Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar heyecan yapmayın..Ben İstanbul Ajia dahil onlarca çok çok iyi otelde kaldım..Buna yurtdışı dahil..İsteyen beğenir istemeyen beğenmez..Biz çok beğendik..Sueno falan beni bağlamaz..Ben çocuk kulübü hariç en ufak bir sorun yaşamadım..Bu arada hangi mantıkla sanki otelden pay alıyormuşum gibi saçma bir iddaa da bulundunuz anlamadım..Trip advisor yorumumu bir okuyun bakalım bazı konularda nasıl saydırmışım..Yada birkaç sayfa öncesindeki birkaç mesajımı okuyun..Allah aşkına anormal absürt yorumlar yazıp durmayın..Kötüleyenle rolduğu gibi iyi düşünenlerde olabileceğini aklınıza getiremiyormusunuz..Bakın mesela birçok insan Hindistan dan nefret eder ama ben bayılırım..Şimdi bu Hindistanın iyi veya kötü olduğunu gösteren bir kritermidir..Tabiki hayır..Sizin yaşadığınız sorunları benim yaşamamış olmam, benim doğru söylemediğimi göstermez..Bazen insanlar istedikleri birşey olmayınca birden kurumları karalamaya bayılıyorlar..Objektif olmak gerek..Tekrar ediyorum ben burada yazılan sıkıntıların hiçbirini yaşamadım..Şunu da tekrar ediyorum, geceliği 1000 TL olan Ajia dahil birçok ultra lüks otelde konaklama imkanım oldu..O yüzden başka otele gitmemiş ilk defa bu otele gitmiş şu bu gibi gereksiz yorumları kendinize saklayın..Kimseye birşey ispat etme durumunda değilim..Ben gittim çoooooooookkkkk beğendim ve önümüzdeki yıl 15 gün daha gideceğim..Sıkıntı yapmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Kahvaltidan bir kesit
    https://youtu.be/v2us0YLNjIs

Oha süpermiş, hangi otel burası?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    mega saray hotels.com da 1915 tl, %10 indirim koduyla 191.5 tl daha dus, avantajix %8 iade de gelirse tadından yenmez, değer mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 17 Eylül 2016; 20:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Kahvaltidan bir kesit
    https://youtu.be/v2us0YLNjIs

Oha süpermiş, hangi otel burası?

Mega saray arkadasim video cekip youtube a yuklemeden cok anlamadigim icib kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbes

Arkadaşlar heyecan yapmayın..Ben İstanbul Ajia dahil onlarca çok çok iyi otelde kaldım..Buna yurtdışı dahil..İsteyen beğenir istemeyen beğenmez..Biz çok beğendik..Sueno falan beni bağlamaz..Ben çocuk kulübü hariç en ufak bir sorun yaşamadım..Bu arada hangi mantıkla sanki otelden pay alıyormuşum gibi saçma bir iddaa da bulundunuz anlamadım..Trip advisor yorumumu bir okuyun bakalım bazı konularda nasıl saydırmışım..Yada birkaç sayfa öncesindeki birkaç mesajımı okuyun..Allah aşkına anormal absürt yorumlar yazıp durmayın..Kötüleyenle rolduğu gibi iyi düşünenlerde olabileceğini aklınıza getiremiyormusunuz..Bakın mesela birçok insan Hindistan dan nefret eder ama ben bayılırım..Şimdi bu Hindistanın iyi veya kötü olduğunu gösteren bir kritermidir..Tabiki hayır..Sizin yaşadığınız sorunları benim yaşamamış olmam, benim doğru söylemediğimi göstermez..Bazen insanlar istedikleri birşey olmayınca birden kurumları karalamaya bayılıyorlar..Objektif olmak gerek..Tekrar ediyorum ben burada yazılan sıkıntıların hiçbirini yaşamadım..Şunu da tekrar ediyorum, geceliği 1000 TL olan Ajia dahil birçok ultra lüks otelde konaklama imkanım oldu..O yüzden başka otele gitmemiş ilk defa bu otele gitmiş şu bu gibi gereksiz yorumları kendinize saklayın..Kimseye birşey ispat etme durumunda değilim..Ben gittim çoooooooookkkkk beğendim ve önümüzdeki yıl 15 gün daha gideceğim..Sıkıntı yapmayın..

Olur mu hocam adamlar titanicte suenoda voyage da konaklamis adamlar bizim kendimizi ispatlamamiz lazim. Hayir biraz okusa zaten oteli bu konu basligi altinda ilk ikimizin elestirdigini gorecek. Bu arada bize buyuk bir kiyak gecip iki aile geldigimiz icin 2 clup odasi yerine deluxe aile odasi verdiler ki 2.000 tl civari oynuyordu 4 gunde. Swim up in havuzuna girdik baya bi iyiydi kibris cratosta yasamistik balayinda ayni keyfi swim up a %20 fazlasi deger.
    Bu arada hindistan zevkimiz uyusmuyor filmlerini severim fakat yasantilarini ve yurt disinda tattigim hint yemeklerini hic ama hic begenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 17 Eylül 2016; 21:55:26 >

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Tabiki..Ben 25 ekimde bile girdim kemer de denize.Su sıcaktı.Antalya zaten sıcak memleket.Bütün yaz deniz zaten ısınmış olduğu için hemen soğumuyor.Zaten ekimde antalya olağan dışı bir durum olmadıktan sonra 25-30 derece arası oluyor.Sıkıntı olmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Tabiki..Ben 25 ekimde bile girdim kemer de denize.Su sıcaktı.Antalya zaten sıcak memleket.Bütün yaz deniz zaten ısınmış olduğu için hemen soğumuyor.Zaten ekimde antalya olağan dışı bir durum olmadıktan sonra 25-30 derece arası oluyor.Sıkıntı olmaz yani.

Peki belekte girdiniz sanırım o tarihte sizde
    Acaba çok mu dalgalıydı deniz?

• Yok belek de hiç girmedim.Lakin Belek denizinin yazın bile dalgalı olduğu söylenıyor.

• forum mega saray konusnda bırbırne gırmıs elestren arkadaslarda savunan arkadaslarda bazı noktalarda haklı

benım gozlemlerım ise şöyle

megasarayda yemek + bahce peyzajı + snack restoran + mını clup+ + oda temızligi oldukca güzel

deluxe odalar.. + minibar ve svim uplar güzel

icecekler sıradan ama cesıt cok ( alkol kulanmadıgım icin yorumum yok) havuzuda sıradan

personel cok vasat ( stayjer dolu) hızmet beklemeyın sizi uzmuyorlar ama memnunda etmıyorlar

kaydırakları oldukca kötü su akıntı sıddeti cok yetersiz ve aksıyon kaydırakları yok

denız kötü belek otelerının hepsı boyle

sımdı o sırada bulunan komsuları olan kendı segmentı otelerınden hepsınden genel anlamda ıyı(clup asterıa belek .. adora golf csrıstal tat.. grenn max.. ıc santaı...sırene belek)

gelelim f/ p otelı olup olmadıgına

eger 1 den fazla cocuklu ısenız kesınlıkle f/p oteli

cocuksuzsanız yada tek cocuklu ısenız 1 gun eksık fıyat farkı ıle cok daha ıyı oteller bulabılırsınız

suenolarla kıyaslayan arkadaslar bu konuda kendı durumlarına gore kıyaslama yapmıslar suenolar genel anlamda f/p otelı degıldır suenolara o parayı verenlerde cok daha ıyı otelerde konaklayabılırler suenolar mega sarayın segmentınde degıldır

rıquelme arkadasımız tıtanık le kıyaslamış hem kendı segmentı degıl hem tıtanık deluxede denız yok tıtanıkte denız olmadıgı ıcın hızmet kalıtesıyle ve ıcecek kalıtesıyle bunu kapatmaya calısmıstır ama kendı segmentındekılerle denız farkından dolayı daha ucuz tutmustur

belek otelelerının sıralamasını defalarca yaptım yıne yazayım

A.. maxx royal regnum carya

B .. calısta luxury kaya palazzo..glorıa serenıty.. cornalia dıamond

c.. suneno deluxe .. tıtanık deluxe .. gloria golf.. the tholaso kempınski.. voyage belek. ela qualty rixos premıum

D sueno golf .cornalia deluxe. papılon zeugma aysca belvıl susesi adam eve gural premıer glarıa verde

E.. işte bu segment cok dolu alva donna .ıc santaı.. megasaray.limak atlantıs arcadıa sentıdo zeynepler kaya riu.. bellis. crıstal tat.. tuı magıc ve lıfe.. sherwood asterıa belek..xanadu. spıce. nobilis ..marıtım sırene belek

F adaro golf.. belconti...gren max.. soho

unutugum bı kac otel veya sıralamaında yer degıstırcek e grubundan f grubuna gececek 2 3 otel daha olabılır ( maritim spıce sırene belek)

haa bu otelerın hepsınde kaldımmı hayır ama cogunu gordum yorumlarını okudum fıyatlarına baktım giden arkadaslarımdan refarans aldım bu sıralamadakı otelerde segmentlerınde nuasn farkı vardır kımının yemegı kımının ıckisi kiminiz hızmetı kendı aralarında fark yaratır ama butun olarak segmentlerı boyledır rakıp olarak kendı segmentını gorurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudo -- 18 Eylül 2016; 4:58:58 >

• eylul basında megasaraydaydım

otele gırıste canımı sıkacak aksalıklıklar oldu daha sonra kendılerını affetrımek adına guzel jestler yaptılar ve bızlerı menun etmek icin elerınden gelenı yaptılar oda temızlıgve mınıbarı falan cok ıyıydı aksaklıklardan dolayı bıze ozen gosterdıler aksaklık olmasa ozen gosterılermı hayır tabıkıde derdınızı anlatırsanız care buluyorlar yoksa arada kaynarsınız

otelın genel muduru okan kuuckmustafa ıle bızzat sohbet ettim eksık buldugum seylerı belırttım kendımce tavsıyelerde bulundum .. bana cogulukla katıldı seneye yapılacak degısımlerı anlattı daha once hıc turklerle calısmamıslar yada cok az calısyorlarmıs turızmde krız yılı olunca turk pazarına yonelmişler daha once %80 almanl turıstlere hıtap edıyorlarmış otel yıne alman doluydu bırazda ruslar vardı otel genel manada orta yasdı personel konuusna gelınce turızm bu sene onunu goremedıgı ıcın personelde kısıylama gıtmıs ekstra elemanlar gelıyormus( doluluk oranına gore gunluk haftalık eleman) buda dogal olarak hızmet kalıtesıne yansımış deneyımlı personelde tabıkı turızmedıkı ınıs cıksılardan dolayı bır kac aylık calısmaya sıcak bakmamış patlamalar darbeler rus krızlerı falan ınıslı cıkıslı sezon olunca ne yapacakalrını bılememısler işler bı ıvmelenmiş bır bıcak gıbı kesılmiş bu yıl kadar kaos gel gıtlı hıc sezon yasamadım dıyor kendısı yeme ıcme konusunda oldukca iddialı dıger hzımetlerde ıse o kadar ıddıalı degıldi otelın doluluk oranı bayram oncesı %70 di bayramda %100 hıc bos yerım yok dıyordu.. bayramda tatıl yapanların bunlarıda hesap etmesı gerekır curcunaya sıra bekleme sezlong olaylarına ozel gunlerde her otelde yasarsınız

bence otel kendı segmentındekılerden cogundan genel manada ıyı hızmet kalıtesını yukseltırse ve bır kac nuanslar eklerse bır ust gruba gecebılecek 4 5 otelden biri

odedıgım ucrete gore aldıgım hzımet daha ıyı oldugunu belırteyım benım acımdan odedıgım ucrete fazlasıyla degdi beklentısını asırı tutmayanlar yada kendı segmentı otelerle kıyaslayanların mennun olacagını dusunuyorum.tabi bıreysel anlamda talıhsızlık yasamazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudo -- 18 Eylül 2016; 5:16:43 >

• Iste bizim de anlatmak istedigimiz sey bu. Yukarıdaki fiyat karsilastirmama baktiysan Mega ile Sueno Golf'un ayni para oldugunu goreceksin. Sen 2 ust segment hizmeti almak varken gidip dandik bir otele bu paralari odemek ve buralari israrla tavsiye etmek bence art niyettir.

7-8 gece 2500 tl para odeyip Mega'ya gidersin eyvallah derim ama Sueno parasini odeyip Mega'ya gidiyorsan o biraz kerizlik olur benim gozumde.

Mega Saray'da iyi diye bahsettigin sey temizlik zaten olmasi gereken bisey.Kizdigimiz nokta buraya tonla eksik yaziyoruz sonra gelip oteli savunan cikiyor.Otelde şezlong sikintisi var ozelikle havuz bölümünde.Ben 3500 tl para odeyip sezlong sikintisi yaşamam yasayacagim yere gitmem tavsiye de etmem. Otel sezlong olayini %100 kapasitesini dusunup ayarlayacak.

Restorant kismi yetersiz.Millet yese de kalksa diye basinda bekledik. Kapali kutu da verdikleri ayranlarin tarihi gecmis.Calisanlar rezalet diyoruz sonra gelip burda adamlar ellerindek geleni yapiypr napsinlar yaziyor.Sen boyle yazarsan bende sana hayirdir her konuda otel muduru oteli savunmuyor sen nie savunuyosun derim.

Cocuk denize siciyor bunu da cankurtarinin gözünün onunde yapıyor bezini denize atiyor.Sikayet ediyoruz uyari bile yok. Cerezler kuflenmis.Cipsler bayat.Cerez dediğimde leblebi ve sari misirdan ibaret.

Alkol meselesine girmeye gerek yok facia o kisim.

Simdi tonla sikinti yasanmis bu otelden bende diyorum ki bu parayi bu dandik otele vereceginize Sueno'ya gidin ayni paraya 50 kat daha iyi hizmet alin. Burda milleti gereksiz yere yönlendirmeyin. Yönlendirdiniz gidenler pisman oldu tatilini yarida kesip donen oldu haala israrla milletin yasadigi aksaklilari curutmeye calisiyorlar. Mega dediginiz otel vasat bi otel 7 gece edecegax 2500 tldir 1 tl ustu bana gore cope atılmış paradir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 18 Eylül 2016; 7:18:09 >

• Mega Saray ın sözde leblebi ve sarı mısırdan oluşan çerez tabağı
    http://i.hizliresim.com/oEXjVo.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 18 Eylül 2016; 9:11:20 >
  • Arkadaşlar neyse gereksiz polemiklere gerek yok..Bazı insanlar bir yeri sever bazıları sevmez..Bu tamamen kişisel bir durumdur..Herkesin amacı ; zaten yaşam kalitesi olarak kötü zamanar geçirdiğimiz bir ülkede, minumum para kullanarak maksimum güzel zaman geçireceğimiz yerler bulmak..Ben bunları geçtim ve çıtayı 1 hatta birkaç tık yukarıya çıkarıyorum..

Sizlere Aralık ayında başlayacağım ve yaklaşık 3 sene sürecek eylemimden bahsedeyim biraz..

Aralık ayında yeni bir yaşama başlıyorum...Sırt çantam ile dünyayı dolaşacağım..Çok düşük bir bütçe ile..Zaten çok yüksek bir bütçe ayıracak durumda değilim..İstesemde yapamam..

Tayland-Kamboçya-Malezya-Singapur-Endonezya-Filipinler-Japonya-Güney Kore-Hong Kong-Nepal-Hindistan-Sri Lanka-Laos-Vietnam-İran

Aralık ayında Bangkok dan başlayacağım bu macerada Filipinler den sonra Temmuz gibi 1 ay Türkiye ye gelip kızımla 1 ay kadar mega saray da konaklayacğaım ( çok istiyor )..Ağustos başı gibi Japonya ya geçip devam edeceğim sırasıyla..

En son 2017 Aralık aında İran üzeirnden Türkiye ye gelip yine 1 ay kadar Türkiye de kalıp Amerika ya devam edeceğim..

Amerika Birleşik Devletleri-Meksika-Küba-Guetamala-Nikaragua-Kolombiya-Peru-Bolivya-Şili-Arjantin-Uruguay-Brezilya

şeklindeki rotamı 1 sene hiç dönmeden aralıksız sürdüreceğim..

Bu bittikten sonra 4 Aylık Afrika ve 3 aylık interrail ile Avrupadan sonra turu bitireceğim..

Benim ki tursitik bir gezi değil..Aile hayatım iyi durumda değil..Hatta son buldu diyebilirim..Ülkenin üzeirmde yarattığı stres sıkıntı beni mahvetti..Yaş 43, ömrümün son çeyreğini yaşıyorum, kalan zamanıda artık huzurlu ve stresten uzak geçirmek istiyorum..

Para mevzusu ;

Japonya-Amerika-Küba hariç aylık bütçem 400 dolar..Bu paradan fazlası yok..Yani istesem yok..

Japonya Amerika ve KÜba da bu bütçe 700 dolara çıkacak. O eksik bakiyeyide aile fertlerim karşılayacak..

Hostellerde dorm odalarda 10-15 kişi ile birlikte kalacağım..Genelde sokak yemeklerini yiyecek ve çoğunlukla marketten alışveriş yapacağım..Uçağın mecbur olmadığı yerlerde, mutlaka tren ve otobüs kullancağım..Uaçğın 2 saatte gitiği yere belkide 30 saatte gideceğim ama aradaki fark, bana orada 1 ay yaşama hakkı verecek.

Bazen couchsurfing, bazen workaway programlarını kullanacağım..Bunlar maliyeti baya düşürecek....
    Bu bir turistik gezi olmayacak..Bu bir yaşam olacak..Yollarda yaşam..Kızım ve işim hariç arkamda bırakacak birşeyim yok..İşi salla gitsin, ama kızımın özlemi beni 6-7 ayda bir Türkiye ye en azından 1 ayda olsa getirecek..

Nepal de Everest Dağı tırmanışı, Amerika da Route 66 yolu, Hindistan da ölü yakma törenleri, Tayland da Full Moon Party, Japonya nın muhteçem insanları, Hong Kong ve Singapur da zenginlik neymiş görmek, Vietnam ın ucuz ama muhteşem güzellikleri, Bali de sörf, Brezilya da Amazon ormanları gibi birçok eylemi gerçekleştireceğim..

Ayda 400 dolarla bunları yapacağım, herkese imkansız gelebilir..Ama imkansız değil arkadaşlar..Turist olarak değilde gezgin olarak gittiğiniz zaman yapılır..
    Birçok arkadaşım bu parayla yollarda ölür gidersin diyorlar.. Sadece gülüyorum..Ölmem..Zaten burada stresten her gün ölüyorum, ölürsemde huzurlu ölürüm..Sıkıntı yok..

Bunu huzura kaçış olarak adlandırabilirsiniz..

Bir blog açacağım..Günlük tutacağım..Hergün ne yaşadıysam ne hissettiysem anlatacağım..Ama şu tapınak güzel, şuranın sahili güzel şeklinde değil..Yollarda yaşam nasıl olur, az parayla nasıl yaşanır bunları anlatacağım..Yerel halkın arasına karışacağım..

Aralık ayına az kaldı..Sırt çantası, ayakkabı, aşılar, dişçi gibi birçok sorun çıkarabilecek etkeni ortadan kaldırmak üzere hazırlıklara başladım..Artık hayat beni nereye götürürse oraya gideceğim..

Zor olacak ama hayat felsem " Ne arzularsan onu yap, bırak ne olursa olsun " olduğu için zorluklar umurumda değil..Ben ne arzuluyorsam onu yapıyorum..

• Bayram boyunca Papillon Zeugma'da konakladık. Unutmadan şuraya yazayım da belki sonra gidecekler için fikir verir.

Öncelikle otel zaten yakın zamanda yenilendiğinden odalar eşyalar vs yıpranmamış. Her yer çok temiz. Eşim titizdir bu konularda o da onayladı Ve odalar banyo gayet büyüktü.

Otelin alanının daha büyük olacağını düşünmüştüm ama dar bir alanda idi. Çok sıkıntı yaratan bir durum değil bu zaten çok büyük kapasiteli bir otel değil gördüğüm kadarı ile. O nedenle sıra kalabalık vs olmuyor bir yerde.

Personel çok güler yüzlü ve çok ilgili. Hemen hepsi öyle. Otelin en iyi yanı idi.

Havuza girmedik ama otelin iki tarafında da havuz var biri aktivitelerin yapıldığı büyük havuz ki o bile otel full doluyken çok kalabalık değildi, diğer taraftaki havuzda sakin sakin girmek isteyenler için. Deniz de Belek denizi işte.
    Şezlong sıkıntısı yok. Dediğim gibi full idi otel ve sıkıntı olmadı. Hatta şezlongların üstüne geceden not bırakıyorlardı şezlong sıkıntısı yoktur önceden koyulan havlular toplanacaktır diye.

İçecekler kutulu içecekler değil makinelerden. Minibarda 2 şer tane kola fanta sprite efes su soda var idi. Çok içkiden anlayan biri değilim ama gördüğüm kokteyllerde bilinen içkileri kullandıkları idi ve iyiydi genelde. Ancak biraları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Animasyon ile ilgimiz geceleri olan gösteriler ile sınırlı olduğundan o konuda fikrim yok zaten sevmiyorum. Ama gün içinde her yarım saatte bir etkinlik vardı. Gece şovlarının büyük kısmı iyiydi. Zaten 3-4 ünde dışarıdan ekipler vardı. Köpük partisi, karaoke her türlü aktivite oldu.

Otel tam bir aile oteli. Çocuklu çiftler hiç düşünmeden gitsinler. Onlar için sürekli bir etkinlik vs var.

Gelelim bence otellerin 1 numaralı tercih edilme kriterine yiyecekler...
    Yemekler çok iyiydi diyemem ama fena değillerdi. Genelde iyi olan bir kaç yemek oluyordu. Bir tane özel yemek çıkarıyorlardı iskender, tandır vs gibi. Onlar iyi oluyordu. Onun dışındaki yemeklerde yenmeyecek gibi olmuyordu zaten.

Izgara kısmı pek iyi değildi açıkçası çok pişiriyorlardı. Yapılan etler vs. de bana çok iyi gelmedi.

Fırın kısmı felaketti bence. Birşey bulamayınca pide pizza yerdim ki en lezzetsiz pide pizzaya burada rastladım.
    Aynı şekilde öğleden sonra snack kısmı da kötü idi. Zaten aynı pizza çeşitleri ile tavuk döner ve hamburger sabit oluyordu. Yanında bazen çiğ börek bazen mantı vs oluyordu.
    Tavuk döner bildiğiniz standart tavuk döner zaten lezzeti değişmiyor. Onun dışında dondurulmuş hamburger köftesi kullanıyorlardı çok kötüydü. Ama diğer çıkardıkları yemeklerde de verilen yiyecekler iyi oluyordu.

Tatlılar genelde daha iyiydi. Birçok çeşit şerbetli tatlı pasta vs oluyordu. İlla çok beğeneceğiniz 3-5 çeşit bulmak sıkıntı olmuyordu ve her gün değişik şeyler de oluyordu.

Yemek kısımlarında önünüzde en fazla 5-6 kişi oluyordu. O da şeflerin hazırlayıp hemen vermesi gereken şeyler yüzünden oluyordu. Kısaca beklemiyordunuz.

7 gece için bayramda 2 kişi 3.400-TL verdik. Özetlemek gerekirse bu fiyat için gayet iyi otel. Tavsiye ederim ama bundan daha fazla rakamları hak ettiğini düşünmüyorum.

• berbes kullanıcısına yanıt
    hayirlisi olsun hocam.ayni yaslardayiz.anlayabiliyorum yani.bazen yeni baslangiclar yeni hikayeler lazim.sadece cocuklarimizi unutmayalim..
    Bahsettigin yerler harika.uzakdoguda yillar once bulunmustum.en merak ettigim ve gitmek istedigim rota vietnam/kambocya/laos..tabi bide guney amerika..bir blok felan olursa takip etmek isterim.hayirlisi olsun tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watersreep -- 18 Eylül 2016; 13:41:51 >
  • 7-14 Eylül arasında kaldım her aldığım tabakta 2 badem 2 fıstık anca çıkıyordu. O kadar fıstığı bulmak için baya bi tabak almışsınızdır heralde

Mega Saray için daha fazla yorum yapmayacağım söylenecek herşeyi söyledik. Bundan sonra gidenin kendi kararıdır. Kendi düşen ağlamaz.
  • hocam bende o otel üzerinde baya durmuştum. Hatta 1 gece de bizden kampanyası vardı ama son anda karar değiştirmiştim. Aklımda olan bir oteldi. Sanırım 1 gece bizden kampanyasını kaçırmışsınız. 3-4 gündür bu otelin yorumlarını araştırıyordum.Malum Tripadvisor kolpa yorumlardan oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watersreep

hayirlisi olsun hocam.ayni yaslardayiz.anlayabiliyorum yani.bazen yeni baslangiclar yeni hikayeler lazim.sadece cocuklarimizi unutmayalim..
    Bahsettigin yerler harika.uzakdoguda yillar once bulunmustum.en merak ettigim ve gitmek istedigim rota vietnam/kambocya/laos..tabi bide guney amerika..bir blok felan olursa takip etmek isterim.hayirlisi olsun tekrardan

Teşekkür ederim hocam..Kısmetse bir blog açacağım..Laos-Kamboçya-Vietnam efsane..Yani hadi Thailand Malezya gibi yerler daha bir turistik ama Laos-Vietnam-Kamboçya 3 lüsü tam bir kültür bombası..Oralarda geçmişte yaşananlar çok ilgi çekici..Tabi sadece 400 dolarla nereyi ne kadar görebilirim o konu biraz muamma..Yani Kamboçya, Laos, Vietnam en ucuz yerler oraları 300 dolar veya daha aşağısı ile kapatabilirim aylık ama Japonya-Amerika-Kore-Küba çok pahalı..
    Düşünseniz bizim ülkemizde 400 dolarla değil 30 gün, 3 gün tatil zor yapılır..Artık börtü böcek ne ucuzsa onları yeyip, arada metro park bahçe oralarda takılacağım..Otostop falan idare edeceğim bir şekilde..
    Biraz önce şu şortlu bayana tekme tokat giren adamın serbest bırakıldığını öğrendim..Artık bu ülkede kalmaya hiç hevesim kalmadı..
    Bir an önce Aralık ayı gelsede çekip gitsem..

• berbes kullanıcısına yanıt
    Malezya yi gezmistim bastan assaga 15 gun aradinmi cogu yerde 5/10 dolara kalacak yerler vardi.yemek desen yerel veya nightmarket den.300 olmasada 400 olabilir.hele kambocya laos vietnam uclusi tayland gibi populer bir destinasyon olmadigi icin daha uygundu.gecmiste çete savaslari yogun oldugu icin tehlikeli idi.sanirim su zamanlar uygun.kesfedilmemis o kadar egzotik ve yerel yer/tad lar vardirki
    Bak kiskandim simdi hazir tatil gunu.gidip bira iceyim.hem megasaray in asitsiz gib tatsiz biralarindan daha iyi gelir

• Kaya palazzo Ekim sonrası fiyatları açıklamış.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.