Şimdi Ara

2017 Enza Home koltuk modelleri ve oturma grupları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Enza Home mobilya sektörünün son yıllarda en hızlı büyüyen markalarından birisi. Yataşın mobilya sektörüne girmeye karar verdikten sonra kurduğu Enza Home mobilya sektörürün kısa sürede öncü firmalarından birisi haline geldi. Yataşın yataklardaki rahatlığını koltuk ve kanepelere enza mobilya farkıyla bulacaksınız. Müşterilerinin rahatlığını ve sağlığı ilk önceliği olan Enza Home kullanılan yaylar ve süngerler insan sağlığını koruyan malzemeler kullanılmaktadır. Bir çok yeni modelde 2016 yılından itibaren vitrinlerde yerini almaya başlayacak. Modern koltuk takımlarının yanında country serisi salon takımları ve avangard koltuk takımlarınıda rahatlıkla bulabilirsiniz. İstediğiniz kumaş ve rengide beğendiğiniz modele göre tasarlatabilirsiniz. Enza home sayesinde çok para harcamadan en kaliteli mobilyaları evinize getirebileceksiniz. 2015 yılında firma olarak en iyi tasarımına sahip olduğunu unutmamak gerek. Rahatlıkta olduğu kadar tasarım konusunda da en iyi firmalardan birisi. Enza Home koltuk takımı ürünlerinin yanına salonunuzu veya odanızın mobilyalarını tamamlamadan çıkmamanızı tavsiye ediyorum. 2016 tv ünitesi modelleri veya Enza home yemek odası modellerinede göz gezdirmekte fayda var. Muhteşem bir salon veya oturma odasını mağazada seçip herkesin hayranlıkla bakacağı evi oluşturabilirsiniz. Sizin için 2016 yılına damgasını vuracak Enza Home un özel serilerinin olduğu resim galerisi hazırladık umarım dilediğiniz modeli bulabilirsiniz.
     2017 Enza Home koltuk modelleri ve oturma grupları


    Enza Home Lisa Koltuk Takımı Modeli

    Enza Home 2017 koleksiyonu olan Lisa koltuk takımında konforu ve lüksü bir arada bulabileceğiniz salon dekorasyonunuza çok yakışacak bir tasarım ortaya çıkmış.Bu koltuk takımında kadife kumaş tercih edilmiş ve iki farklı renk alternatifi bulunuyor. Yeşil kumaşlı Lisa koltuk takımı ise Enza Home mağazalarında 2017 yılında en fazla satılan ürünleri arasında bulunuyor. Siyah lükens ayakların kullanıldığı koltuk takımında modern ve klasik tarz bir arada kullanılmış. Bu sıralarda Enza Home mağazalarında indirimli fiyatlar devam ediyor. %8 kdv indirimin yanı sıra Lisa koltuk takımından 1 adet 2li,1 adet 3lü koltuk 2 adette tekli berjer fiyatı 6,922 Tl. Ayrıca 12900 Tl ve üzeri alışverişlerde 1400 Tl hediye çeki bulunuyor.
     2017 Enza Home koltuk modelleri ve oturma grupları




    2017 Enza Home Koltuk Takımı Rain

    Lüksü sevenler için tasarlanmış oldukça estetik bir koltuk takımı olan Rain salon dekorasyonunun en önemli parçası olacak.Enza Home 2017 koltuk takımı modellerinde kadife kumaşı bir çok modelinde tercih etmiş. Rain koltuk takımında da kadife kumaşın lüks yapısı renkli kırlentler ile tamamlanmış. Koltuğun arka kısmında chester modellerden alışık olduğumuz düğmeli kapitune kısım bulunuyor.Koltuk takımının ayak bölümünde ceviz ağacından kaliteli kereste tercih edilmiş. Yüksek konforlu salon koltuk takımı modelini Enza mobilya mağazalarında bulabilirisiniz. Enza Home koltuk fiyatı 6,877 Tl.



    Enza Home Lüks Koltuk Takımı Valentina

    Modern ve klasiğin harmanlanmasıyla ortaya çıkan lüks koltuk takımı Valentina tasarımı ve renk yapısıyla hayranlık uyandırıyor. Valentina koltuk takımın ayak kısımlarında torna ayak tasarımı dikkatleri üzerine çekiyor. 3 lü koltuk takımında yataklı ve yataksız iki farklı seçenek sunuyor. Enza Home bu koltuk takımı modelinde de kırlentler ile şık bir hava katmış. Chester koltuk takımınını andıran model daha kibar görüntüsü ile ortaya çıkıyor. Valentina koltuk takımı fiyatı 7,154 Tl.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.