Bildirim
2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (36. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sitede yazdığına göre Sony'nin açamadığı tek video 8K bu arada :)
BİMEKS'te bir eleman Sony'nin .mkv uzantılarını açamadığını belirtmişti. Bu doğru mudur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Açıyor diyor ilgili resimde. Direkt bluray dosyalarını bile açmış mkv.yi mi açamıycak sallamış bence.
Yalnız incelemede sony.nin puanı da çok iyi değil philipsten yüksek olmasına rağmen. İlla android sony alacaksanız xd93 düşünün diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de çok emin olmamakla birlikte hem donanım hem de yazılımla ilgili diye biliyorum. Ama benim açımdan yazılımsal olmasının bir önemi olmaz eğer google playden kendim codec yükleyemiyorsam. Yoksa güncelleme gelecek diye bekler dururuz.
quote:
Orijinalden alıntı: barsoy
Ben de çok emin olmamakla birlikte hem donanım hem de yazılımla ilgili diye biliyorum. Ama benim açımdan yazılımsal olmasının bir önemi olmaz eğer google playden kendim codec yükleyemiyorsam. Yoksa güncelleme gelecek diye bekler dururuz.
Onu diyecektim tam da ben. Yani kendi media playerı açmıyor olabilir. Öyleyse play storedan VLC yükleyip devam edilebilir -
E o zaman kodi hepsini gösterir. Hmm
ama emin olmak lazım tabi
Bende 55PUS6501 Aldım Bugün yarın gelip kuracaklardır.Arkadaşlar nihayetinde televizyon alıyorsunuz. Bakıyorum çoğu kişi televizyona uzay makinesi gibi kullanmak istiyor Galiba internette dolaşmak youtube dan saatlerce filmler klipler izlemek oyunlar oynamak. İyi güzelde bu televizyon sadece philips için demiyorum diğer markalar da aynı şekilde geçerli... Sony yazıyorsunuz SonydekiIşık sızması ve Titreme sorununu duymayan kalmamıştır bence. Yada samsunglarda hepsinde olmasada sık sık meydana gelebilen ölüpiksel.Bilmiyorum yada ben yanlış düşünüyorum. Yukarıdaki Video açma olaylarını bilmiyorum.Gelince bol bol deniyeceğim.Philipsi incelerken Normal bir hd görüntüyü çok daha net sunması hoşuma gittiğinden philipsi seçmiştim.Fiyat performansa bakarak karar verdim.Televizyon gelince istediğiniz soruları cevaplarım..Merak ettiklerinizi... Video vs. -
35 gb 60 fps filmde izlerim tüm mkv lerim 10 gb gibi sony nin acmadıgı film olmadı trt4k harici olmadı icin neredeyse tüm 4k demo videoları indirdim youtube ve orjinal videoları hepsini acıyor takılma sorunu asla yaşamadım x85c ve xd93 kullanıyorum fiyat olarak biraz yüksek philips e göre ama iki cihazı yanyana izledigimde teknosa gibi yerlerde sony hakkını veriyor tercihiniz sony den yana olsun triluminos ekran farkı bariz var görüntü işlemede x reality pro zaten en iyisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa yıldız ts -- 1 Haziran 2016; 12:45:01 >
hayırlı olsun ...
ben de bu modeli takipteyim merakla bekliyoruz incelemenizi ... -
TV.den çok şey beklemek konusu daha önce de çok eleştirildi. Olay şu : Çin'den gelen ucuz android medya playerlar bile küçücük boyutlarına rağmen çok güzel iş görürken, koskoca tv.ler, koskoca markalar niye bocalıyor.
Nasıl telefonlar artık sadece arama ve sms için değil, fotoğraf makinesi- pusula- harita-oyun-müzik-internet -film ...vs. için kullanılıyorsa tv.lerden de aynı çok işlevliliği bekliyoruz. Bunları yaparken zaten tv kasıyor; üstüne bir de görüntüde de sıkıntı varsa , işkilleniyor insan neye para veriyorum ben diye. -
Arkadaslar Philips'in 6401 serisinde gercek 100Hz mevcutmu acaba? Input Lag boyutu nedir?
PUS7601 modeli gelmeyecek herhalde. Hala ses seda yok.
6401 serisi 50 hz 6501 serisi 100 hz
Tesekkürler
Benim içinde incelik önemli değildi. 6581 ben 7101 i almadan gelmiş olsaydı bende onu alırdım belki. Ama 3 taraf ambilight düşündüğüm için ve 65 serisinde bu olmadığı için 3 gün önce 7101 aldım. İyidir kötüdür bişey diyemem ama "edge led olunca ışık sızması kaçınılmaz" cümlene şerh koyuyorum dostum :) benim 7101de öyle bi sıkıntı yok ve genel olarak philip markasında böyle ışık sızması ölü piksel cart curt sorunu yok zaten. sorun varsa androitde var ki bu sony androidde de var. 7101 incelemehttp://forum.donanimhaber.com/m_117293901/tm.htm -
Dostum o fiyata bulduysan kaçırma bence. Ben 55 7101 i 3-4 gün önce 4100 e aldım. konuyla ilgili incelememhttp://forum.donanimhaber.com/m_117293901/tm.htm bi incele, basit bir kullanıcı gözüyle durum budur.. -
Hocam yani digerlerine gore sikinti cikma ihtimali yuksek oluyo onu demek istedim hatali uretim olucak hali yok ama genelde ince urunlerde cok goruluyo sizinkinde hicbir sikinti cikmamasina sevindim iyi gunlerde kullanin
Teşekkür ederim. 1 yıldan fazla zamandır forumları mağazaları fiyatları takip ediyorum. İnce ledlerin sıkıntı yaratabileceğine dair albani'nin yorumlarınıda okudum. bazen çok teknik olduğu için anlamasamda ince ledde sıkıntı olma ihtimali kalın olandan daha yüksek demek istediğini anladım en azından :) yalnız şöööyle bi etrafa baktığımda piyasadaki iddalı tv lerin çoğunun ince olmakla övündüklerini, yada piyasada 6-8-10 hatta daha yüksek fiyatlı çoğu tv nin ah param olsada şundan alsam denen tv lerin hep ince led olduğunu görüyorum/görüyoruz. Benim nacizane 1,5 yıllık araştırma sonucum şudur, ışık sızması, ölü piksel gibi panel hataları philipsde en az şikayet edilen konu. philipsde şikayetler (gerçek kullanıcı şikayeti) ağırlıkla smartı yavaş yönünde. Bu arada sizelerdeki inceleme sitelerinin çoğunun bir tvmarkasını öne çıkararak o markadan para kazandıklarını düşünüyorum, mesela epey.com lg ile anlaşmalı bence ;)
-
Aynen hocam bende cok arastirdim goruntu olarak en iyi sony sonrasinda philips dediginiz gibi pixel olsun bulutlanma isik sizmasi banding gibi sorunlar philipste yok denicek kadar az goruntu konusunda sikinti yok dediginiz gibi androidte sikinti var ve butun andro sistemlerde var philipse ozgu degil. Benim smartlik isim olsa zaten philips bakmam benim isim goruntu ile hdmi dan pc yi bagliycam zaten 4k olsun blueray olsun hepsini pcden halledicem tv izliycem hdmi kullanicam bunun ustune birde ambiligt beni smarti zarti zurtu ilgilendirmiyo pc ye bi kablosusz klavye maouse aldimi is tamamdir youtube mi giricen bas hdmi a istedigini yap tablet gibi agir agir kulanmaktansa boylesi daha iyi olur. Evimde suan vestel var full hd valla hdmi aydan herseyi yapiyorum gayette iyi 1080 film felan indirip gom playerla acip izliyorum sahsen oyle goze carpan bi falso gormedim siyah araligi deyip duruyolar forumlarda siyah dengesi beni rahatsiz eden bi siyahla karsilasmadim hic suana kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X