Şimdi Ara

2016 tucson Multimedia yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hyundai tucson grubuna yazdım ama çok aktif bi grup değil cevap veren olmadı

bikaç gün sonra uzun yola çıkıcaz arabayla yolda çocukları idare etmek için çizgi film açmak istiyoruz ama medya araba yürüken oynatılamaz diyor.
    dayımda i20 var alırken bayide hallettirdim ben dedi bizde bayiye sorduk yapılamaz dediler

bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim

• orain kullanıcısına yanıt
    1.Usb'den video dosyalarını oynatması lazım. Video formatını desteklemiyor olabilir. Hangi formatları desteklediğini öğrenip videonuzun formatini bilgisayarda değiştirebilirsiniz,
    2. Tucson'da mirrorlink yok mu? Çok pratik olmasa da çizgi filmi telefondan açıp görüntüyü mirror link ile araca aktarsaniz nasıl olur? Pratik değil ama iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 1 Eylül 2016; 1:27:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın torpidosunu ucundan açmanız gerek.
    https://youtu.be/AFXrnhtUuqI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürürken medya oynatımı sürücüye dikkat dağınıklığı yaratacağı yüzünden kısıtlanmıştır. Aynı şekilde bizde de crv var onda da aynısını diyor. Ancak çözümü elektrikçilerde 5 dakikadır diye düşünüyorum. Bi gösterin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

1.Usb'den video dosyalarını oynatması lazım. Video formatını desteklemiyor olabilir. Hangi formatları desteklediğini öğrenip videonuzun formatini bilgisayarda değiştirebilirsiniz,
    2. Tucson'da mirrorlink yok mu? Çok pratik olmasa da çizgi filmi telefondan açıp görüntüyü mirror link ile araca aktarsaniz nasıl olur? Pratik değil ama iş görür.

Mirrordada otomatik algılıyor 2 saniye sonra kesiyor videoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20'de girilen bir menü vardı,şifresi 8 tane 8'miydi neydi.Ekranın ayarlar kısmında şifreli bir bölüm var mı hocam?(Burayı açmak garantiyi devre dışı bırakabiliyor diye duydum ama emin değilim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

i20'de girilen bir menü vardı,şifresi 8 tane 8'miydi neydi.Ekranın ayarlar kısmında şifreli bir bölüm var mı hocam?(Burayı açmak garantiyi devre dışı bırakabiliyor diye duydum ama emin değilim.)

valla hocam dayımın i20 sini bayide kendileri halletmiş sanmıyorum garantiyi bozucağını .

o konsolu çıkarma riskine giremem ama şu ekran ayarlarını bi kurcalıyım akşam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.