Şimdi Ara

2016 polo comfortline kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç dsg vites bostayken star/stop çalışmıyor normal mi?

Müzik çalarda fm radyo kanalını nasıl numaralara kaydediyoruz?

Araç 3000 km de 100 kmde 8.9 lt yakıyor ilk bakımına girmedi sakın şehir içi trafiğinde star/stop aktif normal mi gazlama felan yok sakin kullanım

Araç ta ön sis farı varmı far anahtarını bir kez çekince sadece arka yanıyor başkada çekilmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F95E650A3 -- 23 Haziran 2017; 1:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boştayken denemedim ancak start stop için emniyet kemeri takılı olması gerekiyor. Neden boşa alıyorsunuz?

O an dinledğin kanalı numaraya uzun süre basarak atayabiliyorsun.

100 kmde 8.9 çok fazla. Benzinli mi? Benimki dizel şehir içi 4.9 yakıyor.
  • Otomatik vitesli otomobili boşa almak gereksiz. Start stop D'deyken motorun soğuk olmadığında veya aşırı devirli kullanılmadığı durumlar sonrası devreye genellikle girer.

Şehiriçi kavramı geniş bir kavram. Bu motor şehiriçi 6.5-7 litre de yakıyor 10-11 litre de. Kullandığınız güzergaha hıza göre değişir. Zaten ilk çalıştırdıktan sonra şehiriçi gezerken tüketim değeri hep 12-13 litrelerden itibaren düşmeye başlıyor.

• Rocqo kullanıcısına yanıt
    Manuel araçtan geçtiğim için boşa aldım köşede telefonla konuşmak için durdum kemer takiliydi boşa aldım star/stop devreye girmedi p ye alınca girdi

Araç benzinli

• Up sis farı hakkında bilgisi olan

• Comfortline donanımda sis farı yok.
  • Motor ne, benim 1.2 tsi sakin şehirde 7-7,5 civarlarında geziyordu arada gazlamalarla. 7,7 üstünü görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gündüz farlarınız mevcut. Bu gündüz farını gizli özellikler ile sis farı olarak kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Motor ne, benim 1.2 tsi sakin şehirde 7-7,5 civarlarında geziyordu arada gazlamalarla. 7,7 üstünü görmedim.

1.2 tsi araç 3000 km de ilk bakımı yapılmadı

UZUN kullanım 8.5

100 ve 400 km kısa kullanım 8.9

Araç sürekli aynı güzergah en fazla 10 kez dur kalk oluyor

• Rallyman kullanıcısına yanıt
    Bu vag kodu dedikleri mi 100 tl gibi bir ücreti var laptopu obd ye bağlayarak yapılanmi yoksa kendimizhicbir sey bağlamadan yapabilirmitiz

• Evet laptopla obd baglarak yapılan işlem. @vag_gizli_ozellik instagram sayfasında polo için yapılan işlemler vardı hocam. polobüyüksün gurubunu takip ederseniz ordan da yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Evet laptopla obd baglarak yapılan işlem. @vag_gizli_ozellik instagram sayfasında polo için yapılan işlemler vardı hocam. polobüyüksün gurubunu takip ederseniz ordan da yardımcı olurlar.

Anladım cevaplarınız için teşekkür ederim bilinmeyen bir yazılımı araca yüklemeyi doğru bulmuyorum en iyisi yapmamak

• Start-Stop motor optimum koşullara gelmeden çalışmaz, o konuda rahat olabilirsin araç ayarlıyor kendini.

2014 Polo Comfortline sahibiydim. Öndeki sis farı diye gördüklerin aslında gündüz farları. Zaten alttaki fara dikkat edersen içinde 2 parça vardır. Comfortline ile verilenler dönüşe duyarlı gündüz farı diye geçiyor.

Benim aracım 1.4 tdi manualdi tüketimim 4L'nin altındaydı. Şuanda da 1.4 tsi manual kullanıyorum 7L'nin altında tüketimim var. Senin tüketim biraz fazla gibi. Tsi motorun sevmediği 2 şey yokuş ve dur kalk, belki bu yüzden fazla yakıyor olabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.