|
Toyota'nın en lüks SUV modeli yenilendi: Arka camlarda dijital perde özelliği

-
-
Çakma culinan olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 23 Haziran 2025; 19:52:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arka camlarda dijital perde özelliği diyor, kesin arka cam açma düğmelerinde aydınlatma yoktur.
-
Boşver perdeyi de dünyanın en çirkin Suv'unu gerçekten çakıp, adına Century Suv diyip satıyor musunuz? Gerçekten mi?
Çin'liler yapmıyor artık bunu, tam anlamıyla utanç verici bir model Toyota için.
-
Tüketici bu illaki Çin'de de bunun alıcısı olur nitekim Toyota'da az çok bunu öngörmüştür onu anlıyorum da kaç adet satar ki bu araç..
-
Biz Landcruiser’ciyiz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toyota'nın yaptığı ender iyi tasarımlardan olmuş. Ben beğendim. Almak da nasip olsun
-
Lian Li V3000 Plus çift sistem kurulan kasa gibi olmuş :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkası çok kötü, Toros sw gibi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz eski bazı lüks toyotalar, hondalar vardır ve sadece Japonya'da satılırdı, genellikle makam aracı olarak dizayn edilip kullanıldılar.
-
fiyatına göre bedava..
toyota motor corporation official global website
Toyota to Launch New Century in Japan | Toyota | Global Newsroom | Toyota Motor Corporation Official Global Websitehttps://global.toyota/en/newsroom/toyota/39708909.html -
Toyota Century yıllardan beri el yapımı ve genelde sadece Japonya'da satılan bir araba. Ama lüks araba olmasına rağmen Toyota kalitesi var. 400.000 km rahat götürebilecek bir araba.
-
Amerikan markaları,Volvo ve Range Rover karışımının çakmaları gibi olmuş.
En Beğenilen Yanıtlar

Boşver perdeyi de dünyanın en çirkin Suv'unu gerçekten çakıp, adına Century Suv diyip satıyor musunuz? Gerçekten mi? Çin'liler yapmıyor artık bunu, tam anlamıyla utanç verici bir model Toyota için. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X