Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
133
Favori
252.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher30


    quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    3 gecd Bodrum Cocos The Club da kaldık. Dün öğlen yola çıkıp 1 gece sidede summer rose diye sadece konaklamalık bir yerde kaldık ve bugün 3 gece Belek innvista hotel'e giriş yaptık. Bu sene el değiştirmiş, geçen yıl adı club verde tarzında bir şeymiş. Navigasyona göre bu isimle geliniyor.

    Forumda çok konuşulan, fırsat otellerinden biriydi bu sene.

    Biz de innvistadayız yarın check out yapacağız memnun kaldık biz otelden kızım bayıldı bundan sonra kaş yapmak istiyoruz tavsiyesi olan paylaşabilir mi?

    Kaş Belek arası sahil kenarından yol biraz tehlikeli ve zorlu bence yukarıdan inmek daha mantıklı olabilir. Sakın kalkan ucuz diye kalkanda kalmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haberlerde bodrum sahilleri gösteriyo deniz baya çekilmiş,denize gircek yer kalmamış resmen harabe olmuş plajlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Güral tekirova için yazacağım tripad yorumunu okuyunca çoğunuz şaşıracak :)

    Ne anlamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: practice


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Bir oteli araştırdığında direk olumsuz yorumları dikkate al bence..

    Aynen hocam vazgeçtim tek sitede değil çoğu sitede olumsuz yorum yapılmış. Demek ki denildiği gibi kötü

    Hangi hotel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anelka39 kullanıcısına yanıt
    Özet olarak Otel 5 üzerinden 3 yıldız.. Hemde güncel fiyata göre çok ucuza kalmama rağmen bunu söylüyorum

    Detaylısını tripad e yazınca buraya kopyalıycam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Erken giriş maalesef otel dolu olduğundan yok. 11'de geldik, kahvaltı yapmıştık zaten ama kahvaltı bitmek üzere yapmadıysanız kapattırmayalım kahvaltı yapın dediler. Hoş bir teklifti teşekkür ettik. Otopark kapıda müsait ama geniş bir alan değil, aracı kendileri park ediyor ve anahtarı alıyorlar. Yoğunluk rus ve Türk diyebilirim. Bilekliği taktılar ve her şeyden yararlanabilirsiniz dediler. Pastane ve pool barda durduk. Bir kokteyl istedim, yeni giriş değil mi dedi evet dedim heralde çaktı vodkayı ufaktan baş döndürdü sabah sabah. :)



    Otele girer girmez, belek kalitesini hissediyorsunuz. Havuzlar çok büyük olmasa da yeterli, aqua tarafında çok fazla çocuk var. Şuanda öğle yemeği yiyoruz yemekler lezzetli ve et çeşitleri bol bol var. Yemekte masa falan aramadık, içecek masaya servis ve hızlıydı.



    Şimdi mesajı yazarken telefon ettiler odanız hazır diye. Birazdan giriş yaparız. 12 çıkış olduğundan, 12.30-13.00 öncesi giriş bence çok zor. Bellboy otel 1 aydır full dedi.



    İlk izlenim olumlu...

    Hangi hotel hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hadi ya o kadar kötü diyorsun yani,merakla bekliyorum tripad yorumunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teacher30 kullanıcısına yanıt
    Biz de yarın çıkacağız. 3-4 gibi ayrılırım otelden. Pazartesi hanım işbaşı, benim 1 hafta daha var ama evde yatacağız artık. :)

    Dediğiniz gibi otel gayet iyi. Tam yorumu döndükten sonra yaparım. Yarın akşam Türk gecesine kalamamak kötü oldu. Sağlık olsun. :)

    Kaş'ta şuanda çok arkadaşım var, hepsi oda kahvaltı kaldığı için net bir ayrım yok. Ufak tefek tripadvisor'a bakıp gidebilirsiniz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum. Bizim arkadaş da çocuğa göre daha ağır geçirdiğini söylemişti. Ağız içi, el ve ayak içlerinde çıkmıştı. Dediğim gibi 2 hafta yattı. Tekrardan geçmiş olsun. Çocuk daha hızlı atlatıyor bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum bay resort a haftaya giris yapacaktik. Deprem sonrasi ne oldu acaba.. Gumbet sahiller kotu görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Deprem devam ediyor hala

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deprem bu ülkenin gerçeği. İzmir ve çevresinde de sallantilar devam ediyor ki böyle depremlerin arkasından artçı sarsıntılar beklendik durumlardır. Bodrum özelinde esnaf ve turizmci durumu çabuk toparlayarak sezonu kurtaracaktır ama sık sık 5 civarında artcilar da olabilecektir. Gidecek olunan otel tatil köyü tarzinda ya da 2 katlı binalardan oluşuyorsa tatili kesmeye gerek olmaz ama çok katlı binalardan oluşuyorsa alternatiflere bakmakta yarar var bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gural tekirova tripad yorumum...Onay bekliyor su an.



    Genelde otel yorumları total değerlendirilip süper,çok iyi diye yazarlar.Ben ise bu oteli tecrübemden sonra her yönü ile değerlendirmek istedim.Otelin gerçekten 5/5 yönleri olduğu gibi 1/5 yönleri de var..
    Sonuçta herkesin otellerden beklentisi farklı..Kimisi kaliteli yemek ister,kimisi aquapark,kimisi de hepsi çok iyi olmasa da tatmin etsin ister..
    Unutmamak lazım ki bu otel şu an itibari ile 8500 tl civarı 5 gece ve alacak kişilerin detayları da bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    İncelememi bölüm bölüm yapacağım..

    Yemek;

    Gerçekten lezzetleri çok iyi.%100 doyacağınıza emin olabilirsiniz..Et yemekleri daha önce ki otel deneyimlerimde ki gibi sert,2. kalite değil.Çoğu antrikot ve gerçekten iyi ustaların elinden çıkmış yemekler sunuluyor.
    Öğle yemeği önerim kesinlikle açık büfe değil,ücretsiz ala carte hizmet veren plaja yakın olan restaurant.Bu restaurantın dönerlerinin kesinlikle müdavimi olduk.
    Yemekler konusunda söyleyeceğim tek kötü yorum kesinlikle sushi bölümü.Gerçekten hiç koymasaydınız keşke..3 yıldız otele de gittim,sizden daha pahalı otelede..Ancak hayatımda bir otel de yediğim en kötü sushilerdi..Keşke böyle bir şey sunacağınıza hiç sunmasanız emin olun daha iyi olurdu..
    Alkol kullanmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım.Fakat alkolsüz kokteylleri de çok iyi.Pina colada alkolsüz olarak harika hazırlıyorlar.

    Odalar,hijyen

    Odaların uzaklığı öyle önceki yorumlarda ki gibi çok uzak değil.En uzakta ki odayı dahi verseler plaja,restaurantlara en fazla 6-7 dakika yürüyorsunuz.Şahsen biz zorlanmadık..33 nolu binadaydık..Shuttle a ise güvenmeyin.Bir kez bile odadan çıkınca boş denk gelip binemedik.Zaten dediğim gibi mesafeler için gözünüz korkmasın.
    Odalar büyük ve temizliği hergün kusursuz olarak yapılıyor..Havlu değişimi vs kirli sepetine attıklarınız direk değiştiriliyor..Odalarda tatil boyunca kullanacağınız tüm ürünler mevcut..Gerçi biz kendi ürünlerimizi getirmiştik fakat sadece şampuan ve duş jeli değil; gerçekten ihtiyacınız olan herşey var..
    Balkon kapılarında sineklik yok..Bu çok ciddi sorun..Odamız bahçeye baktığından baya büyük 2 örümcek bizi ziyarete geldi ve bir şekilde çıkmalarını sağladık..Fotoğrafladım ancak insanlarda kötü niyet vs olmaması açısından paylaşmıyorum.
    Odalarda diğer yaşadığımız ciddi sorun ise su sıcaklığı stabilitesi yok..Ilık olarak suyu kullanamıyorsunuz..Çok ince duş ayarı yapmamıza ragmen 10 saniyede bir ya aşırı kaynar oluyor ya aşırı soğuk..Kaldığımız oda 3354..Belki oda sorunludur bilemeyeceğim fakat biz bu sorunu yaşadık.

    Hizmet,servis ;

    Restaurantlarda istediğiniz içecekler en fazla 3-4 dk içinde getiriliyor.Yeterli garson mevcut ve en ufak sorun yok.
    Plajda nadirende olsa görevliler dolaşıyor ve bulunduğunuz yere servis yapıyorlar.
    Havuz ve aquapark içinse aynı şeyi söyleyemeyeceğim..5 günlük tatilde bu bölümlerde 1 garson geçti önümüzden sadece..Ve o bile bir isteğiniz var mı diye sormadı.Oysa ki bu bölümlerde de aralarda dolaşan servis görevlileri olması gerekli diye düşünüyorum.
    Akşamları canlı müzik olan büyük sahneli yerde de yeterli garson sayısı ne yazık ki yok..Gidip kendi içeceğinizi kendiniz alıyorsunuz..Fakat şanslıysanız bir garson yakalama ihtimaliniz olabilir..Ne yazık ki 5 gece de sadece 1 kez denk geldik.

    Aquapark ;

    Otelin kırılma noktası..Kaydırmayan kaydıraklar..Otelin yetişkin için olan, A harfi ile fotoğrafta belirttiğim simit ile binilen bölümünde ki kaydırakları gerçekten çok uzun.Ancak B ve C bölümünde ki kaydıraklardan 2 yaşında ki çocuğum bile kayamadı nerdeyse.Çünkü eğimleri çok düz.Ve 2 metre gittikten sonra duruyorsunuz.Yetişkin olarak kullanayım dedim ve kaydırağın yarısında ayağa kalkıp yürümeye başladım..
    Kısacası kaydıraklar ya çok uzun ve çocuklar için korkutucu,ya da çok çok kısa ve eğlendirmiyor.Otelin orta boy,en az 10-15 metre aile olarak kaymamıza sebep verecek kaydıraklar koyması şart.
    Ve aquaparklarda ki asıl en önemli sorun..Kaldığımız 5 günün 3 ün de aquaparklar öğlen kapatıldı.Sebebi hijyen dediler..Onlarca otele gittim,evet bebek pislemesi vs yüzünden kapatılmalar oldu..Ancak hiçbirisinde öğlen kapatılıp ertesi güne dek insanlar düz havuza hapsedilmedi..Çünkü Antalya denizini biliyorsunuz.Öğlene dek düz,öğlenden sonra dalgalıdır.Bizde öğleden sonra aquaparkları kullanmaya çalıştık ancak 5 günün 3 ünde kapatıldı.Bu inanılmaz ciddi bir sorun.Eğer ki tatil amaçlarınızın içinde aquapark ilk sıralardaysa kesinlikle bu oteli unutun.Benim ayıptır söylemesi kendi evimde de havuz var.Düz havuz istesem tatile çıkmazdım zaten.Fakat oteli çocuk temalı aile oteli olduğundan özellikle aquaparkını ilk sıraya koyup gelmiştim.Ve bu yüzden tatilden çok olumsuz bir şekilde memnun olmadan ayrıldım.

    Çocuk oteli ve merdivenler..

    Konaklama binalarında asansor yok..Bizim tek çocuğumuz olduğundan odamıza çıkarken çok sorun yaşamadık..Fakat 1 den fazla küçük çocuğu olanlar sorun yaşayabilir..Ücretsiz hizmet veren ala carte restauranta kesinlikle bir rampa yapılmalı..Açık büfe restaurantlarında ise asansör var..Pastaneye yürüyerek çıkmalısınız..Gelirken bu sorunu bilerek gelin..

    Wifi ve internet..

    Size girişte kalan kişi sayısı kadar wifi şifresi veriliyor.Fakat şifreler sadece login olmanıza sebep veriyor.İnternet otelin % 90 ın da çekmiyor.En son model ismi lazım olmayan elmalı telefonumuzda çekmiyorsa başka telefonlarda da çekmiyordur tahminimce.Odalarda ansızın bağlanabilirsiniz fakat o da en fazla 3-5 dk için..Restaurantlarda da keza aynı sorun.Wifi 1 veya 2 kademe çekiyor gözükmesine rağmen kesinlikle kullanamıyorsunuz.Çocuk yemek yerken youtube da video izlemesine alıştırmıştık.Sağolsun otel bize 300 tl veri paketi almamıza vesile oldu çekmeyen internetleri yüzünden..

    Müşteri ilişkieri ; Ets sorumlusu ..

    Bu iki birim içinde bir parantez açmak istedim.

    Ets tur size daha ilk dakikadan itibaren mesajlar,tatilden memnun musunuz diye telefon açmalar vs..Sanıyorsunuz ki herşey mükemmel gidecek.. Odamda ki sorunu ve aquapark sorunu için en sonunda eşimin de baskısı ile dayanamadım (çünkü çocuk daha 2 yaşında ve ilk uzun kelimeleri kaydırak oldu - tatilde en çok sevindiğimiz bu kelimeyi duymak oldu - fakat otel sağolsun bizi bundan alıkoydu) ve ets otel yetkilisini aradım.Hemen döneceklerini,en azından bilgi vereceklerini söylediler..Fakat ne geri dönüş oldu ne de başka birşey..Sonradan anlıyorsunuz ki ets tur yetkilisi orada süs amaçlı duruyor..Otel çıkışında denk geldim ve sadece "olabilir,sorunu çözemeyebilirsiniz,fakat geri dönüş yapmamak müşteriyi adam yerine koymamaktır.Bende şirket sahibiyim.Müşteri kazanmak zor kaybetmek anlık bir olaydır " dedim.Söyleyecek birşey bulamadı.

    Gelelim otelin müşteri ilişkilerine..

    1 Kez aradım..O da yukarıda belirttiğim aquaparkların kapatılması hakkında üzüntümü söylemek için.Antalya ya tatile gelmiş bir aileye denizi tavsiye ettiğini,kemer denizinin çok güzel olduğunu söyledi..Öğleden sonra çıkan dalgaların içinde 2 yaşında ki çocuğu nasıl yüzdürebileceğimi sordum.Cevap veremedi..Ses kayıdı eminim vardır..En ufak bir yalanım söz konusu değil.

    Yaşadıklarım bunlar..Umarım yeterli olarak sizleri bilgilendirmişimdir.

    Temmuz 2017 tarihinde konakladı

    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297969-d1757100-r504473249-Gural_Premier_Tekirova-Tekirova_Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html#




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Gural tekirova sasirtti beni acikcasi demekki hic gerek yokmus okadar paralar verilmesinin. Bi kez daha 5gunluk tatile 2500 lira ustu verilmeyecegini kanitladi bu otel. Tskler yorum icin emek verilmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesis38 kullanıcısına yanıt
    emin ol oturdugum evde her gun disarida en luks restaurantta yesem gunluk 300 tl harcarim ve 5 gun 1500 tl ye guraldan daha iyi tatil yaparim..oturdugum evde 1200 m2 havuz var ve gurald a da ayni sekil havuza mahkumsunuz..aquaparklari oglen kapiyorlar.ve de sozde hijyenmis..
    aqua park calisma saatleri 10.00-18.00 diyor.
    hijyen sorunu olmadigi 2 gunde bile saat 17 de tum herseyi kapadilar.
    birde 4 tane farkli yerde var aquapark.nedense hepsi mi ayni anda hijyen sorunu yasiyor..

    birde asil onemli konu ben su anki fiyatin yarisini vererek konakladim.
    8000 tl vermis olsaydim herhalde 1 ay uyuyamazdim yedigim kazigi dusunmekten..
    gural in en fazla hak ettigi para 3000-3500 tl.
    Ve unutmadan guralda ki yemegi suenoya koyun emin olun sueno gural a 5 basar..
    Gural in tek artisi yemek..

    birde ek not..son 1 ayda reklami cok firmalari secmekte cok hata ettim.istanbuldan cikiyorsunuz gural tekirova reklamlari basliyor hemen reklam panolarinda..
    reklami firmalarin degil gercek musterilerin yaptigi firmalari secmek lazim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 22 Temmuz 2017; 21:55:5 >




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Benim de dikkatimi çekti heryerde reklamı var. Hatta Bilecik civarında ilk kavşaktan u dönüşü yapın yazmışlar. İstanbul istikametine giden adam için bile reklam vermişler.



    Yalnız Bodrum falan neyse de Antalya-istanbul arabayla çekilecek yol değilmiş. Sakaryaya anca geldim, 15.30 gibi çıktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gural tekirova cocuk dostu gozukse de odalarin oldugu bazi bloklarda rampa yok, ve katlara asansor hicbir blokta yok. cocuk arabasini icinde cocukla 36 derece sicakta kucakta tasiyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    o yolu nasıl çekceniz ya uçak varken ben izmirden marmarise gidene kadar şişiyom sizi düşünemiyorum arabayla o kadar yol rezilliktir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 22 Temmuz 2017; 23:56:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yeni girdim eve, yaklaşık 11 saat sürdü molalarla beraber. İlk kez zaten ege-akdeniz yönüne araçla gittim. Gençliğin verdiği cesaret diyelim. 1980 km yapmışım geçen cumadan bu yana. Tam olarak rota şu şekilde. :)



    Hanımın ehliyeti yeni, 20 günlük daha. 2 şoför sıkıntı olmaz da, tek zor oluyor.



    2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Ben bekarken o yol hiç zorlamıyordu aslında.. Hele o zamanlar yolun yarısı tek şeritti..

    Fakat son 2 senedir 2 ye bölüyorm. Bebek ile uzun yol olmuyor.. Max 500 km gidilebilir herkesin aklında olsun.. 1 kez 950 km yaptım geceyi hastanede geçirdik..bu yüzden 1 gece afyonda garden kale diye bi otel buldum orada kalıyorum. Otel 160 liraydı en son dün kaldım dönüş esnasında tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Temmuz 2017; 7:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.