Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.238
Cevap
49
Favori
292.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabela okuma yok

Aktif trafik bilgisi 1 kere falan gordm calstigini

Carplay 2016 sonu veya 2017 parmak izi tutmayan parlak

Media sistemde var sanrm

Ilk aldgm zamanlar sport modda bi kac kez kullandm

Ses vardi simdi gelmiyo sanrm o ses sport modda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aracım 2016 model. Merak ediyorum Şase numaralarınızdan kontrol edip burada paylaşabilirmisiniz? bakalım sizin şase numaralarında 10. karakterdeki sayı kaç, 5 6 7 ? Sanırım 10. karakter üretim yılı. Yetkili servisten sormustum aracım subat 2016 üretimi demişlerdi ? Sanki 2015 yılında üretilen araçları 2016 model olarak sattılar aynı şekilde 2016 yılı üretimi Talismanları da 2017 yılı diye satıyorlar gibi geliyor bana :(( Kanunen bunu yapabilirler mi diye de ilgili vede bilgili arkadaşlarada sormak istiyorum. Bu şase numaralarındaki her harfin rakamın bir anlamı var ne olduklarını tam olarak bilen varsa açıklarsa sevinirim. Mailde attım hatta linkedinden buldugum bursa renault fabrikada calısan bir kac kisiyede mesajla ilettim ama bilen yada paylaşmak isteyene rastlayamadım. Şirket sırrı galiba

5 ise 2015
    6 ise 2016
    7 ise 2017 gibi

• ohayyam kullanıcısına yanıt
    Renault media navi servise kayıt olup denedinizmi hiç 2016 güncellemesi ve trafik işaretleri ile ilgili doğu avrupa güncellemesi var ben aracı 1 hafta oldu alalı benim navigasyonda eski

Yanlış hatırlamıyorsam 2015-6 haritası vardı. Su anda internetten Rlink2 ile 5400MB dosya yuklemeye basladı . Sanırım dedigin 2016 guncellemesi olsa gerek... Live trafik bu harita ile mi çalışıyor ?? Araçta az önce denedim sistem güncellemesi çalışmıyor baglantıhatası diyor ? Nisan 2017 almıstım aracımı daha üyelikte bitmiş olamaz. Geici sorun sanırım. Neyse Harita guncellemesi indikten sonra araca yuklerken tekrar denerim ?

Baglantı sorunu lokal mi benim araca özel mi ? Aynı sorunu yasayan oldumu bu aralar ??? Ankaradayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 17 Kasım 2017; 20:34:11 >
  • Yok r-link 2 de 2016 haritasını indirdim dün yeni yollar köprüleri eklemişler canlı trafik yok levha uyarıcı hiçbir araçta yokmuş renault bununla ilgili bi operatörle çalışma yapıyormuş uyarlayabilirse açacaklar bu özellikleri bir güncellemeyle

Bağlantı sorunu yaşamadım ben yalnız mailimi araçta açamadım sürekli yanlış şifre dedi defalarca kontrollü girmeme rağmen onu anlayamadım

Evet meşhur güncelleme ... son 3 rakamı 903 olacakmış mış ve servis güncellemeleri 903 nolu güncelleme sonrası araç sahipleri tarafından servise gitmeden yapılabilecek miş miş... Yetkili servis ve müsteri hizmetlerinin söyledikleri... ama neredeyse 1 yıldır bekleniyor...

https://www.youtube.com/watch?v=SAC61MltzG0

Bu işi anlatabilecek olan biri varmı.Flash belleği takıyorum 2015.6 flasa atıyor.Araça takıyorum harita güncellendi diyor.Ama güncellenmiyor.

Flashı tekrar taktığımda yine güncelleme var diyor hata yaptığım birşey mi var

Rlink 2 store dan değil Rlink 2 Tools ile indiriyorum. Umarım içinden 2015-6 çıkmaz :((

Orijinalden alıntı: ohayyam

Aynı şey bende de var... Güncelleme veremiyoruz bari eskileri mi ittirelim diye düşündüler acaba :(((

Rlink 2 store dan değil Rlink 2 Tools ile indiriyorum. Umarım içinden 2015-6 çıkmaz :((

2015-6 çıktı benden tools dan

store dan da öyle
    Rlink2 tools ta revizyon versiyon vs birseyler yazmıyordu yada dikkat etmedim. 5400 MB iniyor bakalım nasip :)) Tabiki daha öneki projem icin ugrasırım en azından 2015-6 ise.. Proje basit. daha önce mesajlarımdayazmıstım. inen dosyaları yeni 2016 2017 haritası ile degistirip RLİNK 2 yi keklemek yani hacklemek :)) Alman dorumlarında birseyler okumustum muhtesem almancamla Aslında sadece android auto olsa ne internete nede nav güncellemeye bagımlılık kalkar. Sanırım o yuzden bizim talismanlarada meganelara androd auto koymayıp harita satarız internet satatrız diye düşünüyor olsa canına yandıgım reno FR si. Bizim TR Renoda seyirci gibi... Herhangi bir icraat veya bilgilendirme vs yok ... Almasaydın kardeşim diyecekler utanmasalar

• quote:

Rlink2 tools ta revizyon versiyon vs birseyler yazmıyordu yada dikkat etmedim. 5400 MB iniyor bakalım nasip :)) Tabiki daha öneki projem icin ugrasırım en azından 2015-6 ise.. Proje basit. daha önce mesajlarımdayazmıstım. inen dosyaları yeni 2016 2017 haritası ile degistirip RLİNK 2 yi keklemek yani hacklemek :)) Alman dorumlarında birseyler okumustum muhtesem almancamla Aslında sadece android auto olsa ne internete nede nav güncellemeye bagımlılık kalkar. Sanırım o yuzden bizim talismanlarada meganelara androd auto koymayıp harita satarız internet satatrız diye düşünüyor olsa canına yandıgım reno FR si. Bizim TR Renoda seyirci gibi... Herhangi bir icraat veya bilgilendirme vs yok ... Almasaydın kardeşim diyecekler utanmasalar

2016 2017 dosyalarını neredn alıp değiştiriceksin

• BAEMER B kullanıcısına yanıt
    http://yesilcin.com/navigasyon-sensor-gps-uygulamalari-b31.0/

ararsan harita cokta indirdigin haritayı usb ye kopyalayıp Rlink e iteklemek zor :))
    Bu işte tutmadı galiba :) Ankara Maisteki 2017 model Full Talismana baktım onun şase no 10.karakter 9 ??? Menuler info versiyon nolar vs vs herşeyiyle aynı 2016 ile 2017 ? 2017 lerinde belli bir ayından sonraki üretimlerinde var galiba smartphone mirror ...

Harita güncelleme, Rlink-2 güncelleme, trafic işaretleri okuma, Canlı Trafik bilgisi, Smartphone mirroring vs vs aklınıza ne gelirse yazın ve sorun bu güncellemeleri ne zaman alabileceğiz diye... Ha altınada minik bir not iliştirmeyi unutmayın. Please do not forward this e-mail to Your official Dealer in Turkey who do not anything about Your Vehicles :)

Contact the renault assistance: the Helpline

France : 0170489258 / R-Link.helplineFR@renault.com
    U-K : +44 8443690000 / R-Link.helplineUK@renault.com
    Ireland : 1890710200 / R-Link.helplineIE@renault.com
    Spain : +34 902011076 / R-Link.helplineES@renault.com
    Belgium : 078600007 / R-Link.helplineBE@renault.com
    Netherlands : 0800 0303 / contact-klant.nl@renault.nl

web adresi :https://www.gps-rlink.com/contact-the-renault-assistance-the-helpline/

• quote:

2016 Renault Talisman (ANA KONU)

Aracım 2016 model. Merak ediyorum Şase numaralarınızdan kontrol edip burada paylaşabilirmisiniz? bakalım sizin şase numaralarında 10. karakterdeki sayı kaç, 5 6 7 ? Sanırım 10. karakter üretim yılı. Yetkili servisten sormustum aracım subat 2016 üretimi demişlerdi ? Sanki 2015 yılında üretilen araçları 2016 model olarak sattılar aynı şekilde 2016 yılı üretimi Talismanları da 2017 yılı diye satıyorlar gibi geliyor bana :(( Kanunen bunu yapabilirler mi diye de ilgili vede bilgili arkadaşlarada sormak istiyorum. Bu şase numaralarındaki her harfin rakamın bir anlamı var ne olduklarını tam olarak bilen varsa açıklarsa sevinirim. Mailde attım hatta linkedinden buldugum bursa renault fabrikada calısan bir kac kisiyede mesajla ilettim ama bilen yada paylaşmak isteyene rastlayamadım. Şirket sırrı galiba

5 ise 2015
    6 ise 2016
    7 ise 2017 gibi

Ben sizinle aynı fikirde değilim..ekteki fotolar 2016 aracimdan çekilmiş fotoğraflar... öküz altında buzağı aramaya gerek yok

2016 Renault Talisman (ANA KONU) bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

quote:

5 ise 2015
    6 ise 2016
    7 ise 2017 gibi

Ben sizinle aynı fikirde değilim..ekteki fotolar 2016 aracimdan çekilmiş fotoğraflar... öküz altında buzağı aramaya gerek yok

2016 Renault Talisman (ANA KONU) bence..

• Aşağıdaki google çevirihttp://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=186241.75 linkindeki forumdan Bulgaristan Renault un verdiği cevap ...

"Arabanız 2017 14. haftasından önce üretilen ve R-Link2 uygulamaları Android Auto uyumluluk ve Apple Carplay 2017 16. haftasından sonra üretilen araçlar için geçerli oldu. Bu, nedeni arabanızda bu R-Link2 sistemdir bu uygulamaların uyumlu değildir ve ekstra isteğe bağlı ya da yenilenmesini ekleyemezsiniz."

Neyse biraz sabır... yakında birileri Smart mirroring veya car play işini birşekilde halleder nasılsa... Dünkü Ankara mais te incelediğim 2017 model de bile yoktu demek ki oda 2017 14. hafta öncesi uretim ve sonradan takılamayacak...

BURAYA YAZAYIM DA DURSUN....

2017 MODEL TALİSMAN ALACAKLAR araçlarını almadan önce MUTLAKA SORSUNLAR arac 2017 16. hafta sonrası uretimi olmalı!!!

• OFF OFFF cahillik çok kötü yaa :(( Müşteri hizmetleri bile bunları bilmiyorsa :((

https://www.gps-rlink.com/r-link-2/update-map/

"For the branch 2.2.X.Y of R-Link 2, to get the last map update you need the last version: 2.2.18.590. Don’t buy an update if you don’t have the last version."

Yani özetle Rlink2 1 ocak 2017 den sonra satılan araçlara 3 yıl harita güncelleme verecek. Bizim Rlinkler 803 olduğu için önce Haziran 2016 yılında yayınlanan 2.2.18.590 revizyonlu Rlink2 güncellemesi gelmesi gerekiyor, Renault lutfederde güncelleyebilirsek belki bir harita güncellemesi alabiliriz.

Üzgünüm ama ne RlİNK2 ne harita ne android auto / smart mirror, carplay trafic signs vs vs hikaye bunlar bizler için...

Tek çare 3rd party yazılım parça vs gibi görünüyor ve yakında uzak doğudan gelir... Nede olsa GÜNEŞ DOĞUDAN YÜKSELİR

• R link 2 güncellemesi için servise mi gitmek gerekecek şimdi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.