Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok doğru. Süpersonik hızda internet android bekliyorsan (hacker dır belki arkadaşlar) :) süpersonik bir bilgisayarı bağlarsın tv ye herşeye zıplarsın. Ama derdin tv izlemekse amma dvd amma netten vs. indirir bilgisayara bağlar tv ye izlersin. O sayfalarda yorumlar yapılan kavgalar edilen siyah dengesi renk bilmem neyi senin benim gibi normal kullanıcıyı bağlamaz. En doğru en iyi siyah seni rahatsız etmeyen, bu ne laayynn dedirtmeyen renklerdir. Ekran koyumu biraz aydınlat, çok mu parlak biraz koyu yap o kadar ayarlama yap artık bi zahmet. Ha ama kırmızıyı pembe, beyazı sarı gösteren tv de alma tabi, bazı mağazalarda onuda gördüm (biraz lg de var sanki bu) ama tv izleyeceğim, görüntü düzgün, renkler doğal olsun diyorsan philips bence. sony de iyi deniyor ama kullanmadığım için bişey diyemem, mağazada gördüğüm kadarıyla bu ikisi görüntüde iyi bencede. lg pek sarmadı beni, samsungda ise sahte bir abartı, fazladan bir renklendirme var sanki cayır cayır yanıyor renkler gelin arabası gibi. En güzel renk doğala en yakın olan renktir. Kırmızı elma sırf adı kırmızı elma diye kıp kırmızı olmak zorunda değildir, git bak bakalım pazara kırmızı elma ne kadar kırmızıymış. Bana pazardaki katırt diye ısırdığım elmanını rengini aynen gösteren tv lazım, o elmayı pavyondaki hatun dudağı gibi gösteren değil ;)

• ramço07 R kullanıcısına yanıt
    Cok dogru soylemissin hocam lg ile samsung renkleri sisiriyo ayni fikirdeyiz valla ama gecen seneye gore bu sene philipstede biraz farklilik var oda ips olmasindan heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki modeller ips değil miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Geçen seneki modeller ips değil miydi?

Geçen seneki paneller VA diye hatırlıyorum.

• drowen kullanıcısına yanıt
    Va paneldi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Va paneldi hocam

2015 modellerde IPS de vardı VA panel de.

• Sony TV'lerde de VA'dan IPS'e dönüş var. İlginç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Sony TV'lerde de VA'dan IPS'e dönüş var. İlginç...
    aslında hiç konuşulmayan bir model 6521 ama albani üstad paneli beğenmiş gözüküyor.2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

aslında hiç konuşulmayan bir model 6521 ama albani üstad paneli beğenmiş gözüküyor.2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV

Alıntıları Göster
    Geçen yıl va da vardı ıps de vardı. elle tutulur modeller 7100 ve 7600 va paneldi. 7600 dan eminimde 7100 ü tam hatırlayamadım şimdi yalan olmasın. Ips panelin o bilindik siyahları biraz mat gösterme olayı olabilir, yani bunun markayla alakası yok ıpsler böyle diyor üstadlar. Albani üstadın uzun bir yazısında ıps leri filmcilerin (yani yüksek kontrast ve siyahı sim siyah görem isteyen, ve bunu anlayabilen hassas göze sahip olan bizim gibi ortalama izleyici değilde daha teknik olaya bakanların) tercih etmemesini yazdığını hatırlıyorum. Ama yine ıps alacaksanız tpv ıps de en iyisidir dediğinide hatırlıyorum, tpv yani philips. Ben olaya biraz basit bakıyorum. Yani gözümüzün algılayamayacağı kadar minik minik ayrıntılara takılıp tv alma öncesini (1,5 yıl) benim gibi eziyet haline getirmeye gerek yok, çok profosyonel değilsen zaten o minik minik ayrıntıları teknik terimleri bi sürü rakamları ingilizce tabirleri zaten farkedemiyor o ayrımı izlerken yapamıyorsun. Mesela 1000 hz ile 2000 hz ayrımını gözle ayırt edebilen var mı ? yada 1500-2000 olsun hadi :)

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    Albani hocam dled olduğu için 65 serisini beğenmişti evet. Teknik bi meseleymiş, onlar daha iyi olurmuş ama bunu biz izlerken anlarmıyız yine soru işareti. Ama üstad öyle diyorsa vardır bir artısı mutlaka.
  • Herkese merhaba öncelikle.

Oturma odasına babam için televizyon alacağım Philips marka. Görüşleriniz merak ediyorum.

Sormak istediğim bir kaç soru var.

1) Genelde android tv mantığının philips'te pek tutmadığını okudum. Digiturk Play üzerinden babam maçları takip ediyor. Bu özellik mevcut mu Philips modellerinde ? Öyleyse stabil çalışıyor mu ?

2) Kanal geçişlerinin yavaşlığından ve kapanıp açılma gibi problemlerden söz edilmiş. Bu gibi sorunlar kronik mi ?

3) 40" boyutlarında bir model arıyorum. 40PUK6400 modeli gözüme çarpan bir model oldu. Herhangi bir bilgisi olan veya başka alternatifler önerecek olan varsa teşekkür ederim şimdiden.

Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSoWhatx

Herkese merhaba öncelikle.

Oturma odasına babam için televizyon alacağım Philips marka. Görüşleriniz merak ediyorum.

1) Genelde android tv mantığının philips'te pek tutmadığını okudum. Digiturk Play üzerinden babam maçları takip ediyor. Bu özellik mevcut mu Philips modellerinde ? Öyleyse stabil çalışıyor mu ?

2) Kanal geçişlerinin yavaşlığından ve kapanıp açılma gibi problemlerden söz edilmiş. Bu gibi sorunlar kronik mi ?

3) 40" boyutlarında bir model arıyorum. 40PUK6400 modeli gözüme çarpan bir model oldu. Herhangi bir bilgisi olan veya başka alternatifler önerecek olan varsa teşekkür ederim şimdiden.

arkadaşlar,
    ben philips pus6501 serisine karar verdim sayılır ... 49" veya 55" arasındayım ...
    ebat olarak ikisi de salona uygun birini seçmem gerekiyor ancak kriterim izleme mesafesi/oda büyüklüğü değil benim için ...
    önemli olan philips'in bu serisinde 49" ile 55" arasında panel kalite farkı var mıdır ?..
    ebat önemli değil ikisi de uyar önemli olan kalite olarak hangisini tercih etmeliyim ?.. 49" ve 55" philips paneller hakkında bilgisi olan var mı ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: xSoWhatx

Herkese merhaba öncelikle.

Geçen senenin modelini 2015 konu başlığına sorsanız daha iyi olurdu

40 PUK6400 modelini 1 hafta önce annemlere aldık.Kablo tv yayını kullanıyorlar görüntü çok yanlardan bakmadığın sürece iyi,youtube üzerindeki hd videoları açınca dahada iyi oluyor.Usb den kendi çektiğim hd videoyu gayet güzel oynattı.Benim oğlan playstoredan birkaçtane oyun indirdi defalarca oynadı hatta oyunlardan biri ''crossy road'' oyunuydu bir sıkıntı olmadı youtube bağlantısında da sorun yaşamadık onlarca hd belgesel videosu izledik annemler bayıldı.

Eksi tarafları ses çok iyi değil idare eder,hi-fi ses beklemeyin.
    Ekrana kenarlardan bakarsanız görüntü bozuluyor ( ips ekranlarda bu olmuyor)
    Mavi renklerde biraz abartı var gibi geldi yayının kalitesizliğinin de etkisi var,youtube daki hd videolarda bu etkiyi fazla hissetmedim.
    Görüntü akışkanlığı ne 50 hz nede 100 hz ikisinin arasında,çok iyi diyemem ama klasik 50 hz tvlerden iyi.

Bu arada PUK 6400 ün 55 inch olan modeliyel daha ufak modellerinin arasında panel kalitesi farklı.55 inch daha canlı,artık hangi paneli kullandılarsa...

Tavsiyem 40 inch alacaksanız 40 PUK 6400 yerine Samsung 40JU6470 alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

arkadaşlar,
    ben philips pus6501 serisine karar verdim sayılır ... 49" veya 55" arasındayım ...
    ebat olarak ikisi de salona uygun birini seçmem gerekiyor ancak kriterim izleme mesafesi/oda büyüklüğü değil benim için ...
    önemli olan philips'in bu serisinde 49" ile 55" arasında panel kalite farkı var mıdır ?..
    ebat önemli değil ikisi de uyar önemli olan kalite olarak hangisini tercih etmeliyim ?.. 49" ve 55" philips paneller hakkında bilgisi olan var mı ?..

PHİLİPS alma hocam git LG UH770V yada UH850V al .Philips pişmanlıktır
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dostum Ben 55 inç aldım. 6500 Serisini tercih etmemin en büyük nedenlerinden biri Direct Led olmasıdır.49 yada 55 arasında panelde farklılık olacagını düşünmüyorum.. Ambilight Güzel bir hava katıyor. 7000 Serisine göre direct led olmasından biraz daha kalın ama sorun yaşatmayacaktır. Görüntü kalitesi zaten inanılmaz. Önceki Televizyonum LG 650 V[4k] görüntü karşılaştırması yaptığımda resmen eziyor. Sanıyorum normal bir HD yayını kendine göre iyileştirip bize 4 k kalitesinde vermeye çalışıyor. 34 m2 lik bir salonumda ses kalitesi bence çok güzel.Renkler canlı. Çok detaya girmicem yok turuncu havucu çok turuncu gösteriyor falan gibi... Eksi yönünden biri televizyonu fişten çıkarıp taktıgında biraz açılması uzun sürebiliyor . Ki bir televizyon seyehat harici fişten çıkarılmamalı... Kurmaya geldiklerinde Duvara asmıyalım diye özellikle telkinde bulundu çalışanlar ayakları güzel.Diğer eksi yönü Wifi n kullanıyor ac değil.Youtubedan saatlerce video izleyen bir insan değilim öyle birşey yapmak istersem laptopu bağlar ordan izlerim.Ama 1-2 klip izlediğimde bir takılmaya karşılaşmadım.Kanal geçişleri 2-2.5 sn civarına denk geliyor.TRT 4K açıyor hiçbir sıkıntı yok... Başka sormak istediğin varsa cevaplarım.

• Warnin00 W kullanıcısına yanıt
    duvara astırmak istiyordum bu sefer, önceki tv ayaklı idi misafir çocuğu gelip okkalı tokat atabiliyor ekrana, bu nedenle çocuklardan uzak tutmak için 1m. kadar yükseğe astırıp önüne de yine çocuklara engel olacak bir dolap-çekmecelik vs. koymayı düşünüyordum ...
    tv'de aradığım iki kriter; süper görüntü ve mutlaka ses kalitesi ... kullandığım samsungun sesi de görüntüsü de güzeldi de keşke 2 yılda panel ölmeseydi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

hocam ben de soranlara "samsung pişmanlıktır" diyebiliyorum yaşadığım sorundan dolayı, philipslerin yazılım vs. dışında müzmin bir hastalığını duymadım şu ana kadar ...
    bu sefer kararlıyım samsung olmayacak ... lg'ye sempatim yok ... vestel ve arçelik düşünüyordum ancak görüntüleri çekici değil ...
    bu sefer philips olacak tabii ki nasip kısmet inşallah, büyük konuşmaya gerek yok ne olur ne olmaz ...

• mightythor M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim tekrardan. Açıkçası model hakkımda pek bilgim yoktu 2015 modeli olması dahil. Sadece gözüme çarpan bir model olmuştu ve sordum. Kusura bakmayın tekrardan. Ürün değişimi Philips marka üzerinden olacağından dolayı sadece Philips üzerinden gittim.

Digiturk Play uygulaması hakkında herhangi bir bilginiz var mı peki Philips Android Tv için ? Açılıp kapanma problemleri aynı şekilde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar,

Niçin heryere kendi aldığınız tv yi öneriyorsunuz anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

quote:

arkadaşlar,

Niçin heryere kendi aldığınız tv yi öneriyorsunuz anlamadım ?

Bunda anlaşılmayacak ne var? Memnun kaldığım için.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.