Şimdi Ara

2016 LG OLED (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün teknosada müdür arkadaş çay içmeye davet etti,oledlere baktım'evet 2016'serilerde logo yapışması var ghost screen özelikle C serisi E serisinde..Kırmızı görüntü ekranı kapladımı anlık ekran siyahta boşta kaldımı koskoca LG demo logosu ben bursayım diyor ama o tv'ler sabah akşam açık kardeşim 2017'B serisi EG9A serisinde herşey çok iyi sıkıntı yok..
  • 65c6 kullanan birisi olarak inanılmaz memnunum tv'den. Görünen o ki herkes çok memnun bu tv'den. Ve fiyatı b7 gibi hiçbirzaman çıkış fiyatının yarısına kadar inmedi. Hep aynıydı fiyatı görünen o ki hala piyasada kalanlar aynı fiyattan satılıyor. 2017 model olan b7 fiyat olarak c6 piyasadayken bile ondan düşük fiyata satılıyordu
    B7 kullanıcıları beyaz ekranda yellow tint sıkıntısı çekerken burdan fotoğraflar atarak c6 modelinde olmadığını da gösterdim. Ha şimdi tv alacak olsam sonuçta 2017 model olduğu için tercih ederdim. Ama c6'dan daha iyi bir tv olduğu konusunda şüphelerim var bunu kasa kalitesindende anlayabilirsiniz. Sonuçta aynı panelde olsa b ve c segment farklılığıda söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 11 Şubat 2018; 23:5:51 >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

65c6 kullanan birisi olarak inanılmaz memnunum tv'den. Görünen o ki herkes çok memnun bu tv'den. Ve fiyatı b7 gibi hiçbirzaman çıkış fiyatının yarısına kadar inmedi. Hep aynıydı fiyatı görünen o ki hala piyasada kalanlar aynı fiyattan satılıyor. 2017 model olan b7 fiyat olarak c6 piyasadayken bile ondan düşük fiyata satılıyordu
    B7 kullanıcıları beyaz ekranda yellow tint sıkıntısı çekerken burdan fotoğraflar atarak c6 modelinde olmadığını da gösterdim. Ha şimdi tv alacak olsam sonuçta 2017 model olduğu için tercih ederdim. Ama c6'dan daha iyi bir tv olduğu konusunda şüphelerim var bunu kasa kalitesindende anlayabilirsiniz. Sonuçta aynı panelde olsa b ve c segment farklılığıda söz konusu.

C6 sevdiğim bir yanıda parlak panel B7,Cserisinden mat..

• 2018 dünya kupası hdr ve 4k olarak kaydedilecekmiş bakalım Trt 4k kanalı hdr desteği sunar mı çünkü hdr tv yayını hiç izlemedim merak ediyorum bu arada neredeyse 6 aydır yeni bir güncelleme gelmiyor 2016 oled tvlere lg bizi unuttu mu nedir en azından şu dolby atmos desteği hiç fena olmazdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 25 Mart 2018; 12:10:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

2018 dünya kupası hdr ve 4k olarak kaydedilecekmiş bakalım Trt 4k kanalı hdr desteği sunar mı çünkü hdr tv yayını hiç izlemedim merak ediyorum bu arada neredeyse 6 aydır yeni bir güncelleme gelmiyor 2016 oled tvlere lg bizi unuttu mu nedir en azından şu dolby atmos desteği hiç fena olmazdı...

Aynen hocam tv'yi aldığım zaman bir güncelleme yaptım geçtiğimiz yıl ağustos ayları civarıydı. daha da gelmedi. Ama herhangi bir sıkıntıda görmedim webosda baya stabil çalışıyor. Varmı sizin bildiğiniz güncelleme gerektiren bir problem?
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Hocam hdr de oyun modu son güncelleme sonrası çok karanlıklaştı varsayılan ayarlarda... dinamik kontrast falan açmak gerekiyor adamakıllı olması için.. Birde dolby atmos desteği hiç fena olmazdı hani onun dışında bir sorun yok.

• quote:

Hocam hdr de oyun modu son güncelleme sonrası çok karanlıklaştı varsayılan ayarlarda... dinamik kontrast falan açmak gerekiyor adamakıllı olması için.. Birde dolby atmos desteği hiç fena olmazdı hani onun dışında bir sorun yok.

Oyun konusunda bir tecrübem olmadı ama haftaya ps4 pro alıcam inşallah ozaman game mode da nasıl bir performans veriyor panel bakacağım. oyun modundayken hdr aktif olduğunda mı karanlık oluyor hocam panel? Birde hdr desteği olan oyunlarda hdr otomatik aktif oluyor değil mi?
    Hocam son güncelleme sonrası çok karanlıklaştı hdr oyun modu ama bu dediğim default ayarda söz konusu yani dinamik kontrast falan açıp bunu aşabilirsiniz lakin ben dinamik kontrastı bir aldatmaca olarak gördüğüm ve kullanmadığım için benim açımdan bir sorun teşkil ediyor.

Hdr destekli oyunlarda evet otomatik olarak aktif oluyor sadece ps4 ayarlarından hdr yi otomatik seçin yeter.

• quote:

Hocam son güncelleme sonrası çok karanlıklaştı hdr oyun modu ama bu dediğim default ayarda söz konusu yani dinamik kontrast falan açıp bunu aşabilirsiniz lakin ben dinamik kontrastı bir aldatmaca olarak gördüğüm ve kullanmadığım için benim açımdan bir sorun teşkil ediyor.

Hdr destekli oyunlarda evet otomatik olarak aktif oluyor sadece ps4 ayarlarından hdr yi otomatik seçin yeter.

Oyun içi fotoğraf paylaşabilir misiniz?

• Merhabalar c7 oled almayı düşünüyorum ancak yanma problemiyle ilgili korkularım var bu yüzden 2016 model oled kullanıcılarına sormak istiyorum. Gerçek kullanımda sizden bilgiler almak istiyorum. Ne kadar saat kablolu yayın izliyorsunuz. Kanal logoları ekranda yapıştı mı veya sadece film mi izliyorsunuz? Temizlemeyi ne sıklıkla yapıyorsunuz merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki

Merhabalar c7 oled almayı düşünüyorum ancak yanma problemiyle ilgili korkularım var bu yüzden 2016 model oled kullanıcılarına sormak istiyorum. Gerçek kullanımda sizden bilgiler almak istiyorum. Ne kadar saat kablolu yayın izliyorsunuz. Kanal logoları ekranda yapıştı mı veya sadece film mi izliyorsunuz? Temizlemeyi ne sıklıkla yapıyorsunuz merak ediyorum.
    c6 kullanıcısıyım yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Fazla TV izleme alışkanlığmız yok daha fazla film ve dizi izliyoruz günde ortalama 1 saat diyebiliriz. Sürekli fişte kalıyor tv elektrik bağlantısını çoğu zaman kesmiyorum. Temizleme hiç yapmadım tv kapandığında elektriğe bağlı olunca kendi kendine de yapıyormuş. Şu an sorun yok nazar değmesin mükemmel diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki

Merhabalar c7 oled almayı düşünüyorum ancak yanma problemiyle ilgili korkularım var bu yüzden 2016 model oled kullanıcılarına sormak istiyorum. Gerçek kullanımda sizden bilgiler almak istiyorum. Ne kadar saat kablolu yayın izliyorsunuz. Kanal logoları ekranda yapıştı mı veya sadece film mi izliyorsunuz? Temizlemeyi ne sıklıkla yapıyorsunuz merak ediyorum.
    c6 kullanıyorum. Bende 7-8 aydır kullanıyorum. Hiç çekinmeden tedirgin olmadan aman yanar mı korkusuyla kullanmadım. Zerre iz yok panelde. Kendim sadece bir kez manuel temizlik yaptım. Onun haricinde ps4 pro aldım yeni onu oynuyorum 1 haftadır. Tv tek kelimeyle şahane. Daha iyisi ancak başka bir oled olabilir. Kesinlikle c7-b7 vs. öneririm.
  • c7 ler ile ilgili rtings.com bir test yapıyor bir göz atılmasında fayda var.

RTINGS.com
    Real Life OLED Burn-In Test on 6 TVs
    https://www.rtings.com/tv/learn/real-life-oled-burn-in-test

• Bazi Mağazalara bedava dağıtılan modeller oluyormuş fazladan bulduk tesadufen , Nakit 5000 tlya aldim. Curved mi acaba bu ? N11 deki magazamdan satışa sunucam olmadı. 8000 TL gözüküyor evkurda. Philips var bende isikli olan model o özelliğinden aşırı derece de memnunum aslında gerek var mı bilmiyorum değiştirmeye.

• Ekranda görüntü kalıyor hafif iz gibi bu nedir yaw :(

Çözümü yok mu

Abi bu iz nedir :(

5000 TL para baydim yok mu çözümü.

• JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Bu geçmedi temizleme yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beni benimle bırak hacı -- 1 Haziran 2018; 23:15:18 >
  • Telefondan belli olmuyor
  • beni benimle bırak hacı B kullanıcısına yanıt
    Çok net göremedim izi ama alttaki futbolcunun oralarda yatay bir koyu iz var sanki bahsettiğin oysa. Büyük ihtimal mağazadaki teşhir ürünü almış olabilirsin. Bunlar düzgün kapatılmadan şalter direk indirildiği için piksel temizliğini yapamıyor ve bu kalıcı izler oluşuyor. Ancak mağaza ürünlerinde görülebiliyor bu durum. Bende çok gördüm. Malesef piksel temizliği yaptıysanız ve geçmediyse artık geçmez. Sanırım c6 modeli bu.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.