Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alva donna da geçen sene kaldım kesinlikle o standardı bulamazsın.
    klima yetersizdi yemeklerde tat yok. rus coktu ve malesef kültürsüz olanlardandı. tesis güzel büyük. kaydırak var içeceklerde kuyruk çok bekliyorsun. ama aktivite süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

Herkese selamlar...

Haziran ayı için crystal admiral'e 5 gecelik yer ayırttım 1178 tl'ye. Bana otelin geç açılacağını söylediler sonra da gerek kalmadı otel açılacak dediler. Amma velakin içime kurt düştü. Otel performansı düşük olabilir. Crystal waterworld yada crystal de luxe'e geçmeyi düşündüm. Bu otellere gitmiş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Haziran ayı için başka bir antalya oteli de olabilir. Max bütçem 1500.

Geçen yıl Crystal waterworld da kaldık otel çok büyük denize dik konumundan dolayı yürüme mesafesi çok havuzu aquapark süper Yemekler süper Animasyon süper denizi kötü bayağı kalabalık bir otel arap falan çok biz eğlendik beğendik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene Sueno yu düşünüyordum ama ets turun otelle anlaşması yokmuş sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesar2005

quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

yaz donemi icin belekte gunluk 500 lıraya cok kısıtlı otel bulabılırsınız bulduklarınızdada belek ın en alt katagori sınıfı olur

konaklama tarıhı olarak ne dusnuyorsunuz onu yazın yardımcı olmaya calısalım

Hocam 27.08-02.09 donemi icin bakyorum. 6 gece icin max 3.500 harcamayi planladim. Daha oncesinde sueno golf belekte kaldim cok memnun kaldim. O standardi nerde bulabilirim.

Papillon otellerine bakabilirsiniz. Gayet kalitelidir. Uçak vb. kampanyaları da var bu yıl.

Diğer soran arkadaşlar için de Mayıs ve Haziran fiyatları uygun görünüyor:

http://www.touristica.com.tr/papillon-zeugma-relaxury

http://www.touristica.com.tr/papillon-belvil

• Arkadaslar selamlar ...

Kişi Bası 1.750 - 2.000₺ ayirdigimiz butce var . Yakin bi arkadasim ile gitmek istiyorum .

ETS Tur , Rixos Sungate'i bayagi onerdi ... Fiyat olarak ise ; 3.800₺ gibi bir fiyat cikiyor

Arkadas ise ; Orange Country DeLuxe soyluyor ...

Onerebileceginiz , Turisti bol , AquaPark'i iyi mekanlar var mi ?

• Arkadaşlar paloma grida hakkında bilgisi olan varmı?Yer ayırttım ama arkadaşlarla gidecektik baya pahalanmış 2 kişi bir çocuk bu ayarda 2bin civarı 6 gün kalınacak otel önerisi varmı.Sezonda kalan varmı fiyat düşerim şimdi 3300 falan ben 2400 e almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Arkadaşlar paloma grida hakkında bilgisi olan varmı?Yer ayırttım ama arkadaşlarla gidecektik baya pahalanmış 2 kişi bir çocuk bu ayarda 2bin civarı 6 gün kalınacak otel önerisi varmı.Sezonda kalan varmı fiyat düşerim şimdi 3300 falan ben 2400 e almıştım.

Paloma grida ayrıcalığı nedir Diğer otellerden çok Bu otelin ismi geçiyor.

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Başka bir oteli alacaktım aslında ama ets operatörü telefonda buna yönlendirdi 200 daha verin burası çok daha üstündür dedi.Buna istinaden aldım.

• Merhaba arkadaşlar.

1.5 aylık bir kızım var. Temmuzda 5 aylık olacak inşallah. Bizde temmuzda bir tatil yapalım diyoruz. Çeşme, Didim yada Kuşadası civarı.

Daha önce bebekli tatil yapan tecrübeli arkadaşlardan ricam bebeğimizle , doğal güzelliği olan ferah çiçekler böceklerin içinde sessiz sakin tatil yapabileceğimiz bir yer var mıdır ?
  • sentido turan prince hakkında fikri olan, 19 mayıs için düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitai

Allah bağışlasın hocam.. lakin Temmuz ayında o yaştaki çocuğa nem ve sıcak zarar vermez mi? Ağustos sonu gibi plan yapın bence hem hava daha serin hem de oteller daha uygun olur tabi bu şahsi düşüncem..

Kesinlikle haklısınız hocam.Temmuzda antalya işkence oluyor.Bende bu yüzden ağustos sonu aldım tatilimi.
  • lebronn L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Bursa'dan yazıyorum liste biraz uzun kusura bakmayın ben 2016 yazı için tatil yeri arıyorum fakat bir türlü karar veremedim ben otel ve kalabalık yerleri sevmiyorum aradığım özellik sakin,temiz,dalgasız,kalabalık olmayan şnorkel,palet,gözlükle dalabileceğim bir yer tavsiyesi. Şimdiden teşekkür ediyorum
    (Çanakkle-Ayvacık-Assos Ve Bozcaada-Akvaryum Koyu Zaten Rotada Var 3.Bir Yer Tavsiyesi Lütfen)

1-DELİKLİ KOY -ÇEŞME
    2-FETHİYE-MUĞLA-KABAK KOYU
    3-KARABURUN-İZMİR-BOYABAĞI KOYU
    4-PHASELİS-KEMER-ANTALYA
    5-CENnet KOYU-BODRUM-MUĞLA
    6-DOLUNGAZ KOYU-KARABURUN-İZMİR
    7-FETHİYE-KUMBURNU HALK PLAJI
    8-GÖCEK-MUĞLA
    9-KARABURUN-AKVARYUM KOYU-İZMİR
    10-KEKOVA PLAJI-ANTALYA
    11-KELEBEKLER VADİSİ-FETHİYE-MUĞLA
    12-ADRASAN-KUMLUCA-ANTALYA
    13-KAPUTAŞ PLAJI-KAŞ-ANTALYA
    14-YEDİ ADALAR-GÖKOVA-MUĞLA
    15-AKBÜK-MUĞLA
    16-SELİMİYE-MARMARİS
    17-GELİBOLU-KÖMÜR LİMANI
    18-DATÇA-OVABÜKÜ KOYU
    19-SEDİR ADASI PLAJI-MUĞLA
    20-KAYAKÖY-FETHİYE
    21-BÖRDÜBET-MARMARİS
    22-AMOS-MARMARİS
    23-DOMUZ ÇUKURU-DATÇA
    24-FARALYA-FETHİYE-MUĞLA

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Kaç Gündür Herkes Birbirine Akıl Veriyor Yok Mu Bir Fikri Olan Bu Konuda

• -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım bize yardımcı olacak birileri yok mu

• okitai kullanıcısına yanıt
    Saol teşekkür ederim hocam. Maalesef temmuz da yapmak zorundayız iş dolayısıyla.

Biraz da o yüzden ağaçlık çiçek böcek ferah olan bi yer olsun istedim zaten. Yeşilliğin olduğu yerler her zaman daha serindir. Betonların arasında kalmayı sevmiyorum.

İzmir Gümüldür de Denizatı Tatil Köyü diye bir yer buldum. Asırlık çam ağaçlarının arasında güzel bir tesismiş.Var mı buraya giden yada buna benzer yerler tavsiye edecek olan arkadaş ?
  • Mayis ayinda belek bolgesinde otellerin kapali havuzlar isitmali olur mu

• Fethiye hillside için yorumu olan var mı? Bugün Bodrum yerine ağustos sonu oraya git pişman olmazsın dediler de, fiyat bilgisi bulamadım internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Fethiye hillside için yorumu olan var mı? Bugün Bodrum yerine ağustos sonu oraya git pişman olmazsın dediler de, fiyat bilgisi bulamadım internette.

Kaç gece?
    Min 5 gece satar orasını ve 8-9 bini gözden çıkar dostum

• harunturkmen H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bari Sen Yardım Et Kimse İlgilenmiyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Bursa'dan yazıyorum liste biraz uzun kusura bakmayın ben 2016 yazı için tatil yeri arıyorum fakat bir türlü karar veremedim ben otel ve kalabalık yerleri sevmiyorum aradığım özellik sakin,temiz,dalgasız,kalabalık olmayan şnorkel,palet,gözlükle dalabileceğim bir yer tavsiyesi. Şimdiden teşekkür ediyorum
    (Çanakkle-Ayvacık-Assos Ve Bozcaada-Akvaryum Koyu Zaten Rotada Var 3.Bir Yer Tavsiyesi Lütfen)

1-DELİKLİ KOY -ÇEŞME
    2-FETHİYE-MUĞLA-KABAK KOYU
    3-KARABURUN-İZMİR-BOYABAĞI KOYU
    4-PHASELİS-KEMER-ANTALYA
    5-CENnet KOYU-BODRUM-MUĞLA
    6-DOLUNGAZ KOYU-KARABURUN-İZMİR
    7-FETHİYE-KUMBURNU HALK PLAJI
    8-GÖCEK-MUĞLA
    9-KARABURUN-AKVARYUM KOYU-İZMİR
    10-KEKOVA PLAJI-ANTALYA
    11-KELEBEKLER VADİSİ-FETHİYE-MUĞLA
    12-ADRASAN-KUMLUCA-ANTALYA
    13-KAPUTAŞ PLAJI-KAŞ-ANTALYA
    14-YEDİ ADALAR-GÖKOVA-MUĞLA
    15-AKBÜK-MUĞLA
    16-SELİMİYE-MARMARİS
    17-GELİBOLU-KÖMÜR LİMANI
    18-DATÇA-OVABÜKÜ KOYU
    19-SEDİR ADASI PLAJI-MUĞLA
    20-KAYAKÖY-FETHİYE
    21-BÖRDÜBET-MARMARİS
    22-AMOS-MARMARİS
    23-DOMUZ ÇUKURU-DATÇA
    24-FARALYA-FETHİYE-MUĞLA

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Kaç Gündür Herkes Birbirine Akıl Veriyor Yok Mu Bir Fikri Olan Bu Konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Arkadaşlar Antalya için uygun fiyatlı bir otel önerisi yaparsanız sevinirim. Kardeşimle gideceğim. Max: Bütçemiz 2.000 TL 1 hafta düşünüyoruz. Sakin, temiz, doğayla iç içe olursa harika olur. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • Oteller hakkında fazla bilgim yok. Ama araştırma yapacaksınız Otelpuan diye bir site var oradan beklentinize göre otelleri sıralayıp "nerdekal" diye bir siteden fiyat araştırması yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.