Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.522
Cevap
200
Favori
1.111.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osus3535

    Hocam tr de bunun parasıyla 2 forester alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Önerileriniz için teşekkür ederim Sonuçta bu araçlar dışarda trafikte yani. Sürekli kapalı garajlarda tutacak halimiz yok. Allah kaza bela vermesin. Bunlar belki nazarlık olarak değerlendirilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Aracın multimedia ekranı kapalıyken saati gösteriyor malumunuz(eğer ayarlamışsak). Ancak bu saat bazen analog(akrep yelkovanlı), bazen dijital olarak çıkıyor. Bunu tercih şansı yokmu? Ayarlarda öyle bir seçenek göremedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi? Araç 2017 DSG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba eğer 2017de değişmediyse ekranı sağa veya sola kaydıraak değişmesi gerekiyor. 2016 larda bu şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goodfather_55

    Merhaba eğer 2017de değişmediyse ekranı sağa veya sola kaydıraak değişmesi gerekiyor. 2016 larda bu şekilde
    Çok teşekkür ederim arkadaşım. Aldığım yere telefonla sordum ayarlardan falan deyip salladılar. Dediğiniz gibiymiş.🤗

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, tiguan fiyatı yüksek vs şeklinde eleştiri yapmıştık, bugün biraz göz attım 3008 fiyatları çok şaşırttı adeta uçmuş, forumda da göz attım

    Tiguan 22 eylül 2014 - 460 sayfa 661.582 tıklanma
    3008 23 mayıs 2016 - 1028 sayfa 1.002.647 tıklanma

    bu durumda 3008 baya beğenilmiş, ilgi görmüş.

    Nasıl yorumluyorsunuz.
  • Gençleri 3008 daha çok çekiyor ıvır zıvır çok şekli daha dinamik. Ama motor değişmesi, kaputun yukarı aşağı sallanması gibi şeyler konuşuluyor. Biz şu anda hiç kronik birşey konuşmadık. Keza ilk açıldığında crv forumunu da takip ediyordum yolda kalan soğukta mazotu donan arka koltuktan ses gelen bir sürü sorun konuşuluyordu. Bizim araçlar bir madah değil kesinlikle ama diğerleri de sütten çıkmış ak kaşık değil ve dediğiniz gibi ucuz da değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osus3535

    Hocam, tiguan fiyatı yüksek vs şeklinde eleştiri yapmıştık, bugün biraz göz attım 3008 fiyatları çok şaşırttı adeta uçmuş, forumda da göz attım

    Tiguan 22 eylül 2014 - 460 sayfa 661.582 tıklanma
    3008 23 mayıs 2016 - 1028 sayfa 1.002.647 tıklanma

    bu durumda 3008 baya beğenilmiş, ilgi görmüş.

    Nasıl yorumluyorsunuz.
    Bu forumda bol oyuncaklı araçlar pek sevilir hocam.

    Sözün meclisten dışarı, yanlış anlaşılma olmasın, Tiguan kullanıcılarının birçoğu forumlarda zaman geçirmeyen insanlar.

    Bunu benzer bir model olan Passat bölümlerine bakarak da görebilirsiniz.

    Tiguan konusunda yazan neredeyse herkes aracın kullanıcısıyken 3008 konusunda konuda yazanların çoğunun 3008’i bulunmamaktadır.

    Ayrıca 3008 denen araç Tiguan’a rakip olabilecek bir araç dahi değildir. Aracı incelediyseniz dediğimi anlamışsınızdır zaten. Fakat buna rağmen aracın fiyatları da bayağı yüksektir.

    Bunların dışında neredeyse tüm oto kiralama şirketlerinde 3008 bulunuyor bundan dolayı bazı aylar satışları yüksek olabiliyor fakat Tiguan’ı ne filolarda ne de bireysel kiralamalarda çok çok nadir görebilirsiniz. Tiguan satışlarının %100’e yakını bireysel kullanıcıdır.

    Ayrıca şu bir gerçektir, tüm balon araçlar bu forumda çok büyük ilgi görmüştür. Renault Talisman Passat satışlarını alt üst edecekti bu foruma göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 17 Nisan 2018; 10:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • osus3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni kasa tiguanın çıkmasını beklemiştim hatta caddy kullanıyordum o zaman araç gelince gidip hemen inceleme ve test yaptım sonra oturduk özelliklere baktık ki herşey opsiyon; benim için hafızalı koltuk, 4x4 adaptiz hız sabitleyici, anahtarsız giriş çalıştırma ve ses sistemi olmazsa olmazımdı. ama aracın fiyatı ozaman 215bini bulmuştu, tamam benim bütçem o civardaydı ama bana caddyden farklı bir ferahlık konfor hemen hemen sunmadı sanki cadyynin yeni modelini kullanıyorum gibi hissettim ve o an sildim tiguanı, haliyle vw harici o bütçelerde kaliteli araç bulamıyacağım diyede üzülüyordum, sonra bilindik markaları gezmeye başladım ve heleki honda ve toyota heleki o iğrenç tucsonu gördükten sonra arabalardan soğudum neyse bi arkadaşım seni ancak subaru sevindirir başkada araç bakma zaten alırsanda başka marka araç hayatta almazsın dedi. Gittim hemen subaruya hem foresterla hemde daha üst modeli outbackle test sürüşleri yaptım, bikere forester cüsse olarak tiguandan baya baya büyük bir araç, opsiyon denen bişe yok 2 modeli var ve kısaca yok yok ama malesef foresterda adaptif hız sabitleme yok ve 80den sonra bariz rüzgar sesi var tiguan o konuda daha iyiydi ama outbacki deneyince dedimki araba bu (tabi fiyatına göre 200bintl) yine markadan dolayı biraz uzak durup detaylıca zaman yayıp incelemeler yaptım ve 6 ay sonra gidip aldım, ben aldıktan sonrada amcakızımada tiguan aldık (forester pahalı geldi ona) şu anda 30bin km yaptım ve safkan 4x4ün zevki muazzam, yumuşak kumlarda kamptan tutunda(x5 de beni görüp kuma girdi ama sadece girdi ve orda kalakalmıştı) 3bin rakımlı yaylalarda ıslak çimenlerde dağamı tırmanmak ne istersem hepsini yaptım ve hiç tık bile demiyor maşallah ve muaazam kullanışlı durkalk özellikli adaptiz hız sabitleyici, kör nokta algılama, otomatik frenleme, ciğerini oynatan ses sistemi, süper görüş alanı, bütün önyargıları yıkan beni kendine hayran bırakan özel cvt şanzımanı ile resmen yeniden hayata başladım diyebilirim. Benim 2.el takıntım yok 10larca aracım oldu ama hepsinide satabalidim (en zor ford satılıyor muhtemelen subaruyu daha kolay satarım diye düşünüyorum) Avrupa araçlarının fiyatları şu anda zıvanadan çıkmış durumda. Karar sizlerin.




  • eakyol54 E kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2016 modellerde sadece analog saat varken 2017 de hem analog hem digital saat var. Bende 2016 var ama 3-4 tip analog saat çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canibeyaz C kullanıcısına yanıt
    Hocam, öncelikle aracınız hayırlı olsun, 30 bin km dere tepe gezerekte hakkını vermişsiniz, forester önceden beri beğendiğim ilgimi çeken bi araç, tiguandan sonra nasip kısmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizinle başıma gelen bir olayı paylaşayım. 10 gün oldu ama yine de aklınızda olsun diye yazıyorum. Benim tiguana fare girmiş ve adblue enjektörünun kablosunu kemirmiş. Tam da adblue uyarısı verirken ve gidebileceği km miktarı azalırken olan bu olayı hemen farkedemedim. 1000 km sonra motor calişmaz uyarısı ile aynı anda yemiş fare. Adblue ikazı yanında Motor ışığı da yandı ama ben 1000 km alti uyarısı sandım. Hiçbir şey etkilenmedi çünkü. Adblue ekleyip düzelmeyince servise gittim ve durum anlaşıldı. Bilgisi olan paylaşsın, varmı fare için bir çözüm. Önceki arabalarımda hiç başıma gelmemişti. Bu arada hasar kaskodan yapıldı.Dibe yakın olduğu için kablo eklemek yerine servis parça değişimi yaptı. 1600 tl sırf parça tuttu

    .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mmxa M kullanıcısına yanıt
    İlk kez böyle bişey duydum. Çok geçmiş olsun hocam, neyse ki kaskodan halledebilmişsiniz.
  • Merhabalar,
    1.4 tsi act dsg için son fiyat alanlar var mı acaba? Ankara doğuş 188000 diyor. Beyaz renk.
  • mmxa M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Kablo tesisatı kaplama malzemelerinin bazıları kemirgenleri çekiyor.
    Hatta şu anda kablo tesisatı kaplamalarında kullanılan alt malzemelerin içine kemirgenleri uzak tutacak şekilde ilave kimyasal katmaya başlıyorlar.
  • Bu işin spreyi satılıyor eğer ormanlık vb bölgelerde iseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    youtuber lık falanmı başlıyor hocam, Range Rover modellerinde benim en beğendiğim sport, bu resimdeki modelde çift ekran yok beğenmedim , 1 bana 2 sana vergi sistemi ile o kadar bütçem olsa bile vermem.
  • Tiguan forumunda ne iş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokturk010

    Tiguan forumunda ne iş?
    Hocam biz bu konu altında birkaç değerli üyelerimiz ile 2 yıldır konuşmaktayız. Ve ara sıra incelediğim araçları da atmaktayım. Bundaki sakınca nedir anlamadım. Öyle konuyu renklendirmekten başka bir amacı yok.
  • Buraya atmıyacaksınız. otomobil genel diye bir bölüm var oraya bakabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.