Şimdi Ara

2017 mantolama ve izolasyon fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
13.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerlendirmeyi yaparken değerlendirilmesi geren doğru ürün ve uygulama seçeneğinidir.
    Öncelikle benim tavsiyelerim şunlardır.
    Önce şu iki bilgiyi aklınızda tutun.
    A- Isı sıcaktan soğuk alana doğru hareket eder. Yanı kışın evin içinden dışarı, yazın dışardan içeri doğru.
    B- Su yalıtımı ısı yalıtımın ilk adımıdır
    C- Isınan Hava Yükselir ve evlerde ısı kaçağının %55 i tavanınızdan ve zeminden olur. Yalıtımda bu alana çözüm bulunmalıdır.

1- Cephenizin büyük camlardan oluşuyorsa mantolama yaptırmayın . Sadece su yalıtım ve tamiratını yaptırın. İç cepheden uygulama yapın. Camınıza önem verin.
    2- Ne yaparsanız yapın önce cephenizin su yalıtımını ve tamiratını yapın. Çünkü cephenizdeki su ve rutubeti engellediğinizde %30 ısı yalıtımı sağlamış olursunuz.
    3- Evinizde tavana ve zemine ısı yalıtım yaptırın ve yeni aldığınız dairelerde mütahitinize bu alanlarda ısı yalıtım için ne yapmış diye sorun. Milyonları saydığınıza göre 1-2 bin TL lik yalıtımı sormanız hakkınız.

Dübelli mantolamada en büyük sıkıntılardan biri duvar yüzeyinde açılan binlerce deliğin binaya verdiği zarar ve buralardan olan ısı köprülerdir. Taşyünü ve EPS malzemeleri genelde yan yana 0 biçimde getirelememektedir ve bu boşluklar ya sıva ile kapatılmakta yada hiç kapatılmamaktadır. Pencere ve kapı kenarlarında ise nerdeyse hiç yalıtım malzemesi kullanılmamaktadır. Buda diğer büyük bir ısı kaçağıdır. Bu sorunu tek çözebilen dış cephe ısı yalıtım uygulaması ya ısı yalıtım sıvaları yada daha önceden İzobozz yeni marka adıyla Feltbiwww.feltbi.com adıyla satılan Geri dönüşümlü polyester elyaf yünlerdir. Feltbi Yünlerin özelliği duvara yapıştırıldığından duvara mukavemet kazandırmakta, taş yünü gibi sudan etkilenmemekte, binayla eşdeğer ömre sahip olmasıdır. Feltbi uygulaması için önce tamirat sonra yapıştırma yapıldığından ısı köprüsü olmaması en büyük başarısıdır. Bunu montunuzun önünü açık tutmazsanız daha çok ısıdığınız zamanları düşünerek daha iyi anlayabilirsiniz.
    Daire iç duvarlarından kolayca yapışırılıp üstüne sıva yapılarak uygulandığından isterseniz içerden de ısı yalıtımını kolayca sağlayabilirsiniz. Ürün OEKO TEX sertifikalı olaması, tozumaması, maske gerektirmemesi ve bakteri barındırmaması diğer bazı özelliklleri . Ve en büyük artısı mükemmel SES yalıtımıda sağlaması evinizin huzuru ve mahremiyetiniz için en büyük tercih sebebiniz olacaktır.
    Son Londra yangınından sonra Feltbi 'nin daha çok tercih edileceği kesindir.
    Mantolamada Feltbi Farkını http://www.feltbi.com/index.php/farkimiz/ kısmında detaylı olarak anlatılmıştır.
    Herkese selamlar

İsmet ÖZTÜRK
    Ses ve Isı Yalıtım Danışmanı

• arkadaşlar teklif almak için ustamgeliyor.com gibi siteleri kullanabilirsiniz. Ücretsiz talep oluşturabiliyorsunuz.
  • Niğde'de geçen yaz başında başlayıp 2.5 ayda biten mantolama işine daire başı peşin 4250tl taksitli 5000tl istediler. Biz şahsi olarak bu parayı ödemiycez dedik bize özel (ya da bir kaç kişiye özel, bilemiyorum) 12 taksitle 4250tl ödedik. Apartman 10 kat 70+1 daire. Köse köpük süsleri, pencere pervazları vs yapıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karadeniz Bölgesinde bizden fiyat almadan mantolama yaptırmayın Kaliteli malzeme ( mapei Weber kunauf jotun ) 1.sınıf işçilik 10 yıl garantili uygulama
    Ücretsiz keşif için; 0531 513 69 52 arayınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kredi vs.. var sanırım onunla ödeyeceğim.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • Çakal firmalar 50 bin kredi desteğini duydular utanmadan daire başı 25 bin küsür istiyorlar. 10 binden fazla etmez gözümde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.