Şimdi Ara

2017 Kangoo Kısa Far Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geceleyin kısa farlar karşıdan gelenleri rahatsız ediyor. Selektör yapılıyor.

En düşük ayarda olması fark etmiyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Xenon far vs takmam fark eder mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Soldaki far yükseklik ayarına bakın,araç boş ise 0 da olması yüklü ise 1-2 ye getirilmesi gerekir.

Aslında kangooların farı göz almaz hatta kısaları çok kısa :)

Birde araç kazalı ise veya far ayarı sağa sola kaymışsa oda rahatsız ediyor olabilir.

Bir de uzunlara alınca daha fazla alanı daha güzel aydınlatmasını istiyorum. Hangi tür far kullanmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu forumda, tüm kafirlerden, açıkça İslâm düşmanlığı yapan, İslam dinine ait herhangi bir şey (namaz, sakal, örtünme ...) ile alay eden, bunları bir eğlence konusu yapan her kâfirden berîyim. İslâm şeriati haricinde her yönetim sisteminden de beriyim. Nebîmiz, efendimiz, önderimiz Râsûlullâh Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem'den daha üstün bir lider, önder, insan tanımam.
  • Nıght breaker serısı h kac ıse h7 dır muhtemelen zaten ama en ıyı perfonmansı led xenon ıle alırsın.. hemde uzun surelı olur..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son kasa kangoolarda h4 ampul var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.