Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzülerek belirtmek istiyorum ki bu verdiğim güncelleme son güncelleme olacak zira ne sorunları çözmeye ne vaktim var ne de sorunları çözmem konusunda bana yardım eden (sorunları belirtenlere ve log dosyayı gönderenlere teşekkür ediyorum). İlk başlarda eğlenceli gibi gözükse de artık beni çok yormaya başladı bu iş. Ana sayfayı da güncelledim, orada her şeyi belirttim. Ana sayfada yazan sorunlara çözüm bulamadım malesef. Sizi çıldırtacak sorunlar, çökmeler, yavaşlamalar yaşanıyorsa ilk sayfadan kendi cihazınıza ait stock ROM dosyasını kurarak stock ROM'a geçiş yapabilirsiniz.

Teşekkürler
  • Filmin son sahnesine gelmiş gibi oldum, baştan sona tüm emeklerin için teşekkürler yiğit eline sağlık, indirdim kısmetse kuracağım bugün ispanya rom'undan geçiyorum direk. Olurda arada az da olsa kalan sorunlara bakabilirsen sevinecek çok kişi var emin ol
  • Kardesım sıfırdan kurulum yapınca Oto ile bütün güncellemeler sırasıyla gelecek mı dun gönderdıgınınz güncellemeye kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsevinc11

Kardesım sıfırdan kurulum yapınca Oto ile bütün güncellemeler sırasıyla gelecek mı dun gönderdıgınınz güncellemeye kadar ?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumber hocam su sebeke sorununa baksaniz lutfen cok ciiddi bi mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamos4444

Forumber hocam su sebeke sorununa baksaniz lutfen cok ciiddi bi mesele

İlk sayfada bahsettiğim işlemi uyguladınız mı?

• Evet hocam yaptim strock romda hic sikinti yok ama sizin romu sifirdan kurunca ayni sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamos4444

Evet hocam yaptim strock romda hic sikinti yok ama sizin romu sifirdan kurunca ayni sorun var

Cihazınıza ait stock ROM'u flaşladıktan sonra "CM12.1_TWRPv3.0.2-3_repart_T50_20161206_forumber" isimli paket ile sıfırdan kurulum yapmanıza rağmen hala sıkıntı varsa benim yapabileceğim birşey yok ne yazıkki.
  • Teşekkürler forumber kardeşim. Bütün emeklerin için. Şuanda stock roma göre herşey daha güzel oldu. Şarj olayı süper. Telefon daha hızlı ve sanki yeni telefon almış gibiyim. Türkcellin bile unuttuğu bu telefonu canlandırdığın için sana tekrardan teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin.

• İspanya rom ve rootlu stock romdan sonra iyi geldi. Emeğine sağlık forumber...

• Arkadaşlar Bende Turbo T50 Var Romu Kurma İşlemini Yazıda Olduğu Gibi Yaptım Ama waiting for any device Hatasını Alıyorum Nedeni Nedir?
    Çözüm Varmı?
    Sürücü Falan Duydum Ama Pek Bilmem Bi Anlatırsanız
    Şimdiden Teşekkürler Bana T50 ye Lolipop Lazım Turbo T50 ye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofurkan66

Arkadaşlar Bende Turbo T50 Var Romu Kurma İşlemini Yazıda Olduğu Gibi Yaptım Ama waiting for any device Hatasını Alıyorum Nedeni Nedir?
    Çözüm Varmı?
    Sürücü Falan Duydum Ama Pek Bilmem Bi Anlatırsanız
    Şimdiden Teşekkürler Bana T50 ye Lolipop Lazım Turbo T50 ye :D

PM attım

• Kardeşim dolby senden önce portlamıştım ,güncelleme fiyasko oldu ,bu kadar vakit harcadın emeğine sağlık , 11.15 i ekran aramada,kapanmayacak halde kullanıma hazırlamıştım benimde vaktim yok maalesef
    Hocam kernel için teşekkürler (kapalı şarj) :)

Edit: Selamun Aleyküm kardeşim , rom u en azından günlük kullanıma getirdiğin için teşekkürler,özellikle kernel alanında şarj konusunda ciddi gelişme olmuş , (ses ve sensör hariç) sorunsuz kullanıma uygundur ;)
    Bu işler biraz hobi ama aslında,vakit öldürmekten başka bir şey değil , sıkıyor bi Zaman sonra ,Allah a emanet olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator48 -- 11 Aralık 2016; 0:21:5 >
  • forumber kardesım bu ısımde bı paylasım var dogrulugu nedır sence

Upgrade/Update ZTE Blade Vec 4g to 7.0 Nougat
  • quote:

forumber kardesım bu ısımde bı paylasım var dogrulugu nedır sence

Upgrade/Update ZTE Blade Vec 4g to 7.0 Nougat

Clickbait ve virüsten başka birşey değil

• Forumber kardesım rom ıcın xposed dosyası paylasır mısın :/
  • quote:

Forumber kardesım rom ıcın xposed dosyası paylasır mısın :/

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3921508&d=1477916609

• Uzun süredir son sürüm derleme ile (20161206) sesleri bozmaya çalışıyorum fakat ne yaparsam yapayım ses sürücüleri çökmüyor. Bu son derlemede bi zamandan sonra ses gelmeyenler, cihazını yeniden başlatmak zorunda kalanlar tama olarak ne yaptıktan sonra sesler bozuluyor bana iletirse sevinirim.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Oses sürücülerinin çökmesi son güncellemeden sonra düzeldi hocam artık çökme olmuyor suruculerde önceden ise müzik oynaticisini felan kullandikdan sonra kapatinca cokuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece ilk arttirdiginda coktu kasimdaki ota guncellemede,(kernellede alakali dediniz ) bende varsayilan ses yuksekligine cevirdim ,sizin kerneldeyim repart yaptim :) helal et
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.