Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu romu yukleyince telefondaki her şey silinyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

Malesef oyle bi dosya yok bende kardesim dosya yoneticimde

Kurulunca siliniyo olabilir ota lar .
    Bekleyelim bnm paylasmam bi seye yaramiycak bi kax gune guncelleme gelr takipte kalin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator48 -- 26 Kasım 2016; 8:38:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romu kuran bi arkadaş soruma cevap verebilir mi romu kurunca herşey siliniyor mu

• Günaydın arkadaslar bu romu kullandikca daha da cok begeniyorum telefonun sarj optimizasyonu mukemmel olmus 1 gunden fazlasini cikariyor sdece sikintisi yakinlik sensoru lutfen buna cozum bulun rom 10 uzerinden 10

• Romu kurduğunda dosyaların fotoğralarin silindimi

• Yok kardesim silinmiyor ota uzerinden guncelleyince :))

• ugur1906 U kullanıcısına yanıt
    ilk defa yükleyeceğim bu romu ota üzerinden güncelleme yapmayacağım
  • Merhaba forumber hocam vizelerim dolayısıyla kitkat a tekrar dönüş yapmıştım bitince tekrar yükleyeyim dedim.

-Şöyle ki rom hakikaten gece nasıl bıraktıysam şarjı sabah uyandığımda da aynıydı fakat wifi kapalıyken bu konuda rom u baya geliştirmişsiniz tebrik ederim,
    -5.1.1 daha da iyi optimize olmuş o konuda hiçbir sıkıntısı yok, aynı zamanda ram konusunda da bir sıkıntı yaşamadım (boşta 300mb civarı) ve bazı arkadaşlar müzik programında sıkıntı yaşamış ben poweramp i satın almıştım onu yükleyip denedim herhangi bir sorun teşkil etmedi.

Sorun olarak gözlemleyebildiğim birşey var ve bu gözle görülür birşey:

-Kilit kapatırken veya bildirim penceresini kapatırken flash patlama efekti gibi bildirim paneli yanıp sönüyor saçma bir görüntü geliyor ekrana ve gidiyor.Bu durum kilit açılırken de oluyor.Nova prime kullanıyorum efektleri "ışıktan daha hızlı" yaptım fakat geliştiricideki efektleri ellemedim ve bana kalırsa kitkatta aynı şekilde yaptığımda akıcı bir şekilde kullanıyorken (gerçi bunda da akıcı fakat) bu bildirim panelindeki sapıtma olayı olmuyordu.Nedeni çözümlenemez belki ama yine de yazmak istedim.

Ek olarak:

Bu romu kullanmaktaki en sevdiğim özellik kulaklığı patlatmak Çünkü poweramp ve audiofx in bass özelliklerini fulleyince çok süper oluyor c5 ultranın kulaklığını bozmak üzereyim ve bozulduktan sonra xiaomi piston 3 alıp onuda patlatıcam

• En sonki guncellemede sikinti var mi, kararsiz kaldim. Sarj su anda gayet iyi, sakata gelmek istemem.

• Stock roma dönseniz bilesensörünüz çalışmayacaktır bilginize (paniklemeyin) 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator48 -- 26 Kasım 2016; 23:0:16 >
  • Administrator48 kullanıcısına yanıt
    Hayır çalışıyor. İlk açılınca sorun oluyor sadece ama *983*0#'yi tuşlayarak kalibre edebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiqReGo

Hayır çalışıyor. İlk açılınca sorun oluyor sadece ama *983*0#'yi tuşlayarak kalibre edebiliyorsun.

Biliyorum Zaten &#128513;&#128514;

• AudioFX kulaklık modunda çalışmıyor ben de kulaklık simgeside çıkmıyor ayrıca ama sorunsuz ses geliyor sorun nedir abaca fikri olan var mı ?

• Merhabalar hoparlör sesi en yüksekteyken cızırtı ve patlama oluyor. turkcell veya ispanya romda çok net ve yüksekti. Sizlerde de aynı durum var mı?
  • waiting for device hatası alıyorum yardım eder misiniz

• Power tusuna basili tuttugumda onceden titresime sessize alma ekran ss alma geliyordu simdi boyle olmus nerden aktif edebilirim geri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

Power tusuna basili tuttugumda onceden titresime sessize alma ekran ss alma geliyordu simdi boyle olmus nerden aktif edebilirim geri ?

Ayarlar>tuşlar>güç tuşu kısmımdan istediğin özelliği ekleyebilirsiniz.

• Eyvallah kardesim tesekkur ederim.

• Waiting for devicede kaldı driver vs varsa atar mısınız ya da ne yapabilirim

• Cihazı usb kablo ile bağlayınca sürücüleri yükleyi seçermisin zte driverlarını kurması lazım

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.