Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.760
Cevap
43
Favori
176.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
    6561 ile karıştırmışım hocam pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 18 Şubat 2017; 0:10:35 >

İlla Android uygulamalar bölümüne girip ordan uygulamaları çalıştırmak gerekiyor.

Uygulamaları smart ekranında nasıl görebiliriz ROOT olmadan bilgisi olan var mıdir?

62. SAYFADA SORUMA CEVAP BULDUM, SİDELOAD LAUNCHER UYGULAMASİ SORUNLARİN ÇÖZÜMÜ 😄

Teşekkürler

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luckyfor -- 18 Şubat 2017; 18:53:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 6551 modeli evde kurulduktan sonra ekranda çizgi ve ışık geçirmesi sebebiyle servisten değişim kararı çıktı , bu panellerde servisin dediğine göre problemler ortaya çıkmış bende 7101 modelini aldım farkını verip bu model nasıldır kurulumu gerçekleşmedi henüz kullanan arkadaşlardan destek rica ederim.

kanal geçişleri bütün kendinden alıcılı tvler gibi yavaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aradığını bilmeyen bulduğunu anlayamaz...
  • BEYLER MERHABA 2 GUN OLDU 43PUS6501 ALDİM.

TV Yİ ARADA ACTİGİMİ·ZDA SES VAR GÖRÜNTÜ YOK KAPATİP ACİNCA DUZELİYOR 3-4 DEFA OLDU.

BU SORUNU YASAYİP ÇÖZMÜŞ OLAN VARSA NASİL ÇÖZDÜ YAZABİLİRSE SEVİNİRİM.

YENİ BİNA OLDUĞU İCİN EVDEN NET YOK ANDROİD SÜRÜMÜ OCAK 2016 TV NİN.

TEŞEKKÜRLER.

İNTEL İ7 3770K 4.4 GHZ - GGTTXX998800TTİİ AARRIIYYOORR - 8 GB RAM 1600 MHZ - 2 TB WD 64 MB HDD - 256GB MEMORİGHT SSD - MSI GD 55 Z77 - XCLİO A320 CASE - HİGH POWER €LEMENT 750W PSU 80 - 2 DVD WRİTER - 22''- ASUS LCD MONİTÖR - COOLER MASTER HYPER 212X CPU COOLER - LOGİTECH G430 HEADSEAT - LOGİTECH G700S GAMİNG MOUSE - AEROCOOL STRİKE X FREEDOM GAMİNG MOUSE
  • neglectful N kullanıcısına yanıt
    Bende 43PUS6551 var, bende de aynı sorun var.

İlk aldığımda sizin gibi kapatıp açınca düzeliyordu. Aradan yaklaşık 1 ay geçti şimdi en az 5 dakika görüntüsüz çalıştırıyorum ondan sonra görüntü geliyor.

Servis çağıracaktım ancak fırsatım olmadı, bu hafta ayarlayabilirsem çağıracağım.

Orijinalden alıntı: ahmkara

Bende 43PUS6551 var, bende de aynı sorun var.

İlk aldığımda sizin gibi kapatıp açınca düzeliyordu. Aradan yaklaşık 1 ay geçti şimdi en az 5 dakika görüntüsüz çalıştırıyorum ondan sonra görüntü geliyor.

Servis çağıracaktım ancak fırsatım olmadı, bu hafta ayarlayabilirsem çağıracağım.

Giderek daha kötüleşen bi sorun mu acaba.

Siz güncelleme yaptınız mi acaba son sürüme.

İNTEL İ7 3770K 4.4 GHZ - GGTTXX998800TTİİ AARRIIYYOORR - 8 GB RAM 1600 MHZ - 2 TB WD 64 MB HDD - 256GB MEMORİGHT SSD - MSI GD 55 Z77 - XCLİO A320 CASE - HİGH POWER €LEMENT 750W PSU 80 - 2 DVD WRİTER - 22''- ASUS LCD MONİTÖR - COOLER MASTER HYPER 212X CPU COOLER - LOGİTECH G430 HEADSEAT - LOGİTECH G700S GAMİNG MOUSE - AEROCOOL STRİKE X FREEDOM GAMİNG MOUSE
  • Yaptım.

• neglectful N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun aynı modeli geçen ay aldım bende, önceki yorumları okumalısınız iyi bir fikir edinebilmek adına...

Sorunuz çözümü ise tamamen İnternet bağlantısı ile ilgili, TV 'yi baştan kur seçeneği ile fabrika ayarları ile başlatın dili ve ülkeyi seçtikten sonra AĞ BAĞLANTISI isteyecek herhangi bir internet bağlantısı yapın. Kurulum esnasında sizden kullanım şartlarını kabul etmenizi istiyor TV onu kabul ettikten sonra gerekli izinler vs açılıyor.

Ardından yapmanız gerek en önemli husus GÜNCELLEME; bir bilgisayar üzerinden 43PUS6501 yazılım şeklinde arama yapın Philips sitesinden gerekli yazılımı indirin USB 'ye atın TV 'ye takın zaten otomatik tanıyacak ve güncellemeyi yapacak TV

Herşey tamamlandıktan sonra TV kullanıma hazır ve herhangi bir sıkıntı olmayacak...

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luckyfor

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun aynı modeli geçen ay aldım bende, önceki yorumları okumalısınız iyi bir fikir edinebilmek adına...

Sorunuz çözümü ise tamamen İnternet bağlantısı ile ilgili, TV 'yi baştan kur seçeneği ile fabrika ayarları ile başlatın dili ve ülkeyi seçtikten sonra AĞ BAĞLANTISI isteyecek herhangi bir internet bağlantısı yapın. Kurulum esnasında sizden kullanım şartlarını kabul etmenizi istiyor TV onu kabul ettikten sonra gerekli izinler vs açılıyor.

Ardından yapmanız gerek en önemli husus GÜNCELLEME; bir bilgisayar üzerinden 43PUS6501 yazılım şeklinde arama yapın Philips sitesinden gerekli yazılımı indirin USB 'ye atın TV 'ye takın zaten otomatik tanıyacak ve güncellemeyi yapacak TV

Herşey tamamlandıktan sonra TV kullanıma hazır ve herhangi bir sıkıntı olmayacak...

Saygılar

Bilgilendirme icin teşekkür ederim.

USB attığım son güncellemesini yükledim eğer ki ayni sorun yine belirirse dediğiniz gibi bi kurulum yapacağım.

İyi forumlar herkese.

• Ne biçim bir tvymiş bu böyle. Bir türlü 49 inclik olanı indirime girmedi :)

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Banding konusunu en çok takanlardan biri bendim

Neden lg uh770v almadım diye çok üzülüyordum

Arada bir forumlarında dolaştım ki ne göreyim bizdeki banding dediğimiz olay halt etmiş

Adamlar her görüntüyü parmaklık ardından izliyor sanki

Bu led tv lerin büyük problemi ve ne yazık ki olmama ihtimali de çok düşük

Ve bence hala en iyi görüntüyü veren Philips

Pus6501 almayı düşüyordum ilk sayfalarda ki banding şikayetleri üzerine vazgeçmiştim. lguh770v düşünmeye başladım. Banding falan çokta anlamam ama forumda araştırdım nerdeyse 770v kullanıcalarının tümü iade talebinde bulunmuş paylaşılan resimlerde banding acayip çok. Bence piyasada bu düzeydeki ürünlerin hepsinde az çok var bu sorun Uzun süre sonra tekrar bu konudaki yorumları okudum pus6501 almaya karar verdim. Yorumlara göre hem aşırı banding olmadığını hemde güncellemeler ile tv kendini bulmaya başladığını düşünüyorum. Tv iade edecek kadar sorunla karşılaşan pek kullanıcı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 2 Mart 2017; 15:28:59 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.