Bildirim
2016 LYS SONUÇLARI (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok haklar yeniyor çok @erotikbrokoli teşekkür ederim
@SayisalMan evet çalıştım hayvansı ama işte obp bide derslerim kötü olsa anlarım derstede iyidim sırf ego uğruna farklıyım diye yaptılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 19 Temmuz 2016; 11:28:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
430 30k mı :D geçen sene 390 falan 30k idi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elured
quote:
Orijinalden alıntı: Celonfix
Konudaki 98lileri bloklayarak daha rahat bir forum yaşamına ulaşabilirsiniz.
Biz de seni bloklayarak bir 2000'liden kurtulmuş oluyoruz.
Atarlandınmı -
Hocam benim ekpuanlı ygs6 sonucum 286 önlisans programlarında ek puanın bi faydası var mı bu puanla istanbul içinde 2 yıl bir yere yerleşebilir miyim ? -
Tekrar hazırlanacaklar ve 2017'de ilk kez girecekler whatsapp soru grubu oluşturalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: momenty
quote:
Orijinalden alıntı: captainflint
Ben varım.Baya geriye hemde.
Ne yaptınız hocam bekliyor muydun benim moralim baya kötü
Benimde kötü hocam canını sıkma,sonuçu ölüm değil ya. Seneye bidaha çalışıp denemeyi düşünüyorum.
Bir arkadaşta pm den sormuştu ona verdiğim cevabı kopyalayayım.
"Dostum doktor felan olmuyorsun. maaşlar şuan devlette 2800-3000 arası. önü devlette pek açık değil. Yani 4 sene okuyayım kpss den bi 70 alıp atanayım mantığı ile bu bölümü kesnlikle yazma. Şuan nevşehir sağlık bakanlığı felan 80-85 ile atanıyor. bunlar devlet için geçerli. Ben samsun 19 mayıs da okudum. iyi bir üniversite de iyi bir eğitim alırım kendim de çabalar üstüne dil, yurt dışı, staj vs koyarım sertifika programlarından çıkmam idealistim diyorsan yazabilirsin.
Memur olayım rahat edeyim mantigindaysaniz kesinlikle pdr yazın benim eşim rehber öğretmen şuan önü kapanması en zor Bölümlerden biri pdr. Ama yine de burası Türkiye yarın ne olacağını bilemeyiz
2 sene sonra sinava gircem bi sorum var niye kimse dil sorularini yapmamis
Arkadaşlar özelde olur var mı tutucak yer biliyorum çok düşük ama bu sene gidicem daha yurtdışıda olur
http://i.hizliresimupload.net/EyxBH52h.png
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen senem aklıma geldi konuyu görünce. Geçen sene bu ve bunun gibi ÖSYM konularında ebemiz gpndikleniyordu.gençler hiç sıkıntı yapmayın en kolayı yerleşmek. Tercih yaparken yine de dikkat edin edin ama ilk tercihlere düşük yerler yapıp havada karada girmiştim. Hataymış ama memnunum. Tercih sonuçları konusunu da takip edicem. Tercihlerden sonra okul da açıldığında hayat başlıyor. Hepinizi güzel günler güzel dostlar bekliyor okuduğunuz okuyacağınız günlerin tadını çıkarın beklediğinizde değecek. Hadi hayırlısı :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam okul hayatı sonrası endüstri mühendisliği okuyanlar nerelerde calisabiliyor.
49bin sıralama ile ıstanbulda özel olarak hangi üniversite tercih edersiniz + Şehir dışı devlet ne tercih edersiniz ??
Teşekkürler simdiden
saydıklarınız harici bir tek hukuk kaldı. napalım şimdi tutmuyor hukuk? -
quote:
Orijinalden alıntı: tekadamm
Bir öğretmen olarak sizlere uyarım kesinlikle öğretmen lık yazmayın açık kapaniyor. Bunun dışında iletişim fakültesi, iibf, fen edebiyat fakültesi kesinlikle tercih edilmemeli işsizliğin garanti olduğu bölümlerdir çocuklar.
Ben sınıf öğretmenliği okuyorum bunun neresi kötü? Herkes hukuk mu okuyacak gerçi onun da bir cazibesi kalmadı ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğretmenlik yazmayın hayatınız kararır, KPSS belası tam bela. Sosyal bilg. Mezunuyum hala atanamafım. Arkadaşlar öğretmenlik yazacaksanızda KPSS puanı ve en cok alım olan bölümleri yazın. Sosyal tarih hele hele edebiyat evlerden uzak
meslek lisesi mezunlarına kendi alanlarında ek puan geliyor,sana da gelmiş -
Hocam çok basit ele alınmış bir analiz ;
Öğretmenlik Türkçe için halen iş görür kpss de sıkı bir çalışma ile atanılabilir,
İletişim bölümleri İstanbuldaki üniversiteler için açık deniliyor Ts de iyi bir bölüm ama Anadolu vs yazmamak lazım
İİBF Üniversiteye göre değişir bir hukuk tutmasa bile iyi bir iibf tutabilir işsiz denilen adamlar genelde 4 sene son gün çalışması ile bitirmeye çalışanlar...
Fen edebiyat çok genel olmuş psikoloji bölümü mesela garanti işsiz denilebilir mi bu bölüme hukukla kafa tutuyor belki mütercim tercümanlık iş bulabilir ...
Arkadaşlar istediğim bölüm ts2'de 35k istiyor ben 55k'dayım. İlk sıraya yazsam bu fark kapanır mı? Ne diyorsunuz. Fikirlerinizi bekliyorum. -
makina mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X