Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Yarın ki maç canlı 4k verilecek mi super ben sadece milli maçları biliyordum

Eleme grubundaki milli maçlarımız 4k olarak verilmeyecek diye biliyorum.

Açılış, 4 çeyrek, 2 yarı final ve 1 final maçı verilecek. Çeyrek finale çıkarsak o zaman olabilir.

Ayrıntılı bilgi için :https://twitter.com/TRT4K/with_replies

Maçlar sırasında herhangi bir şifre girmek gerekecek mi ? daha önceki turnuvalarda biss key girmeden kanallar açılmıyordu diye biliyorum.

Türkiye frekansına girmeyeceğine eminim diyebilirim ama yeni yani (avrupa frekansında) şifre olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: Joqure0

Merhaba arkadaşlar;

Dün Philips 55PUS6501 Tv aldım herşey çok iyi çok güzel fakat televizyon bazen açılmıyor hatta genelde açılırken geç açılıyor sürekli kırmızı ışık yanıp sönüyor bunun sebebi nedir bileniniz varmı?

araştırdım sordum soruşturdum okudum danıştım ve sonunda ben de bu tv'yi almaya verdim, lakin bu tür sorunlar aklımı çeliyor arkadaşım ...
    birkaç mesaj daha yazıldı aynı dertten, vaz mı geçsem bu modelden ne dersin ?..

Bu sorunun güncelleme ile giderildiği söyleniyor. Gelelim alıp almama konusuna şuan diyorum ki iyi ki Philips almışım hep içimde kalmıştı bu zamana kadar LG , Samsung hatta sony bile kullanmış biri olarak diyorum en stabil tv bu diyebilirim. Hızı çok iyi, Amblight olayına hiç girmiyorum. Konsol oyunu oynarken hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Yarın ki maç canlı 4k verilecek mi super ben sadece milli maçları biliyordum

Eleme grubundaki milli maçlarımız 4k olarak verilmeyecek diye biliyorum.

Açılış, 4 çeyrek, 2 yarı final ve 1 final maçı verilecek. Çeyrek finale çıkarsak o zaman olabilir.

Ayrıntılı bilgi için :https://twitter.com/TRT4K/with_replies

Maçlar sırasında herhangi bir şifre girmek gerekecek mi ? daha önceki turnuvalarda biss key girmeden kanallar açılmıyordu diye biliyorum.

Biss key falan yokmuş şifresiz olacak

• trt 4k normal yayına geçiyormuş maçlarla birlikte, yani devamında test değil artık ...
  • quote:

trt 4k normal yayına geçiyormuş maçlarla birlikte, yani devamında test değil artık ...

Böyle bir haberi nerden duydunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warnin00

quote:

trt 4k normal yayına geçiyormuş maçlarla birlikte, yani devamında test değil artık ...

yanlış hatırlamıyorsam alt yazı geçerken okumuştum tv'de ... hatta ilk okuduğumda konulardan birinde müjdesini de vermiştim ...
    trt 4k avrupa kupasıyla birlikte test yayını bitirip normal yayına geçecek diyordu ama hangi kanaldı unuttum şimdi ...
    trt 4k büyük ihtimal belgesel ağırlıklı devam eder ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warnin00

quote:

yanlış hatırlamıyorsam alt yazı geçerken okumuştum tv'de ... hatta ilk okuduğumda konulardan birinde müjdesini de vermiştim ...
    trt 4k avrupa kupasıyla birlikte test yayını bitirip normal yayına geçecek diyordu ama hangi kanaldı unuttum şimdi ...
    trt 4k büyük ihtimal belgesel ağırlıklı devam eder ...

Aslında Böyle bir haberi Alt yazı ile değil Davul zurna ile verirdi TRT ilginç .. İnternette hiç bilgide yok.

• Warnin00 W kullanıcısına yanıt
    şöyle bir haber var ama net ifade yok, trt müdürünün beyanı ... http://aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/2016-sonuna-dogru-tamamen-4k-yayina-gecebiliriz/449152
  • Arkadaşlar 43pus6501 tv bugün elime geçti. Ama ilçede olduğum için servis pazartesi yada salı gelecekmiş. Kendim tv yi açıp maçları izlesem servis geldiğinde duvara monte etse garanti konusunda bir sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicia

Arkadaşlar 43pus6501 tv bugün elime geçti. Ama ilçede olduğum için servis pazartesi yada salı gelecekmiş. Kendim tv yi açıp maçları izlesem servis geldiğinde duvara monte etse garanti konusunda bir sıkıntı olur mu?

Herşeye bahane arayan bir toplum yolunda ilerlerken napacakları belli olmaz arayıp sorman en sağlıklı çözüm.
  • yoksa siz tvyi fişten çekerek mi kapatıyorsunuz ... her açışta tvnin kendine gelmesi uzun sürer

tv yi stand by konumunda bırakın...

tv kasar yada hatalı birşeyler olursa fişten çıkarıp takın düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Haziran 2016; 19:03:28 >
  • cicia kullanıcısına yanıt
    tv sorunlu çıkarsa değişim kapsamından çıkarabilirler ... tam da aradıkları bahane ...
  • Riske girmeye gerek yok o zaman. 3 gün idare etcez. Nasıl bir tüketici haksızlığının olduğu tereddütlerinizden anlaşılıyor. Maalesef ülkemizde bu durum böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicia

Riske girmeye gerek yok o zaman. 3 gün idare etcez. Nasıl bir tüketici haksızlığının olduğu tereddütlerinizden anlaşılıyor. Maalesef ülkemizde bu durum böyle.

Bu butun markalar için böyle Sony den Samsung lg de mesela g4 telefonla yaşanan sorunlar ortada hala satılmaya çalışılıyor

• abidig kullanıcısına yanıt
    Bende onu kastettim zaten. Bütün markalar için durum böyle.

• Wave your flag uygulamasını telefona indirmeyi unutmayın , euro2016 maçları için ülke bayrakları ni ambligt a uyguluyor, sarı kart kırmızı kart gol tepkileri de var , kirmizi beyaz dalgalaniyor falan ben şu yapıyorum Fransa maçında , ışıkla çok keyifli tabi indirmediyseniz başka uygulamalarda var telefondan kumanda , vs YouTube dan video zaten YouTube un içinde ki bir işaret te varmış ben bilmiyordum

• abidig kullanıcısına yanıt
    Dostum g4 deki sorun nedir, telefon bakıyorum ona gaz kesmiştimde, varsa sıkıntı bileyim başkasına bakayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramço07

Dostum g4 deki sorun nedir, telefon bakıyorum ona gaz kesmiştimde, varsa sıkıntı bileyim başkasına bakayım ?

Forumda yazıyor hocam detaylı araştırır saniz çıkar , kronik sorunlar veya logo donması diyince çıkıyor bir suru şey değişim yapılıyor mecburen ama uğraşma sürecine ne gerek var bile bile lades, yine de size kalmış

• https://youtu.be/g1jtwr20YLE

PHİLİPS 55PUS7101 İÇİN TRT 4K MAÇ YAYINI PERFORMANSI.
    Çekim kalitesi iyi olmayan bir telefon ile kayıt yapıldığı için görüntü biraz kötü olabilir, gerçek görüntü elbetteki çok daha net ve canlı.
  • 32pfk4101/12 model tv alinir mi arkadaslar?sahsen ben panasonic sony kalitesinde tvleri tercih ediyorum ama bana suan ucuz yollu fiyat performans urunu gerekiyor.onerir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.