Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
24
Favori
106.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman76 -- 19 Şubat 2021; 21:7:13 >
  • Ben demedim. Samsung tv'si olan olan 2 arkadaşımda da bir problem görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü alalı 14 günü geçmediyse cayma hakkınızı kullanarak iade edin.GG da,aldıklarım bölümünde aldığınız ürüne gelin.Orada mesafeli satış sözleşmesi var.iyice okuyun.orada gerekli bilgiler var.
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    Samsung konularını okursanız onlarda da var hocam. Bende 651v sahibiyim benim tvimde bu sorun yok. Tamamen şans işi
  • Cayma hakkınızı kullanıp aide edin hocam yada kurulumda rapor tutulduysa değişim isteyin.
  • Selam arkadaşlar..teknosadan 55uj651v alarak aranıza katıldım..Yarın kurulacak inşallah..Merak ettiğim yeni akıllı kumanda birlikte geliyor mu?Ayrıca satın mı alıyoruz?
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba
    Gittigidiyor un Teknosa mağazasından 43uj651 modelini aldım bugün servis geldi kurulumunu yaptı ben evde değildim.Annem vardı.Eve geldiğimde açtığımda sol köşede içten ışık yayılması vardı.Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.Fikir bekliyorum. 2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI 2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de 2 hafta önce gg teknosadan aldım bu tvyi. Bulutlanma vardı Tv'de. 3 gün içinde beğenmedim diyerek iade ettim. Sorun olmadı. 2250 iyi bir fiyat ama eğer acelesi yoksa bekleyin yine indirim yapıyorlar.

• nigdes N kullanıcısına yanıt
    Beyaz çizgi var içten bu bulutlanma mı oluyor acaba

• ulan tüm tvlerdemi sorun var anlamıyorum herkes şikayet ediyo
  • Arkadaşlar mediamarkt ve teknosa sitelerinde bu tv'nin sonunda 'APDZ' uzantısı bulunuyor, ne demek oluyor bu uzantı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri87

Cayma hakkınızı kullanıp aide edin hocam yada kurulumda rapor tutulduysa değişim isteyin.

hocam uj630 ve uj651 arasında kaldım ikisinden birisi sipariş vercem sizce hangisi daha iyi

birde uj651 de sürekli kronik sorunlar görüyoruz forumda herkes resim atıyo ve hiç bi teknoloji mağzasında dahil yok hep uj630 satılıyo ve arada 100 lira fark var hangisi sizce ve neden
  • Arkadaslar bu LG nin 2017 de urettigi bu UJ modellerinin refresh rate hizinin 50 hertz oldugunu okudum.

Dogru mu? Dogruysa bunun eksikliklerini anlatirmisiniz? Lutfen bu tip modele sahip olanlar cevaplasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri87

Hocam bende uj651v kullanıcısı olarak banding ve ışık sızması sorunları bende mevcut değil. Konuyla alakalı servisi çağırın isterseniz. Kanal taşımayı ayarlardan kanal yöneticisine girip taşı butonuna tıklayarak yapabilirsiniz. Tv nin görüntü kalitesinden ben oldukça memnunum. Ayarları kontrol etmenizi tavsiye ederim.

1 haftadır evde değildim, ilgilenemedim. yarın servisi arayacağım bakalım nolacak. 3bin tl tv ye veriyosun ve adam gibi maç seyredemiyosun olacak iş değil.
    Hocam hayırlı günler bende aynı şekilde gg teknosadan almıştım bugün ups kargo ile iade gönderdim cihazı süreç nasıl işliyor acaba iade süreci bilgi verirmisiniz.Teşekkürler şimdiden.

• Hocam GittiGidiyor üzerinden iade talebi açıyorsun ve oraya kargo kodunu giriyorsun. Gerisini onlar hallediyor.

Ben onay verdikten sonra iade ettim.Yani iade et butonu yoktu teknosa mesaj yoluyla döndü bana kargoya verip kargo takip numarasını bize gönderin dediler.Kaç gün içinde para iadesi yapıldı.Size yani siz iade et butonundan mı yaptınız.Teşekkürler

• Ben ikisinide inceleyip 651v daha parlak ve daha hızlı olduğu için 651v yi tercih ettim. Bence 100 liralık farka değer.Banding ve ışık sızması yönünden bir samsung birde vestel iade etmiş biri olarak Lg'ye negatif yaklaşarak aldım fakat her anlamda çok memnunum tv den. Açıkçası kronik sorun olarak neyi kastettiniz anlamadım. Diğer markaların konuları incelerseniz hem donanımsal hemde yazılımsal birçok problemle uğraştıklarını görürsünüz. Hangi markayı alırsanız alın bu fiyatlarda kusursuz bir tv yok maalesef.
  • Görüntü ve renklerle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki ayarları uygulayabilirler:

Resim modu: Canlı
    Arka Işık: 100
    Kontrast: 90
    Parlaklık: 60
    Keskinlik: 35
    Renk: 70
    Ton: 0
    Renk Sıcaklığı: C35
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.