Şimdi Ara

2016 Yeni Hyundai Elantra 1.6 CRDi 136 HP Testi (Otomobil Testim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Hyundai Elantra'nın lansmanından önce Türkiye'deki ilk testi "Otomobil Testim" isimli YouTube kanalı tarafından gerçekleştirilmiş. Araç 1.6 litre 136 hp 300nm tork gücü barındıran dizel bir motora sahip. 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımana sahip bu motor, hem yakıt tüketimi, hem performansıyla dikkat çekiyor. Kanalın sahipleri video'da daha birçok özelliği dile getiriyorlar.

• bildiğin reklam olmuş, hiç kötü yönünden bahsetmemişler. Her aracın bi eksisi artısı vardır.
  • Eski kasa biraz gereğinden fazla abartılı detaylara sahipti ancak yeni kasada da aksine bazı detaylar biraz fazla "başkalarıyla benzeşen" türde olmuş.

Yine de Hyundai nin ilerleyişini çok başarılı buluyorum.
  • Youtube ye muharrem gökçe yazarsan forumdaki abimizin kanalından ayrıntılı ve objektif olanını izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tasarım, sedan, 1.6 dizel 136hp + 7dct. Cazip bir kombinasyon.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Eski kasanın kendine has kıvrımları bir havası vardı bu kasa bildiğin güncel piyasa kopyası olmuş, güzelmi evet güzel hatta baz donanım benzinli için çıkış fiyatıda iyi ama eski kasanın özgünlüğü gitmiş.
  • test videosu fena değil. ama en ufak bir eleştiri bile yapılmadı araca. yıkama yağlamadan geçilmiyor. yok rezistans tuşuymuş bilmem ne.. hoparlörle dinleyince muazzam bir yol sesi geldiğini duyuyorum araçta. ayrıca küt küt diye de çukur sesleri var içerde. arkalarda bağımsız süspansiyon yerine torsiyon çubuğu olması ucuzluğunun nasıl olduğunu gösteriyor. fiyatı ise gerçekten ucuz. c sınıfı olan dizel focustan bile ucuz denebilir. ayrıca arabanın sürüş dinamiklerini testte hiç göstermediler, arabayı hiç zorlamadılar. galeri incelemesi gibi olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç görüntüsü ve dizel otomatik kombinasyonuyla çok cazip duruyor.Araç almamış olsam listeme alırdım kesinlikle.Yalnız adam arka koltukta yan tarafa geçerken koltuğun oynaması beni rahatsız etti.Birde bagaj kapağı bağlantı yerlerinin gizlenmemesi eksi özellik.Yinede ilk bakış olarak geçer not aldı benden.
  • benzinli otomatik ve manuel arasındaki fiyat farkıyla, dizel / manuel-otomatik arasındaki uçurum nedir ? , benzinli otomatik almak zorunda olanlar yolunacak kazmı , şark kurnazlığı, doğulu kafası.
  • çok güzel araç
  • dizel otomatigi 84bin gayet makul fiyat millet benzınlı otomatık verıyor o fıyata. hıc gerı kalır yanı yok bı cok arabadan bı test surusu yapmak lazım
  • Otopark dışında objektif test yapan yok piysada, belki eren tekin biraz bahsediyor kötü yanlarından. Gerçi otoparkçılarda hyundai kia reklamlarına başladılar bile bakalım bekleyip göreceğiz.
    Eski kasayla arada çok bir fark görmedim ben, içi diğer modele göre çok daha iyi toparlamışlar.
    56 bin başlangıç fiyatına alınıp, lpg takılıp binilir.
    Amcam direksiyondan tahrik olmuşa benziyor
  • Güzel araç ama yıllardır satılan aynı dizel motor değil mi? DCT şanzıman bile olsa gerçek yakıt tüketimi 7-8 litrelerde dolaşmaz mı?
  • Bu yeni kasa mı makyaj mı???
  • Ah biraz daha iç mekana özenseler...

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Eski kasa biraz gereğinden fazla abartılı detaylara sahipti ancak yeni kasada da aksine bazı detaylar biraz fazla "başkalarıyla benzeşen" türde olmuş.

Yine de Hyundai nin ilerleyişini çok başarılı buluyorum.

Bende eğer 2 kasayıda bilmesem ve önüme resimleri konulsa hangisi yeni kasa diye sorsalar eskiye yeni derdim.Bu tasarımı gram beğenmedim hem kalitesiz görünüyor hemde egea+dodge dart karışımı saçma bişey olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Güzel araç ama yıllardır satılan aynı dizel motor değil mi? DCT şanzıman bile olsa gerçek yakıt tüketimi 7-8 litrelerde dolaşmaz mı?

Aynı ünite ama daha önceden 128 beygirdi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 24 Mart 2016; 14:57:01 >
  • BacaIsmail B kullanıcısına yanıt
    En azından mavi ışıklı göstergeler yok panelde. Direksiyon da daha oturaklı gözüküyor. Gelişme var bence.
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    evet güzel bir kombinasyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.