Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
24
Favori
106.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI

ayarlar burda gözüküyor bide not düşmüş çözünürlük kısmına webos guncellemesiyle alakalı

Update 9/4/2017: HDR is now supported in PC mode as of WebOS update 3.6. 4:4:4 color is now properly displayed in HDR content when in PC mode.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI

ayarlar burda gözüküyor bide not düşmüş çözünürlük kısmına webos guncellemesiyle alakalı

Update 9/4/2017: HDR is now supported in PC mode as of WebOS update 3.6. 4:4:4 color is now properly displayed in HDR content when in PC mode.

WebOS sürümü 3.5tir herhalde. Çünkü bir güncelleme yaptırmadım daha.
    Fotoğraf için teşekkürler bir bakayım ben oraya.

• Sonucu burayada yazarsınız hocam merak ettim bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza uygun akıllı kumandayı bir türlü bulamadım. Bulup alabilen birileri yönlendirirse çok sevinirim.

AN-MR650a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı bir fark yok. Sadece 651v modelinde parlaklık bir tık daha fazla. Ama bence banding çıkma ihtimali 630v modelinde daha fazla. Onun için 651v modelini alın bence.

• quote:

Sonucu burayada yazarsınız hocam merak ettim bende :)

Valla o gün bir tek tv'nin webOS sürümüne baktım. 3.6 görünüyor. PS4 açmaya fırsatım olmadı. Tv ayarlarından ilgili ayarı buldum ama aktif değildi (silikti). 4K HDR kullanacak bir video veya program(bu durumda oyun oluyor) açık olmadığından ayar da kapalı görünüyor değiştiremiyorum.
  • quote:

Sonucu burayada yazarsınız hocam merak ettim bende :)

1-2 saat önce PS4 açınca denedim. Oynadığım oyun Horizon Zero Dawn ve oyuna ilk girerken aynı uyarıyı aldım. Oyunun ana menüsünde iken tv ayarlarıma baktım ve fotoğraflarda gösterdiğin ayarı buldum ve HDMI1 aktifti. Üstüne tıkladığımda kapattı, sonra tekrar açtım. Yani o ayar zaten açıkmış. Ama hala 2K HDR uyarısı veriyor. TV tam olarak 4K HDR desteklemiyor sonucuna mı varılır buradan bilemiyorum. Ama öyle görünüyor.
  • öyle bi ihtimal olacağını sanmıyorum mesajda yazan diğer ayarı denedinizmi pc moduna alın falan yazıyordu
  • Arkadaşlar 43uj651 alıcaktım karar vermiştim ama PS4 Pro için desteklenmiyomu soru işareti kaldı aklımda yani 4K değilmi tv acaba?? Yardım lütfen...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trt ve bazı kanalları ne yaptıysam çektirmeyi başaramadım ne yapabilirim?
    Ayrıca KabloTv için yapılabilecek bir şey var mıdır?
  • Bugün açtım yine PS4ü. Bu sefer de uyarı vermemeye başladı. Sağ üst köşede HDR yazısı çıkıyor TVde. Oldu herhalde, cidden anlayamadım ne oldu ne bitti.
  • Ayarlarla alakalıydı demekki yoksa 4k hdr çalışmama gibi bişey olmaz

• Arkadaşlar selam,
    Yakın zamanda 60UJ630V almayı planlıyorum.
    Televizyon özellik ve detaylarından çok anlayan ve uğraşan biri değilim açıkcası.
    Smart ı hızlı olsun yani kasma donma lag yapmasın ekran büyük olsun ve fiyat/performans ürünü olsun bana yetecektir.
    Tavsiye eder misiniz?

En çok kullanacağım modlar.
    Smart dan youtube da takılmak.
    Digitürk kullanıyorum belgesel ligtv falan.
    Ve HDMI bağlantı yaparak yine youtube da takılmak.
    Belki de ilerde playstation.
  • herkese selam. bugun 49UJ651V kurulumu yapıldı. açıkçası bu konuya bakana kadar bi sıkıntı da hissetmemiştim. daha sonra vertical banding testi yaptım aydınlık yerlerde hafiften perde inermiş gibi oluyor. daha sonran başakşehir maçını açtım ve orada da az biraz belli oluyor. ışık sızması testini de yaptım, sağ alt kısmından içeri doğru hafiften aydınlık var. şimdi ben ne yapmalıyım servis çağırayım mı? çok da rahatsız olmadım aslında bu sekilde kullansam sorun olur mu?

bi de bu tv nin kanal taşıma şeysi nerede?

daha once PHILIPS 42PFL4307K kullanmıştım 2013 modeldi. onun görüntü kalitesi buna nazaran daha iyiydi ama kayan yazılar tam bi felakete dönüşüyodu. bu tv ise motion performansı ve akıllı özelliklerindeki hızıyla fark atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 14 Eylül 2017; 21:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: high and dry

herkese selam. bugun 49UJ651V kurulumu yapıldı. açıkçası bu konuya bakana kadar bi sıkıntı da hissetmemiştim. daha sonra vertical banding testi yaptım aydınlık yerlerde hafiften perde inermiş gibi oluyor. daha sonran başakşehir maçını açtım ve orada da az biraz belli oluyor. ışık sızması testini de yaptım, sağ alt kısmından içeri doğru hafiften aydınlık var. şimdi ben ne yapmalıyım servis çağırayım mı? çok da rahatsız olmadım aslında bu sekilde kullansam sorun olur mu?

bi de bu tv nin kanal taşıma şeysi nerede?

daha once PHILIPS 42PFL4307K kullanmıştım 2013 modeldi. onun görüntü kalitesi buna nazaran daha iyiydi ama kayan yazılar tam bi felakete dönüşüyodu. bu tv ise motion performansı ve akıllı özelliklerindeki hızıyla fark atıyor.

Hocam internetten aldıysan 14 günde koşulsuz iade hakkını kullan. Servis bandingi sorun kabul etmiyor, hakem heyeti&tüketici mahkemesi ile uğraşman lazım.

• Merhabalar 43UF7787 vardı. Hırsızlık sonucu evimden çalındı. Yeni bi TV bakıyorum. 43 inç 43UJ651V ve 43UJ630V modellerine baktım. dış görünüşü daha güzel olan 43UJ651V tercih edeceğim sanırım. Çalınan televizyonumu da buradaki tavsiyelere göre almıştım. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    maalesef elden aldım.
  • Herkese iyi forumlar samsung mu557000 lg55uj651v ikisi arasinda kaldım sonunda lguj651v aldim 3800 sizce bu paraya deger mi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.