Şimdi Ara

2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni konu açmamın sebebi bir çok kişinin yeni makyajlı sanderoya talip olması. Açıcası bildiğiniz üzere 0 araç alımlarında pazarlık önemli. Ne kadar çok araç alırsak o kadar çok fiyatı kırdırtabiliyoruz. Burda bir çok kişinin araçla ilgilendiğini görünce böyle bir konu açmaya karar verdim. şu an normal pazarlıkla 1500tlye kadar indirim yapıyorlar. ama ben 5 araç alacağım diyebilsek belkide bu indirimi 3000tlye kadar çıkabiliriz.
    Öncelikle araçlar 3 ocak gibi Türkiyeye inecek dolayısıyla şu an Fas'ta yükleme olarak gözüküyor. fakat her galeriye bildiğim kadarıyle 1 adet dizel otomatik bırkaılmış test sürüşü amaçlı. aradığım çoğu bayi bu araçları satma yoluna gitmiş. diğer versiyonlarını isteyenler hep beraber 3 ocak tarihini beklememiz gerekecek. araçlar 2016 model 2017 trafiğe çıkışlı olacak.
    Mademki hepimiz aynı tarihi bekleyeceğiz neden en azından 3-5 kişi birleşip aynı yerden almayalım. ciddi almayı düşünen arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim. pazartesi günü yapay bir pazarlık yapmayı da düşünüyorum. sonuçta hepimizin karlı çıkacağı bir anlaşma olacak. kolay gelsin

aşağıda bayilere gönderilen maili resime çevirdim mutlaka faz 2 olmalı alacağınız ürün herkesi birlik olmaya davet ediyorum.
     2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım. 2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım. 2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım. 2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım. 2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım. 2017 model Yeni makyajlı sandero alacaklar birleşelim toplu pazarlık yapalım.

aşağıdaki adresi chromea yazdığınızda sağ üst köşede bu sayfayı dilinize çevirmek istemisiniz? sorusuna evet diyin türkçe olarak konfigürasyon yapabilirsiniz.
    https://www.dacia.ro/gama-dacia/modele/sandero-stepway/configurator.html#configure/A

yeni sandero stepwayin romence broşürü
    https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/ro/gama-dacia/brosuri/dacia-noul-sandero-stepway-brosura.pdf

yeni sandero türkçe ilk test sürüşü

https://youtu.be/v5Hp5GThLGw

yeni stepway reklam filmi

https://youtu.be/EXzhHGDxE5U

yeni stepway türkiye reklam filmi

https://www.youtube.com/watch?v=yES45Kv3lDw
    yeni kasa inceleme

• @renesis3@renesis3@renesis3@renesis3@renesis3@renesis3
  • Ne fiyat verdiler hocam sana?
  • kellyturoj K kullanıcısına yanıt
    Henüz rengine karar veremesekte bizde 2 araç birden almayı düşünüyoruz.Fiyat araştırması yaparken bizide toplam adete ekleyip adet belirtebilirsiniz.Sunu da size söyleyeyim,Geçen hafta İstanbulda bir bayiden 54 civarı fiyat almıştık.
  • Selamın Aleykum. Farklı illerden almak sıkıntı olmasın nasıl teslim alacağız ki öyle araçları.
  • arkadaşlar güzel bir indirim bizi bir ilde toplayabilir. ankara en düşük fiyatı verdi bana 47200 boş benzinli için. eğer hangi donanım hangi motor ve stepwaymi diğerimi yazarsanız bende fiyat alabilirim. bayiyle anlaşıncA zaten araçlar gelene kadar bekliycez kaporaları göndeririz araçların hepsi aynı zamanda geleceği için herkes istediği zaman veklaeti veir ya da gönderir plaka takılır aracını alır. alırken illa hep beraber alma diye birşey yok.
  • bir de renk konusunda benzinli 0.9 motor manuel de cosmos mavi dışında renk yok bilginiz olsun diğerlerini konuşmadım ama. ilk gelen serilerde bu versiyon cosmos mavi olarak gelecekmiş bilginize
  • karagulle67 K kullanıcısına yanıt
    istanbulda hangi bayi hocam oraya da soralım bir de aracın donanımlarını yazarsanız
  • Dizel fiyatı da alabilir misin hocam...
  • 1 adet dacia sandero 0.9 motor manuel
    3 adet Stepway 1.5 dCi 90 bg manuel için fiyat araştırıcam (2si karagülle67, 1 i tridinebandım için)

yalnız yarın akşama kadar bekleyip gelenler toplansın salı günü başlayalım diyorum. öbür türlü komik bir pazarlık olcak (abi bir tane daha falan gibi) pazarlıktan sonrada yeni gelenleri ekleyemeyiz zaten
  • Dizeli 54 e bırakacak gibi benim sorduğum yer, park sensörünü se konuşuruz falan dedi, hediye etmese de indirimli yapacak gibi yani.

Bunlara göre konuşabilirsiniz fiyat alırken...
  • Ben de 2015 model 55bin km'deki stepwayimle 2017 model otomatik full donanımlı dizel yeni kasa ile takas etmek istiyorum.
    Listeye beni de yazabilirsiniz.
    Biz İstanbul Reno Mais Anadolu şubeden fiyat aldık.
    1.5 dCİ 90 bg , manuel. 2 Adet düşünüyoruz. Nasıl olsa araçlar sipariş üzerine gelecek,mümkün olursa fiyat farkını verip orjinal park sensörlü olsun istiyoruz.Elektrikli ayna butonunun yanında göstergesi oluyor, orjinal park sensörlü olmayanların yeri boş oluyor.
    Bu arada vakit ayırıp bu konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • tridinebandim T kullanıcısına yanıt
    47200e bana park sensörü hediye dedi ama verdiği park sensörü ekransız buzzerlı yani bunun da orjinalini verirse ancak karlı olur yoksa dışarıda zaten çok ucuza taktırılabilir. ben o yüzden önce hediyesiz son fiyat ne alabilirim ona bakıcam sonra hediyeleri ekletmeye çalışıcam. o da park sensörü olur yüksek ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: rekorturk

Ben de 2015 model 55bin km'deki stepwayimle 2017 model otomatik full donanımlı dizel yeni kasa ile takas etmek istiyorum.
    Listeye beni de yazabilirsiniz.

2015 model olan aracınızda dizel mi onu takas için konuşurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagulle67

Biz İstanbul Reno Mais Anadolu şubeden fiyat aldık.
    1.5 dCİ 90 bg , manuel. 2 Adet düşünüyoruz. Nasıl olsa araçlar sipariş üzerine gelecek,mümkün olursa fiyat farkını verip orjinal park sensörlü olsun istiyoruz.Elektrikli ayna butonunun yanında göstergesi oluyor, orjinal park sensörlü olmayanların yeri boş oluyor.
    Bu arada vakit ayırıp bu konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

orjinal park sensörü mantıklı bende öyle düşünüyorum ya da dışarıdan alıp onlardan takmasını istiycem öyle daha ekonomik olacak gibi. düz bir son fiyat ne alabilirim ona bakalım sonraki süreci konuşuruz yine burda
  • 1 adet dacia sandero 0.9 motor manuel (kellyturoj )
    3 adet Stepway 1.5 dCi 90 bg manuel için fiyat araştırıcam (2si karagülle67, 1 i tridinebandım için)
    1 adet Stepway 1.5 dCi 90 bg otomatik (rekorturk)

5 araca ulaştık bile yarına kadar bekliyelim bakalım...
  • Güya renk ücretsiz, adamlar 2-3 renk söylüyor bunlar var diyor... çok da indirim yapacaklar gibi değil arkadaşlar :/

https://www.dacia.ro/cfign/dd18d0c93aba20746f899c4ea5065f31.html
    Evet dizel hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.