Şimdi Ara

2017 Model Toyota CH-R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Geçtiğimiz hafta 2017 model Toyota CHR Hybrid model araç aldım. Araç 45.000 km'de. Araç genel olarak sorunsuz bir araç. Detaylı ekspertizini de yaptırdım. Satıcının dediği gibi sağ ön çamurlukta lokal boya hariç bir şey çıkmadı araçta. Ancak kafama takılan bir soru var; direksiyon simidini tam tur sağa veya sola döndürdüğümde sanki direksiyon simidi yaylı bir mekanizmaya çarpıyor gibi ufaktan geri sekiyor. Daha önce de elektronik destekli direksiyonlu araç sürmüştüm ancak onda böyle bir his yoktu. Ayrıca düşük süratlerde 10-20 km gibi yaptığım dönüşlerde direksiyon kendini tamamen toplamıyor. Bunun aracın lastikerinin 18' olması ile alakası var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• elektrik destekli direksiyon ise direksiyon kutusu arızası var muhtemelen :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amortisör takozu olabilir hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direksiyon kutusu değişecek

• Evhama gerek yok bence, çok kritik bir hata olsa ciddi rahatsızlık verir, dert etmeyin bence.
  • 3-4 saate bu konuda evet / hayır şeklimde dönüş yapabilirim hocam. Daha detaylı ifade ederseniz daha iyi bir karşılaştırma da yapmaya çalışırım.

Ancak ben bu şekilde bir tepki ya da anormal tepki aldığımı hatırlamıyorum araçtan. BendeKinde 20 inch var üstelik.

Düzenleme: sonuna kadar çevirince hafif bir yay sesi duydum. Yüne sonuna kadar çevirip bırakınca kendi otomatik hafifçe geri dönmeye başlıyor. Düşük hızlarda da diğer araçlara kıyas ile direksiyonu hemen toplamıyor.

Açıkcası bu aracı 3 senedir kullanıyorum ve rutin kullanımda bunların bir problem oluşturduğunu görmedim. Bence aracınız normal ama yine de bi baktırın ve içiniz rahat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 10 Aralık 2019; 21:25:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Model Mazda 3 hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.