Şimdi Ara

2016 LG OLED (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    White oled hepsi
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Rgb oled çıktığında görüntü kalitesinde bariz fark olmaz mı?

Sony x4500 rgb led, Sony hx920 w led di.

İki tv arasında görüntü kalitesinde bariz fark vardı

Bekleyip rgb oled almak daha mantıklı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

55C6V ile 55EG920V arasındaki farklar nelerdir?

Bir tanesini bende almak istiyorum.. Fiyat bilgisi olan var mı?

Teşekkürler

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    55E6V RGBW hocam gerisini bilmemde bu modeli düşünüyorsanız gerçek 4K panel kullanıyor yani...

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    RGBW pixel dizilimine sahip WOLED paneldir, yani gerçek anlamda 4K değil maalesef ama OLED lerde sorun edecek negatif bir fark olmuyor.DAha çok IPS LCD panellerde RGBW dizilimi çok sırıtıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55e6v veya 65e6v için indirim bekliyprum.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Aralık ayında indirim geliyor

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    15 bin TL lik TV de gerçek 4K veremiyorsa hangisi verecek ben hiçbir şey anlamadım bu işten neresine vereceğiz bu parayı daha input lag değeri de yüksek sadece Oled diye mi ediyor bu kadar olayı nedir o zaman bu TV nin?

• Bu fiyatlara bu televizyonlar alınmaz, LG'nin TR fiyat politikası tüketiciyi resmen enayi yerine koymak. 2 ay daha bekleyin 2017 modelleri tanıttıklarında 2016 modelleri için fiyatları %50 indirecekler. Almayın gerekirse 2017 ortasını bekleyin.
  • Tekrar sormak istiyorum

55C6V ile 55EG920V arasındaki farklar nelerdir?

Bir tanesini bende almak istiyorum..

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: D2K

quote:

quote:

Sen harcanıyorsun buralarda.

Vuuuuu ne laf söyledi

Espri yada laf sokma amaçlı söylemedim. Ciddi anlamda söyledim. Ben bayi olarak evime aldığım 55UH serisi cihaza 3500 lira verdim. Sen o paraya OLED almışsın. İnanılmaz bir başarı.

ya biraz daha samimi söyleseydin keşkeben 55eg910v,yi bir arkadaşımdan aldım çok bedavaya geldi çünk çok paraya sıkışmıştı ben fazlası ile 4000 tl verim dedim 3500 tl yeterli dedi bende uzatmadım,bu arada haklısın dostum

Lakin bliyorsun eg910v full hd benim 4k ya ihtiyacım olmadığı için genede bd remux 1080p bluray izlediğim için 4k ile aralarında çok farkta olmuyor bir renk slakası 4k+10 bıt lerde belli oluyor...1080p candır

Benzer fikirdeyiz ben mağazama gelen müşterilere de bunu söylüyorum. 4K led alacağıma fhd oled alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

15 bin TL lik TV de gerçek 4K veremiyorsa hangisi verecek ben hiçbir şey anlamadım bu işten neresine vereceğiz bu parayı daha input lag değeri de yüksek sadece Oled diye mi ediyor bu kadar olayı nedir o zaman bu TV nin?

OLED ancak film delileri için uygun olacaktır zaten oyun oynamak için uygun olduğunu sanmıyorum keza ekran yanığı (Logo yapışması) gibi problemlerinin de çözüldüğü garantilenmedi. Oyunda biraz sıkıntı olabilir.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    hareketli görüntülerde çamurlaşma sorunundan bahsediliyordu bir aralar,bu sorun devam ediyor mu?

İyileşme var ama Bence sorun devam ediyor...

2016 LG OLED

• Bu da şimdiye kadar test edilmiş en iyi hareket çözünürlüğüne sahip LCD Samsung KS7000

2016 LG OLED

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

İyileşme var ama Bence sorun devam ediyor...

2016 LG OLED

Bu durumda filmciler için de uygun değil

Filmciler değilde spor yayınları seyredenler daha çok etkilenebilir. Ama öyle bir siyah başarımı var ki karanlıkta film izlerken diğerleriyle arasında müthiş bir uçurum oluyor. Sanıyorum 2017 modellerinde 1080lines hareket çözünürlüğü rakamlarına ulaşacaklar. Keza 2014 te 300lines 2015te 650lines gelişim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Filmciler değilde spor yayınları seyredenler daha çok etkilenebilir. Ama öyle bir siyah başarımı var ki karanlıkta film izlerken diğerleriyle arasında müthiş bir uçurum oluyor. Sanıyorum 2017 modellerinde 1080lines hareket çözünürlüğü rakamlarına ulaşacaklar. Keza 2014 te 300lines 2015te 650lines gelişim var.

Bütün mesele o siyahlar kesinlikle aynı fikiriz bknz:mesela filmlerde gece sahnelerinde örnek veriyorum ateş başında yada ormanda çalı yakan insan toplulukları olur orda yanan ateşten çıkan kıvılcımlar sanki odanın içerisinde sanal bir 3d hissi veriyor sanki önünde birşey yokmuş o kıvılcımlar odada geziyor gibi biraz komik anlatım oldu ama ne demek istediğimi anladınız.ben trumotıon=pürüzsüzde kullanıyorum gözüm akıcılığa alıştığı için hiç sorun yok birde spor + tv kanalları vs işim olmaz yedek zaten tv izlesem evde tv,var dediğiniz gibi filmciler için oled başka bir dünya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen harcanıyorsun buralarda.

Vuuuuu ne laf söyledi

Espri yada laf sokma amaçlı söylemedim. Ciddi anlamda söyledim. Ben bayi olarak evime aldığım 55UH serisi cihaza 3500 lira verdim. Sen o paraya OLED almışsın. İnanılmaz bir başarı.

ya biraz daha samimi söyleseydin keşkeben 55eg910v,yi bir arkadaşımdan aldım çok bedavaya geldi çünk çok paraya sıkışmıştı ben fazlası ile 4000 tl verim dedim 3500 tl yeterli dedi bende uzatmadım,bu arada haklısın dostum

Lakin bliyorsun eg910v full hd benim 4k ya ihtiyacım olmadığı için genede bd remux 1080p bluray izlediğim için 4k ile aralarında çok farkta olmuyor bir renk slakası 4k+10 bıt lerde belli oluyor...1080p candır

Benzer fikirdeyiz ben mağazama gelen müşterilere de bunu söylüyorum. 4K led alacağıma fhd oled alırım.

mağza sahibimisiniz hangi firma ?

• Özellikle son çıkan e6 ve g signature cihazlara sahip olmadan yanlış bilgiler yazılıyor.. 55e6 v sahibiyim. Logo sorunu yok. Saatlerce film, oyun seyrediyorum ve dahi oynuyorum. Kesinlikle ledden farkı yok. Ayrıca rgbw pixel dizilimi ile ilgili yanlış bilgiler sunulmuş. Aşağıdaki linkte videoda dünya çözünürlük standardı tarafından 4k sertifikası verildiği ve detaylar bilimsel açıklaması ile yapılmış. Yeterli ingilizceniz varsa lütfen baştan sona seyredin. Oledin diğer ledlere göre hem enerji tüketimi hemde farklı açılardan kesinlikle görüntüden kayıp vermediği de anlatılıyor. Ben ne oyun oynarken ne herhangi bir maçta yukarıda bahsediln bulanıklık vs. Problemi yasamadım. ayrıca bahsettiğim dünyaca bilinen sertifikalar hiç yabana atılamaz. Ultra hd premium, hdr, dolby gibi üst düzey görüntü işlemcileri olan bir cihazın 4k olmadığını söylemek biraz saçma.. Bu sertifakaları alabilmek kolay değil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.