşım, aç yönetmelikleri, ösym kılavuzlarını oku ondan sonra fikir belirt. İnsanların hayatları bu sınava bağlı belki nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun sen girilir-girilmez diye.
    Cehalet çok tehlikeli bir şey gerçekten çok tehlikeli.
  • Açıklan artık adamı niye kıvrandırıyonuz

• İnsan yanlış hatırlayabilir kardeş bunun cehaletle alakasımı var ben 6 ay hatırlıyordum yanlış olabilir sende beni bilgilendirmiş oldun sonuçta ösymde çalışmıyoruz ciddi bilgi birikimimiz yok hatırladıklarımızı duyduklarımızı söylüyoruz.yanlışımız varmış sende düzelttin

• quote:

İnsan yanlış hatırlayabilir kardeş bunun cehaletle alakasımı var ben 6 ay hatırlıyordum yanlış olabilir sende beni bilgilendirmiş oldun sonuçta ösymde çalışmıyoruz ciddi bilgi birikimimiz yok hatırladıklarımızı duyduklarımızı söylüyoruz.yanlışımız varmış sende düzelttin

6 ay mevzusu kimliğe koyulan fotoğraf ile ilgili öyle düzeltelim. Yani kimliği değiştirirken koyulacak yeni fotoğrafın 6 ay içinde çekilmiş olma şartı var ama ben 3-4 senelik koydurtmuştum orası ayrı.
  • quote:

İnsan yanlış hatırlayabilir kardeş bunun cehaletle alakasımı var ben 6 ay hatırlıyordum yanlış olabilir sende beni bilgilendirmiş oldun sonuçta ösymde çalışmıyoruz ciddi bilgi birikimimiz yok hatırladıklarımızı duyduklarımızı söylüyoruz.yanlışımız varmış sende düzelttin

İşte sorun burada bu alelade bir olay değil. Mezuna kalan adamı var lise 1den itibaren çalışan adamı var insanlar yıllarını harcıyor bu sınava. Bu hususta bir şeyden emin değilsen kenara çekil abicim görüş belirtme. Herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok. Bu durum belki ilaç prospektüs'lerinde yazılanları okumaya yada bir siteye üye olurken 10 sayfalık okudum kabul ediyorum diye işaretlediğimiz kurallar sayfasına benziyor olabilir evet onlarca maddeyi okumak işsizlik olabilir ama emin olun okuyanlar var, bu yüzden bu gibi durumlarda kenara çekileceğiz bırakacağız ki bilen biri gelsin o yanıtlasın soruyu.
    Düşünsene yerde biri kalp krizi geçiriyor kıvranıyor, "ben kalp masajı yapmayı biliyorum sanırım, yani emin değilim tam olarak. Sonuçta doktor değiliz ama dur hatırladığım kadarıyla kalp masajı yapayım, bişey olursa artık sağlık görevlileri gelince düzeltirler " demek gibi. Bunlar önemli konular aman diyim emin değilsek bir şey söylemeyelim insanları yanlış yönlendirmeyelimm

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

quote:

6 ay mevzusu kimliğe koyulan fotoğraf ile ilgili öyle düzeltelim. Yani kimliği değiştirirken koyulacak yeni fotoğrafın 6 ay içinde çekilmiş olma şartı var ama ben 3-4 senelik koydurtmuştum orası ayrı.

Evet hocam ben atlamıştım bunu doğru bir noktaya değindiniz. Kimliği değiştirirken koyulacak yeni fotoğrafında 6 ay içinde çekilmiş olması isteniyor. Bir de sınavdan önce sizin yanınızda vesikalık olarak götürebileceğiniz <isteğe bağlı bir durum bu> 6 aylık vesikalık fotoğraf var. Mesajı okuyan konu hakkında kafası karışmış arkadaşlar umarım kavrayabilmiştir olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadhouseBluess -- 2 Mart 2017; 13:44:8 >

• hocam 13.45 olduğunda son 15 dk diye anında editleyecekmisiniz diye baktım 1 saniye şaşmadı helal olsun
  • Haklısın usta kusra bakmasınlar arkadaşlar yanlış bilgilendirmemden dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

hocam 13.45 olduğunda son 15 dk diye anında editleyecekmisiniz diye baktım 1 saniye şaşmadı helal olsun

işimizi itina ile yapıyoruz hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.