Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.573
Cevap
194
Favori
1.131.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kablo gerekir. youtube vb çalışmıyor diye biliyorum ama hack ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VwDeniz

Selam android auto yu aktifleştiren tiguan sahipleri telefon ile aracın bağlantısı nasıl kablosuz mu sağlanıyor. Yoksa bir kablo lazım mı.

Ayrıca bu özellik aktif olunca örneğin youtube videoları bilgi eğlence ekranından izlenebiliyormu. Kısacası Android telefon ile yaptığınız herşeyi aracın bilgi eğlence ekranında da yapabiliyormusunuz.
    kablo gerekli. android auto ile belli başlı uygulamalar çalışıyor. mirrorlink bağlantısı ile telefon ekranını tamamen yansıtma imkânı var ama resmi olarak değil. bir kaç uygulama aracılığı ile cihazı kandirma yontemiyle oluyor. Aşağıdaki linkte uygulama videosu var

• avmehmet kullanıcısına yanıt
    Yani o kadar para verip açtırmaya değmez sanırım

• quote:

onun yerine android interface yaptirmaniz daha güzel olur. orjinal cihazı kesip bicmeden multimedyaya ilave ediliyor

• quote:

iPhone ile Apple CarPlay kullanıyorsanız sonuna kadar değer hocam. Mirrorlink ve Android Auto tecrübem yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

iPhone ile Apple CarPlay kullanıyorsanız sonuna kadar değer hocam. Mirrorlink ve Android Auto tecrübem yok malesef.

Alıntıları Göster
    Siz açtırmış mıydınız? Açtırdıysanız nerde ve ne kadara?
  • 2017 temmuzda ekran tipi değişmişti, 2018 modellere park assist+geri görüş kamerası eklenmiş. Yeni bir şeyler değişeceğini duyan/bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damdanakar

Siz açtırmış mıydınız? Açtırdıysanız nerde ve ne kadara?

Alıntıları Göster
    Benim araçta 5” ekran var hocam. Açtırabilmem pek mümkün değil. Ancak kendi çapımızda böyle Türk Connect yapabiliyoruz.

• yeni benzinli araçlara DPF gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Benim araçta 5” ekran var hocam. Açtırabilmem pek mümkün değil. Ancak kendi çapımızda böyle Türk Connect yapabiliyoruz.

Alıntıları Göster
    Ben aracın havalandırmalarını takılan manyetik tutucularla işi çözüyorum hocam.Sen anladığım kadarı ile telefonu ekrana yapışkan kılıfla sabitlemişin Bu ürünmüdür hocam senin kullandığın.

Aliexpressde bulduğum şu ürün için hala net bir cevap alamadım.Alırsam bu ızdıraptan 50 $ kurtulacağız

aliexpress.com
    US $58.99 41% OFF|Tüketici Elektroniği'ten HDMI Kabloları'de Iyi Araba Mirrorlink ekran Kutusu desteği IOS ve Android miracast Araba WIFi ekran mirrorlink araba wi fi mirabox AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Car-WIFi-box-mirrorlink-the-world-No-1-carplay-device-Mirabox-wifi-mirrorring-support-IOS-9/32614270738.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.MubrGG

aliexpress.com
    US $57.5 42% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Araba Multimedya Oynatıcı'de Araba Android Stereo Akıllı Asistan CarPlay Modülü Dongle Adaptörü USB Arayüzü iPhone AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Araba-Android-Stereo-Ak-ll-Yard-mc-s-CarPlay-Mod-l-Dongle-Adapt-r-USB-Aray/32838760815.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.MubrGG

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Benim en çok kullandığım Spotify, onun içinde bluetooth yeterli, gerisi boş oyuncak kablo ile tlf ekranı yansımasa noolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: osus3535

Benim en çok kullandığım Spotify, onun içinde bluetooth yeterli, gerisi boş oyuncak kablo ile tlf ekranı yansımasa noolur.
    Aynen öyle hocam Spotify dışında arabada kullandığım uygulama olmadığından Bluetooth fazlasıyla yetiyor. Ayrıca aynı anda 2 telefon bağlayabilme özelliğini çok kullanıyorum o da çok güzel bir özellik.

Bir telefonu konuşma için diğerini de Spotify için bağlayıp kullanabiliyorum.

Honda CR-V’de falan mümkün olmuyor böyle 2 telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Setirekli

Ben aracın havalandırmalarını takılan manyetik tutucularla işi çözüyorum hocam.Sen anladığım kadarı ile telefonu ekrana yapışkan kılıfla sabitlemişin Bu ürünmüdür hocam senin kullandığın.

https://tr.aliexpress.com/item/KISSCASE-Anti-Gravity-Case-For-Samsung-S8-S8-Plus-Galaxy-S6-Edge-Plus-S7-Edge-S5/32810013231.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.2IzVox

Aliexpressde bulduğum şu ürün için hala net bir cevap alamadım.Alırsam bu ızdıraptan 50 $ kurtulacağız

https://tr.aliexpress.com/item/Car-WIFi-box-mirrorlink-the-world-No-1-carplay-device-Mirabox-wifi-mirrorring-support-IOS-9/32614270738.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.MubrGG

https://tr.aliexpress.com/item/Araba-Android-Stereo-Ak-ll-Yard-mc-s-CarPlay-Mod-l-Dongle-Adapt-r-USB-Aray/32838760815.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.MubrGG

Alıntıları Göster
    Bunun için kullandığım herhangi bir ürün yok hocam

Apple Kılıf sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

yeni benzinli araçlara DPF gelecek.
    Dizellerde dizel partikül filtresi olur DFP, benzinlide ne oluyor hocam?

Ayrıca şimdiye kadar dikkat etmemiştim ama allspace modellerdeki arka tampon altı, egzost uçlarının olduğu kısım simetrik olarak tampona entegre edilmiş. Çok şık duruyor doğrusu.
    http://images.caricos.com/v/vw/2018_volkswagen_tiguan_allspace/images/2560x1440/2018_volkswagen_tiguan_allspace_5_2560x1440.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dradis -- 6 Mayıs 2018; 12:50:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dradis

Dizellerde dizel partikül filtresi olur DFP, benzinlide ne oluyor hocam?

Ayrıca şimdiye kadar dikkat etmemiştim ama allspace modellerdeki arka tampon altı, egzost uçlarının olduğu kısım simetrik olarak tampona entegre edilmiş. Çok şık duruyor doğrusu.
    http://images.caricos.com/v/vw/2018_volkswagen_tiguan_allspace/images/2560x1440/2018_volkswagen_tiguan_allspace_5_2560x1440.jpg

Alıntıları Göster
    Burda yazıyor: DPF

https://www.volkswagen-media-services.com/en/detailpage/-/detail/Gasoline-particulate-filter-for-Volkswagen-Tiguan-with-14-TSI-engine-with-110-kW--150-PS/view/5653919/6c16f7d5830c1b92472b1e45938778e2?p_p_auth=dHE0KHx2

daha detay:

https://www.volkswagen-media-services.com/en/detailpage/-/detail/Volkswagen-Group-introduces-particulate-filter-for-petrol-engines/view/3813262/31f5d277ea47bf78d856a5facd18d932?p_p_auth=5mF8BAbZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 6 Mayıs 2018; 18:34:47 >

• gokturk010 kullanıcısına yanıt
    İyi de orada DPF değil GBF yazıyor, Gasoline particulate filter malum TSI benzinli
    iyi sıkıştırmışın hocam.
    Bende en çok Trafik yoğunluğu ve navigasyon için kullanıyorum.Onuda cep telefonula hallediyorum.Zaten birçok kişinin taktığı konu ihtiyaçdan ziyade alt markaların skoda ve seat'de app connecti verip üst markaya konumladığın Volswagende vermemesi.Ben bu app connect veriliyor diye opsiyonel olarak 8'' multimedia aldım ama hayalet gösterge ve geri görüş yok diye şimdi açılmıyor.Satarken şimdi yok ama 6 ay sonra app connect açılır passat da öyle oldu demişti satıcı, yalan oldu
    Gerçi şimdi o kadar parayı verene kadar interface taktırırım daha iyi diye düşünüyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hürkan22

İyi de orada DPF değil GBF yazıyor, Gasoline particulate filter malum TSI benzinli
    aferin. doğru.. ancak takılacak. fonksiyon olarak dpf..yani bildiğin dpf.....:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Setirekli

iyi sıkıştırmışın hocam.
    Bende en çok Trafik yoğunluğu ve navigasyon için kullanıyorum.Onuda cep telefonula hallediyorum.Zaten birçok kişinin taktığı konu ihtiyaçdan ziyade alt markaların skoda ve seat'de app connecti verip üst markaya konumladığın Volswagende vermemesi.Ben bu app connect veriliyor diye opsiyonel olarak 8'' multimedia aldım ama hayalet gösterge ve geri görüş yok diye şimdi açılmıyor.Satarken şimdi yok ama 6 ay sonra app connect açılır passat da öyle oldu demişti satıcı, yalan oldu
    Gerçi şimdi o kadar parayı verene kadar interface taktırırım daha iyi diye düşünüyorum açıkcası.
    Bu VW grubunun Türkiye’deki araçlarının donanımları çok değişik hocam.

Bu konu VW’den çok Doğuş’la ilgili bir durum. Sizin de, bizim de kullanmakta olduğumuz Tiguan Trendline en büyük örnek araçta Cruise Control yok, Far Yağmur Sensörü yok ama çoğu arabada olmayan 3 Bölgeli otomatik klima var. Bu donanım listelerini neye göre yapıyorlar hiç anlayamıyorum.

Hadi biz alırken bu araçlar benzinlisi 87’den, act ve dizeli 100’den başlıyordu. Şuanda bu araçlar 200 olacak neredeyse. O zamanlar donanım yok diyenlerle polemiğe girdiğim çok olmuştur basit donanımlarla ilgili. @osus3535 Ama bu kadar para verilen arabada da artık geri görüştür, büyük ekrandır app-connect’dir olsun yani.

Tiguan açık ara VW Türkiye’deki en saçma donanım paketlerine sahip araç. Highline alınmadığı sürece tam anlamıyla adam olmuyor araç.

Jant değişip süsleyip püsleyip CC ve 100 liralık sensör takılmış Trendline’ı Comfortline diye 10-15 bin daha pahalıya satıyorlar. Özellikle Comfort alan adam donanım bekliyor sonra hayal kırıklığına uğruyor.

Ben Spotify dışında uygulama kullanmadığımdan App-Connect ihityaç duymuyorum hocam. Ama Ender veya Apo Usta’ya bu durumu bir danışın derim.

Interface olayına hiçbir zaman sıcak bakmadım bakmam da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 8 Mayıs 2018; 0:33:53 >

Interface'e sıcak bakmamanızın sebebi nedir hocam?

Bende düşünüyorum açıkçası interface.
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.