Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış yonlendirmek istemem ama ben buradaki arkadaşlara sordum. Genel android tv lerde olan sorunların olduğunu onun haricinde kronik bir problem olmadığını belirttiler. Ben de 6501 modelini almayı düşünüyorum. Siz ne gibi sorunlar okudunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam phılıpsı kendi saydasında kullanıcı yorumları kısmında ayrıntılı şekilde yazmışlar. genel olarak smart tv uygulamalarının kullanımında kanal geçişlerinde sıkıntı olduğunu duydum ayrıca internetten film izleme konusunda da sıkıntı yaşıyanşalar varmış ama bende tam bilgi sahibi değilim bu yüzden araştırıyorum

• 49PUS6501 Almak isteyenler için kısa bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim

Bu televizyonu iki aydan fazladır kullanıyorum özelliklerinide her bakımdan bildiğimi düşünüyorum pek çok şikayet eden arkadaşada katılmıyorum doğrusu
    şöyleki televizyonun yayın kalitesini başka bir marka oled olmayan hiçbir televizyonla kıyaslamak mümkün değil çok doğal ve canlı doğru ve kişisel beğeni ayarlarınızla tabii
    banding olayı kafayı bu konuyla bozmamışsanız yok denecek kadar makul bu fiyat bandındaki tvler kadar ,kanal geçişleri gayet makul kanal listesi bir kez favori kanal listesi hazırlamaya bakıyor ondan sonra hiç dert olmuyor
    4 uydu kullanıyorum turksat hotbird astra ve eutelsat bunlardaki 7 ücretsiz 4k kanalınıda mükemmel kalitede sıkıntısız izleyebiliyorum
    açılış süresi bağlı cihazlara göre uzayabiliyor ben logitech k400 plus klavye 500gb uygulama+kayıt için 500 gb medya için hdd sürekli bağlı tutuyorum illaki bunların içeriğine ulaşmak aktif hale getirmek için ilk açılışta 1 yada 3 dakika maximum kumanda tepkisi gecikiyor onun dışında bu tarz şikayetlerle karşılaşmadım
    kayıt timeshift programlı kayıt özellikle tv kapalıykende kayda devam edebilmesi çok iyi bir özellik hepsi mükemmel çalışıyor
    Ambilight söylemeye bile gerek yok
    cep telefonundan bütün ekranı yada herhangi medyayı aktarmak çocuk oyuncağı ve hiç problem yaşatmıyor google cast ile sorunsuz
    ses kalitesi kabul edilebilir başka bir cihaza ihtiyaç bırakmıyor ayrıca bluetooth kulaklıklarlada herhangi bir aparata gerek olmadan eşleşiyor

SMART TV ye gelinceeeee
    Tabiki eleştirelebilir ,içerik beklediğimizden az hemde çok az ama şu an için android tvler yaygınlaştıkça bu sorun aşılacak ancak şimdilik markette olan MXplayer başta bi çok uygılamaya ek olarak apk olarak flasha attığımız uygulamalarıda deneyerek uyumlu olanları kurabiliyoruz mesela opera ,seyirtürk gibi bu konu tv nin geliştirilmeye en muhtaç ve potansiyeli olan konusu olsada diğer smart tvlerden fersah fersah ilerdedir diye düşünüyorum
    Hatırlayamadığım bir konu olursa sorularınızı memnuniyetle cevaplandırmak isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhandinc

49PUS6501 Almak isteyenler için kısa bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim

Bu televizyonu iki aydan fazladır kullanıyorum özelliklerinide her bakımdan bildiğimi düşünüyorum pek çok şikayet eden arkadaşada katılmıyorum doğrusu
    şöyleki televizyonun yayın kalitesini başka bir marka oled olmayan hiçbir televizyonla kıyaslamak mümkün değil çok doğal ve canlı doğru ve kişisel beğeni ayarlarınızla tabii
    banding olayı kafayı bu konuyla bozmamışsanız yok denecek kadar makul bu fiyat bandındaki tvler kadar ,kanal geçişleri gayet makul kanal listesi bir kez favori kanal listesi hazırlamaya bakıyor ondan sonra hiç dert olmuyor
    4 uydu kullanıyorum turksat hotbird astra ve eutelsat bunlardaki 7 ücretsiz 4k kanalınıda mükemmel kalitede sıkıntısız izleyebiliyorum
    açılış süresi bağlı cihazlara göre uzayabiliyor ben logitech k400 plus klavye 500gb uygulama+kayıt için 500 gb medya için hdd sürekli bağlı tutuyorum illaki bunların içeriğine ulaşmak aktif hale getirmek için ilk açılışta 1 yada 3 dakika maximum kumanda tepkisi gecikiyor onun dışında bu tarz şikayetlerle karşılaşmadım
    kayıt timeshift programlı kayıt özellikle tv kapalıykende kayda devam edebilmesi çok iyi bir özellik hepsi mükemmel çalışıyor
    Ambilight söylemeye bile gerek yok
    cep telefonundan bütün ekranı yada herhangi medyayı aktarmak çocuk oyuncağı ve hiç problem yaşatmıyor google cast ile sorunsuz
    ses kalitesi kabul edilebilir başka bir cihaza ihtiyaç bırakmıyor ayrıca bluetooth kulaklıklarlada herhangi bir aparata gerek olmadan eşleşiyor

SMART TV ye gelinceeeee
    Tabiki eleştirelebilir ,içerik beklediğimizden az hemde çok az ama şu an için android tvler yaygınlaştıkça bu sorun aşılacak ancak şimdilik markette olan MXplayer başta bi çok uygılamaya ek olarak apk olarak flasha attığımız uygulamalarıda deneyerek uyumlu olanları kurabiliyoruz mesela opera ,seyirtürk gibi bu konu tv nin geliştirilmeye en muhtaç ve potansiyeli olan konusu olsada diğer smart tvlerden fersah fersah ilerdedir diye düşünüyorum
    Hatırlayamadığım bir konu olursa sorularınızı memnuniyetle cevaplandırmak isterim...

7 tane 4k derken başka hangi 4k kanallar var

• 3 hafta önce 2013 Model Philips 47PFL6198K/12 3D Slim LED TV'im sürekli kapanma ve donma sorunları yüzünden, 5 yıllık uzatılmış garantisi var diye servisi çağırdım. 15 gün sonra servis eve 2016 Model 49PUS6501K/12 4K HDR TV'yle geldi. Diğer tv'nin arızası ne kadar büyükse fullhd tv yerine bana sıfır 4K tv verdi Philips. Diğer tv'nin hiç bir özelliğini kullanamadığımdan bunun Android 5.1 ile geldiği için beni gayet tatmin etti. Kanal geçişleri dahili uydu alıcısıyla ortalama 2,5 sn. kadar gözlemledim. Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme ayarını açarsanız dilediğiniz apk'yı kuruyor.Plex Android TV App'i ile PC server üstünden video,fotoğraf,müzik oynatabiliyor. Netflix, Spotify, Youtube uygulaması sorunsuz çalışıyor. Tarayıcı ise HTML5 dışındaki Flash player destekli sitelerde çalışmaz.Web tarayıcısı haricinde diğer android aplikasyonlar beni tatmin etti.DigiturkPlay konusunda SmartTv'de anlaşmaları yokmuş demo uygulaması var sadece. Mobil için olan .apk dosyasını usb'ye atıp kurabiliyorsunuz. Şahsen Android MM 6.0.1'e kadar yükseltilirse daha iyi bir noktaya gider yazılımda. Şuan SmartTv'de yazılım konusunda LG webos 3.0 daha başarılı ama Philips'de Android'de en son güncellemeleri alırsa daha stabil bir şekilde geliştirilir.

• Sevgili arkadaşlar muhtemelen tüm LCD TV kullananların başına gelmiştir. "Görüntü yok-ses var" durumu. Servisle konuştum durumu izah ettim (Garanti biteli 1,5 yıl oldu) "emin olmamakla birlikte LED lerin yandığını söyledi" Ne yapmam lazım. Demek istediğim bu Philips 'in büyük hatası ve ayıbı değil mi? Bu durumu en az maliyetle halleden arkadaşlar : neler tavsiye edersiniz?
  • Diseq ayarlarından seçerek 4 lü seçerek tarama yaptırdım sadece türksatı seçerseniz sadece tkgs kanal listesini veriyor 4k kanallar 4 uydunun toplam kanalları çoğu tanıtım trt4k gibi programlı yayın yok nerdeyse

• orhandinc O kullanıcısına yanıt
    Hocam spor kanalları var mı bahsettiğin yabancı 4k olanlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 24 Ekim 2016; 0:55:52 >
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    yok maalesef trt4k dışındaki kanallar bunlar
    çoğu tanıtım yapıyor

2016 Philips 49 Pus 6501
  • bu tv'yi ps4'te oynayan var mı performansı nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

bu tv'yi ps4'te oynayan var mı performansı nasıl

Eğer işin içinde oyun varsa alınması gereken markalar
    VA panelli SONY ve SAMSUNG'dur

• dallass kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• Arkadaşlar bu tv'nin uydu kurulumundan anlayan bana yardımcı olabilir mi? Hotbird anten kablosu ve Turksat 4A kablosu ayrı ayrı gelip diseq'le tek çıkış olarak tv'ye bağlı. Ama taramada çift uydu aratamıyorum bir türlü.

• eak101 kullanıcısına yanıt
    uydu ara bölümünde 2. sıra; 2 ve daha fazla uydu, diseq yazan menuden aratın, bulunca zaten uydu isimleri gelecek, sonra kanal arama ya basın. turksat için tkgs var, hepsini buluyor
  • Arkadaşlar 55KU7000 ile 55PUK6501 arasında kaldım bugün, en geç sabah siparişi geçeceğim fiyatları aynı. Oyun oynamıyorum konsol yok sadece film/dizi/normal tv kullanımı için alacağım..
  • 55PUS6501 alarak aranıza katıldım. GG üzerinden teknosa mağazsını kullanarak aldım 2900 civarı bir maliyeti oldu. Servisi kurulum için kargo tesliminden sonra mı arıyoruz yoksa şimdi arayıp haftaya randevu alsak sorun olur mu ?. Ayrıca nelere dikkat etmeliyiz kurulum esnasında. Gerçi internetten aldım, bir sorun farkedersem kurulumdan sonra bile iadesini yaparım.
  • Duvara monte etmek istiyoruz 55pus6501 i kendimiz yapabilirmiyiz aparat alıp yoksa servisimi çağıralım sağlıklı olması için? Birde arkasında nereden monte ediliyor aparat tvnın arkasında sökülecek parça yok gibi

• tv nin arkasında vida yuvaları var. duvar aparatının konsollarını buralara denk getirip içinden çıkan vidalarla vidalıyorsunuz.
  • Bu modeli ps4 pro için düşünüyorum . Sony 4k HDR modellerinin fiyatı bütçemi aşıyor malesef . Ps4 de deneyimleyen oldu mu acaba ? Önerir misiniz ?
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür 43pus6501 tv kullanıyoruz. Benim kısa bir sorum olacak. Hareketli sahneler izlerken görüntüde bozmalar oluyor. İnternetten araştırdım. Ayarlarla oynayın diyorlar denedim oldu ama görüntüdeki canlılık ve kısmen netlik biraz gitti. Bu konuda bana tavsiyeniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.