Şimdi Ara

2016 Ramazan Bayramı Kaç Gün Olacak GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene Ramazan bayramı kaç gün tatil olacak?

2016’da Ramazan bayramı 4 temmuz arife olmak üzere 5 temmuzda başlayacak. Bayramın ilk gününün pazartesiye gelmesi, 9 gün tatil ihtimalini doğurdu. 4 Temmuz yani arife günü Pazartesi’ye bayramın kalan günleri Salı, Çarşamba ve Perşembe’ye denk geliyor. Hafta sonu ile arada kalan Cuma günü de tatil edilirse 2016 yılında 2 hafta sonu ve bayramla beraber 9 gün tatil yapmak mümkün olabilir. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmasa da turizmciler bu yaz sezonundaki yaralarını sarmak için Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasını istiyor. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada tatilin 9 güne çıkarılması kararının önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu’nda görüşüleceğini belirtti.

• kurban bayramı da 9 gün olabilir.
  • Tatil falan yok.

Çalışın biraz.

Bu ne yaaa.
  • 9 gün tatil herkese hayırlı olsun....
  • Arada kalan bir gün için resmi kurumlarda bir günlük idari izin verilecek. Tatil şirketleri baskı yapıp resmi tatil ilan edilmesini isteyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 6 Haziran 2016; 9:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Arada kalan bir gün için resmi kurumlarda bir günlük idari izin verilecek. Tatil şirketleri baskı yapıp resmi tatil ilan edilmesini isteyebilirler.

Cuma gününden bahsediyoruz dimi, pazartesi de yarım gün var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

Arada kalan bir gün için resmi kurumlarda bir günlük idari izin verilecek. Tatil şirketleri baskı yapıp resmi tatil ilan edilmesini isteyebilirler.

Siyasete gireceği için burada geniş bir yorum yazmayayım ama iki bayramdada 9 günlük tatil yaptırırlar. Bazı sebepleri var bu sene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gssn

quote:

Siyasete gireceği için burada geniş bir yorum yazmayayım ama iki bayramdada 9 günlük tatil yaptırırlar. Bazı sebepleri var bu sene.

Anladım bencede pek siyasete girmemek lazım forumda

• Turizm için birşeyler olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.