Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok zor bence. Siralamalar yukselir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Kocaeli mak 66 binden 70 e gelir mi dostlar yorum pls

tamamen şans dostum.. tercih edenlere bağlı bi olay kimse bilemez.. bi alternatif belirle, gelirse sevin gelmezse üzülme alternatife yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

15 puan 30 puan artar muhabbeti vardı. Kaç puan arttı beyler. 330 la alan üni bu sene kaçla alır aşağı yukarı?

mf4 30k dolaylarında 30 puan arttı..
  • yav bu puanlama sistemimi değişti anasını satayım tm puanım niye bu kadar düşük geldi anlamıyorum.

netlerim şöyle bi cevap atarsanız sevinirim.

YGS TÜRKÇE 25 Doğru

Sosyal 21 Doğru

LYS

35 Doğru Edebiyat

16 Doğru Coğrafya -1

Şimdi şöyle benim Tm puanlarım en fazla 177 Yani barajı bile geçmemiş . Nedense anlam veremedim internet üzerinden Ygs Türkçe 25 doğru Sosyal 21 doğru + Lys Edebiyat 35 doğru Coğrafya 16 doğru girdiğimde yaklaşık Tm puanları 250 yi geçiyor ve zaten geçmeside lazım anlam veremedim bi cevaplarsanız sevinirim.
  • Ygs 192 bindi tm 3 de 47 k ya çekebildim sanırım mezuna kaldım beyler

•  [sizer]2016 LYS SONUÇLARI
  • Ogretmenlik yazmayin sakin . Bosa okumus olursunuz

• Ts2 de 54kyim ege reklamcilik veya akdeniz uni gazetecilik gelir mi

• Uluslararası ilişkiler ve yatay geçiş konusunda yardımcı olurum sorular varsa. 5.30 gibi yanıtlarım

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    İtü gelmez. YTÜ gelebilir ki %30 ingilizce. Marmara var %100 ing. O da agü den eğitim olarak geride kalır. Agü olmaz dersen YTÜ. Ama bence agü yü araştırmadan karar vermeyin. Agü %100 ing. Ve 20binde giren herkesi amerikaya dil eğitimine gönderiyor. Ayrıca vakıf değil devlet üniversitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Cok zor bence. Siralamalar yukselir diye tahmin ediyorum

Neden

• realitych R kullanıcısına yanıt
    Yazacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Konudaki 98lileri bloklayarak daha rahat bir forum yaşamına ulaşabilirsiniz.

Biz de seni bloklayarak bir 2000'liden kurtulmuş oluyoruz.
  • arkadaşlar tam burslu özel üniversite okuyup 2 yıllık ,daha sonra açık öğretimden 4 yıllığa tamamlayabiliyormuyuz sınavsız v.s.
  • Arkadaşlar çok anlamadığım konular, yol gösterecek fikir verecek varsa yeğenim için en akıllıca bu puan ile gidebileceği en iyi yer nedir ? sivil havacılık mümkün müdür ? teşekkürler.

[sizer]2016 LYS SONUÇLARI
  • Arkadaşlar kız arkadaşım ygs 2 242 puan 686 bin de. Aşağıda ki yerlerde hangileri yada hangisi gelir?

Uluslararası Kıbrıs yüzde 50 burslu hemşirelik 216 puan 682 bin

Uluslararası Kıbrıs ücretli 214 puan 716 bin

Haliç 199 puan 958 bin

Ebelik olarak

Bilim üni ebelik 201 puan 903 bin

Haliç üni ebelik 201 puan 923 bin

LÜTFEN YAZDIĞIMA CEVAP VERİN

• Gençler hepinizin gönlüne göre olsun öncelikle. Kız kardeşim için mf3 mf4 50 60 bin bekliyorduk 87 bin geldi. istediği okul özyeğin üni. bilgisayar müh. %50 geçen sene 72 binlerle almış. Durum nasıl özyeğine alternatif yeditepe bahçeşehir düşünülebilir mi?
  • Bu arada TM'den psikoloji yazacak arkadaşlara yardımcı olabilirim sorularınız varsa sorabilirsiniz.. 2 yıldır görevdeyim.
  • Bir öğretmen olarak sizlere uyarım kesinlikle öğretmen lık yazmayın açık kapaniyor. Bunun dışında iletişim fakültesi, iibf, fen edebiyat fakültesi kesinlikle tercih edilmemeli işsizliğin garanti olduğu bölümlerdir çocuklar.

• 22k hamda 25k yerlestirme. Mezundum. Bilgi almak isteyen olursa her turlu yardimci olabilirim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.