Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumber kardesm 400 mb lık güncellemeyi guncelledıgın gunden berı kullanıyorum ve şu sorunları gördüm paylasmak isterim.

Öncelikle bluetooth calısmıyor.
    Dosya yonetıcısınde bı sorun var dokundugum zaaman algılama tepki verme sorunları yaşıyor.
    Ses kaydı yapınca ses bozuk kotü cıkıyor .
    ram konusunda ıyı bos alan cok olmasına ragmen sadece facebook messengerda durduruldu hatası alıyorm. arka planda kapalı oldugunda mesaj gelmıyor ki messenger arka planda kapatsan bıle otomatık yenıden baslaması lazm.
    Sadece sarj ve stabilleştirme yaptıgın guncellemeye göre bu güncellemenın sarj suresı daha kısa.
    Ayrıca telefonu cok duzenlı sarj ederım yarıda cıkarıp yada sarjdayken kullanmam. %40 sarjım varken bır anda %1 şarj var dedı telefon kapaptıp actım duzeldı.
    Ve ayrıca nova launcher ın 5.0 olanı var onun prime olanı daha cok yakısmazmıydı telefona bunun hakkında dusuncelerını paylasırsan sevinirm. bunları romun daha iyi olmasına yardımcı olmak için yazdm. yanlıs anlasılmasın sadece senınde ısını kolaylaystırabilmek için :) simdiden kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsevinc11 -- 28 Kasım 2016; 19:57:43 >

• tsevinc11 T kullanıcısına yanıt
    Bluetooth calısiyor ,dosya yoneticisi de ayni sekilde .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Administrator48

Bluetooth calısiyor ,dosya yoneticisi de ayni sekilde .

Bende calismiyor kardesm tum gincellemeleri oto uzernden yaptm. Bluetoth aciliyor ama ne benm telefonu baska telefon goruyo nede benm telefon baska telefonu goruyo.

• Uzun zamandır mesaj yazamıyorum bir takım sıkıntılardan dolayı;

- Yakınlık sensörünün çalışmadığını söylenmiş. Bu sorun sadece bazı cihazlarda ortaya çıkıyor. Çözümünü gelecek güncelleme eklenmiş olacak.
    - Bluetooth'un çalışmadığı söylenmiş, bende hiçbir sorun yok. Sorun olmadığı için çözüm de üretemiyorum malesef.
    - Sesin cızırtılı geldiği söylenmiş, ZTE'nin saçma sapan ses sürücüleri yüzünden şu an sesler tam potansiyelde çalışmıyor malesef. Bu durumların olması normal olarak karşılıyorum fakat gelecek güncellemede yine birşeyler yapmaya çalışacağım bununla ilgili.
    - Telefonun bir yerden sonra kırmızı ışık verdiğini ve ekranın açılmadığını söylemişler. Eğer bu durumlar karşılaşırsanız telefonu yeniden başlattığınızda telefonun hafızasında forumber diye bir klasörün olduğunu göreceksiniz. Klasörün içerisinde de bi dosya olacak. O dosyayı bana iletebilirseniz sorunu çözmeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsevinc11

Forumber kardesm 400 mb lık güncellemeyi guncelledıgın gunden berı kullanıyorum ve şu sorunları gördüm paylasmak isterim.

Öncelikle bluetooth calısmıyor.
    Dosya yonetıcısınde bı sorun var dokundugum zaaman algılama tepki verme sorunları yaşıyor.
    Ses kaydı yapınca ses bozuk kotü cıkıyor .
    ram konusunda ıyı bos alan cok olmasına ragmen sadece facebook messengerda durduruldu hatası alıyorm. arka planda kapalı oldugunda mesaj gelmıyor ki messenger arka planda kapatsan bıle otomatık yenıden baslaması lazm.
    Sadece sarj ve stabilleştirme yaptıgın guncellemeye göre bu güncellemenın sarj suresı daha kısa.
    Ayrıca telefonu cok duzenlı sarj ederım yarıda cıkarıp yada sarjdayken kullanmam. %40 sarjım varken bır anda %1 şarj var dedı telefon kapaptıp actım duzeldı.
    Ve ayrıca nova launcher ın 5.0 olanı var onun prime olanı daha cok yakısmazmıydı telefona bunun hakkında dusuncelerını paylasırsan sevinirm. bunları romun daha iyi olmasına yardımcı olmak için yazdm. yanlıs anlasılmasın sadece senınde ısını kolaylaystırabilmek için :) simdiden kolay gelsin :)

- Dosya yöneticisinde bir problem yok bende.
    - Ses kaydı ile ilgili de problem yok, ama yine de iyileştirmeye çalışacağım.
    - RAM konusunda yapacak birşey yok malesef.
    - Nova Launcher'ın Prime sürümü paralı, bu yüzden ROM'a ekleyemem malesef.

Diğer sorunlarını önceki mesajda belirttim.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    -Sensor kalibre olmuyor.

Ne zaman gelir guncelleme ,sabirsiLikla bekliyoruz :D

Edit : 11-15 surumu en stabil calisandi,
    -kapali mod da sarj
    -Guvenlik yamasi
    İkisi harici ,
    Gerisi cop oldu ne yazikkiz log dosyalarini toplamistim kardesim ama nereede onu bulamiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator48 -- 29 Kasım 2016; 10:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Administrator48

-Sensor kalibre olmuyor.

Ne zaman gelir guncelleme ,sabirsiLikla bekliyoruz :D

Edit : 11-15 surumu en stabil calisandi,
    -kapali mod da sarj
    -Guvenlik yamasi
    İkisi harici ,
    Gerisi cop oldu ne yazikkiz log dosyalarini toplamistim kardesim ama nereede onu bulamiyorum :)

Sensör kalibre oluyor, fakat bazı cihazlarda özel olarak kalibre edilmesi gerekiyor.

Yeni güncelleme ne zaman gelir ben bile bilmiyorum. Zira zamanım çok az bunun için.
    Merhaba size özelden log dosyasını gönderiyorum. Umarım işinize yarar.

Bunun dışında bluetooth ekranını açtığımız zaman bende ilk aşamada cihazları görmüyor. Aşağıdaki ayarlar kısmına girdikten sonra ayarlar menüsünde cihazı tanımlayabiliyorum. Belki bu çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordzeus83 -- 29 Kasım 2016; 12:12:26 >
  • Tek Sorunum birinin arayinca erkan kararıyor bu ne sensoru bilemiyorum galiba yakınlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Uzun zamandır mesaj yazamıyorum bir takım sıkıntılardan dolayı;

- Yakınlık sensörünün çalışmadığını söylenmiş. Bu sorun sadece bazı cihazlarda ortaya çıkıyor. Çözümünü gelecek güncelleme eklenmiş olacak.
    - Bluetooth'un çalışmadığı söylenmiş, bende hiçbir sorun yok. Sorun olmadığı için çözüm de üretemiyorum malesef.
    - Sesin cızırtılı geldiği söylenmiş, ZTE'nin saçma sapan ses sürücüleri yüzünden şu an sesler tam potansiyelde çalışmıyor malesef. Bu durumların olması normal olarak karşılıyorum fakat gelecek güncellemede yine birşeyler yapmaya çalışacağım bununla ilgili.
    - Telefonun bir yerden sonra kırmızı ışık verdiğini ve ekranın açılmadığını söylemişler. Eğer bu durumlar karşılaşırsanız telefonu yeniden başlattığınızda telefonun hafızasında forumber diye bir klasörün olduğunu göreceksiniz. Klasörün içerisinde de bi dosya olacak. O dosyayı bana iletebilirseniz sorunu çözmeye çalışırım.

Kardeşim güncellemeyi göndermeden önce Mobil veriyi de kontrol edermisin. İnternet bazen takılıyor hatla ilgili bi problem yok onu teyit ettik. mobil veri acıp kapatırken gec tepkiler veriyor sana zahmet ilgilenirsen sevnirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tsevinc11

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Uzun zamandır mesaj yazamıyorum bir takım sıkıntılardan dolayı;

Kardeşim güncellemeyi göndermeden önce Mobil veriyi de kontrol edermisin. İnternet bazen takılıyor hatla ilgili bi problem yok onu teyit ettik. mobil veri acıp kapatırken gec tepkiler veriyor sana zahmet ilgilenirsen sevnirim :)

Mobil veri'de hiçbir sorun yok bende. Sorun olmadığı için çözüm de üretemiyorum malesef.

• Kardesim ses kaydi yapinca o kayit hic bi sekilde oynatilmiyor

BUYUR AZ ÖNCE KAPANIP LED KIRMIZI YANDI AÇTIM VE DOSYAYI UPLOAD ETTİM..
    http://s2.dosya.tc/server3/5vpc2z/kernel.log.rar.html
  • Kardesım ekran görüntüsü alırken ekran görüntüsünü alıyor ama bildirim panelınde ekran görüntüsü alınıyor diyo öyle kalıyo panelde mudahele edmiyorm. bırde telefonu full sarj ettıkten sonra sarjdan cıkarıp telefonu yenıden baslatmazsam android os kullanımı artıyor sarj tuketımı fazlalasıyor bunun nedenı nedır. sarjdan snra yenıden baslatınca normale dönüyor.
  • Merhaba önceden günde 1-2 kere kapanıyordu şimdi daha sık kapanıyor kırmızı ışıkta kalıyor.

Daha fazla ram yetersiz uyarısı çıkıyor. Bunun bir çözümü var mı?
  • Selam arkadaşlar. İlk baştan beri her romu yükledim. Bu rom yayınlandığında da ilk yükleyenlerdenim. O günden beri forumu takip ediyorum şuan bildirilen sorunların hiç biri bende olmadı. Gayet güzel stabil çalışıyor. Nadiren telefon kasıyor ama orijinal romda iken sürekli kasıyordu. Yani diyeceğim sorun yaşayanlar, ya telefondan kaynaklı yada yükleme sırasında sorun oluşmuş olabilir. Rom çok harika. Teşekkürler forumber.

• S.a hocam ben turbo t50 ye kurdum sorunsuz aramada ekran kapaniyo nasil hallederim

• Forumber hocam 3g calismiyor bende 4g ve 2g de sikinti yok 4g dede cagri almiyo 3g nasil yapabilirim cihaz turmo modeli romda tek sikinti bu bide aramada ekran kapaniyo nasil yapacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamos4444

Forumber hocam 3g calismiyor bende 4g ve 2g de sikinti yok 4g dede cagri almiyo 3g nasil yapabilirim cihaz turmo modeli romda tek sikinti bu bide aramada ekran kapaniyo nasil yapacam

İyi akşamlar arkadaşım, seninkine benzer bir sorun yaşamıştım belki sana da faydası olur. Vodafone hattım, ayarlar kendiliğinden yüklüydü. Fakat İnternete bağlanırken hep sorun oluyordu. Online ayarda isteyemiyordum, telefonu tanımıyordu. Bende Manuel olarak internet sitesindeki ayarları yaptım. Şimdi 3G veya 4.5G gayet güzel çalışıyor. Umarım faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agul43 -- 6 Aralık 2016; 16:35:21 >
  • Uygulama Yüklenemedi. Diye bir hata alıyorum uygulamanın her şeyi uygun sürümünde sıkıntı yok paket ayrıştırması sıkıntısız.
    Sorunu çözdüm:Pc ye bağlayıp
    adb shell pm set-install-location 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalix -- 6 Aralık 2016; 18:35:07 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.