Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversite son sınıf öğrenciyim ve kpssye hazırlanacağım başlangıç konu anlatım olarak pegem yayınlarının setini aldım kargoda ve gelmesini bekliyorum. Memnun olmayan görmedim desem yeridir. Vizedir, finaldir tezdir nasıl gidecek bilmiyorum. Öğrencinin, çalışanın, emeklinin hepsinden de öte insanın düşünülmediği şu güzel ülkemde hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Herkese iyi çalışmalar dilerim varsa whatsapp grubu katılmak isterim büyüklerim, akranlarım yardımlaşmak güzel olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Herkese merhaba.

Üniversite son sınıf öğrenciyim ve kpssye hazırlanacağım başlangıç konu anlatım olarak pegem yayınlarının setini aldım kargoda ve gelmesini bekliyorum. Memnun olmayan görmedim desem yeridir. Vizedir, finaldir tezdir nasıl gidecek bilmiyorum. Öğrencinin, çalışanın, emeklinin hepsinden de öte insanın düşünülmediği şu güzel ülkemde hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Herkese iyi çalışmalar dilerim varsa whatsapp grubu katılmak isterim büyüklerim, akranlarım yardımlaşmak güzel olacaktır.

ihtiyaç pegem arasında çok kararsız kaldım konu anlatım olarak,pegemde hatalı sorular olduğunu duydum bir kaç kişiden

sanırım ihtiyaç alacağım ama yanına pegemin çözümlü soru bankası var set olarak onu alacağım,çözümlü soru görmek çok işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Herkese merhaba.

ihtiyaç pegem arasında çok kararsız kaldım konu anlatım olarak,pegemde hatalı sorular olduğunu duydum bir kaç kişiden

sanırım ihtiyaç alacağım ama yanına pegemin çözümlü soru bankası var set olarak onu alacağım,çözümlü soru görmek çok işe yarıyor

Doğrudur. Bu dediğim set 2016 basımı güncel yayın olarak geçiyor. Bol bol soru çözerek zaten konu öğrenilir çözümlü ve çözümsüz bolca banka almak gerekecektir. Konu anlatımı belli ün yapmış yayınların birinden olsa yeterlidir heralde. Ama dediğim gibi benim biraz deneme deneyimleme kpss neymiş görme olarak olacak.. Çünkü zor vizeler, finaller, tez arasından kopup da kpss ye odaklanmak ben başlangıç olsun bakalım neymiş gibisinden hazırlayacağım, tabii ciddiyetle. Asıl hedefim 2018 deki sınav kursa da giderek düzen ve motivasyon oturtup tek atmak istiyorum sınava. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Kadrolar belli değil hocam..
  • Ankarada kursa gitmeye karar verdim. Yeni başlayan kurslardan haberi olan var mı acaba?

• Arkadaşlar elimde internette de olan ramazan hocanın tarih ve engin hocanın coğrafya ders cd leri var. Orjinal cdleri ihtiyacı olan bir arkadaşa kargo parasını kendi karşılamak şartıyla ücretsiz yollayabilirim.
  • Arkadaşlar hakan dede tarih videolarını buldum torrent olarak fakat indiren başka kimse olmadığı için seed edebilecek arkadaşlar var mı acaba
    http://www.fastbot.me/godownload/1ccf981e44b0dea6f3d715b8d6fab2edd1761940
  • Arkadaşlar themis eğitim kpss B grubu için nasıldır bir bilgisi olan var mı? Aralık kursları ay sonuna doğru başlıyor.

• Arkadaşlar merhaba,

Genel kültür bölümü için tavsiye edebileceğiniz konu anlatımlı/soru bankası kaynakları var mıdır acaba?
  • 1. 276034 Data Yayınları 2016 KPSS Coğrafya Soru Bankası

2. 279905 Yediiklim Yayınları 2016 KPSS Matematik Çözümlü 10 Deneme Sınavı

3. 276116 Data Yayınları 2016 KPSS Matematik Soru Bankası

4. 279839 İsem Yayınları 2016 KPSS Evveliyat Coğrafya Kazandıran Set

5. 279939 İsem Yayınları 2016 KPSS Evveliyat Coğrafya 44 Deneme

6. 276036 Yargı Yayınları 2016 KPSS Tarih Kozmik Oda Tamamı Çözümlü Soru Kitabı

7. 279997 Data Yayınları 2016 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü 10 Deneme Sınavı

8. 276030 Data Yayınları 2016 KPSS Tarih Soru Bankası

9. 277274 Yargı Yayınları 2016 KPSS Sayısal Seçilmiş 25 Deneme Sınavı

10. 277273 Yargı Yayınları 2016 KPSS Sözel Seçilmiş 25 Deneme Sınavı

11. 283384 Pegem Yayınları 2016 KPSS Tarih 30 Deneme

12. 280042 Pegem Yayınları 2016 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü 10 Deneme

13. 279903 Yediiklim Yayınları 2016 KPSS Coğrafya Çözümlü 10 Deneme Sınavı

14. 279902 Yediiklim Yayınları 2016 KPSS Anayasa Çözümlü 10 Deneme Sınavı

15. 279904 Yediiklim Yayınları 2016 KPSS Tarih Çözümlü 10 Deneme Sınavı

Arkadaşlar bu siparişi verdim şimdi. bende pegem'in konu anlatımlı seti vardı onun tarihini ve coğrafyasını yeterli bulmadım. tarihi evveliyattan bakıyorum aynı zamanda youtube'ta ramazan hocanın daha bu ağustosta çektiği ders videoları var harika anlatmış keşke daha önce keşfetseydim bugün islamiyet öncesini bitirdim mutlaka izleyin. evveliyatın tarihini beğendiğim için coğrafya setini de sipariş ediyorum. bence konu anlatımından çok soru bankasına odaklanıp bolca soru çözüp soruları bir süre sonra ezberliyor kıvama gelmek en iyisi. yukarda yazdıklarıma ilave şu kitapları da ekle diyecek olan arkadaş var mı acaba? ya uzman kariyer nasıl acaba sorularına bakanınız oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

1. 276034 Data Yayınları 2016 KPSS Coğrafya Soru Bankası

7. 279997 Data Yayınları 2016 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü 10 Deneme Sınavı

12. 280042 Pegem Yayınları 2016 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü 10 Deneme

Arkadaşlar bu siparişi verdim şimdi. bende pegem'in konu anlatımlı seti vardı onun tarihini ve coğrafyasını yeterli bulmadım. tarihi evveliyattan bakıyorum aynı zamanda youtube'ta ramazan hocanın daha bu ağustosta çektiği ders videoları var harika anlatmış keşke daha önce keşfetseydim bugün islamiyet öncesini bitirdim mutlaka izleyin. evveliyatın tarihini beğendiğim için coğrafya setini de sipariş ediyorum. bence konu anlatımından çok soru bankasına odaklanıp bolca soru çözüp soruları bir süre sonra ezberliyor kıvama gelmek en iyisi. yukarda yazdıklarıma ilave şu kitapları da ekle diyecek olan arkadaş var mı acaba? ya uzman kariyer nasıl acaba sorularına bakanınız oldu mu?

ne kadar tuttu bu sipariş ve nereden sipariş verdin

evveliyat için duyduklarım iyi ama çok ayrıntı var açıkçası o kadar ayrıntı ile boğuşmak beni tarihten soğutur diye almadım onu

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

1. 276034 Data Yayınları 2016 KPSS Coğrafya Soru Bankası

ne kadar tuttu bu sipariş ve nereden sipariş verdin

evveliyat için duyduklarım iyi ama çok ayrıntı var açıkçası o kadar ayrıntı ile boğuşmak beni tarihten soğutur diye almadım onu

tarih soruları ayrıntı artı saçma saçma sorulardan geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kpss'den atanmak için minimum 85 puan lazım (mühendis,avukat gibi sınıflara mensup değilseniz) Ayrıca eğer İktisat,Maliye ,Kamu Yönetimi gibi sözel ağırlıklı bir bölümden mezunsanız sadece matematik dersi için kursa gidin matematikle aranız iyiyse Sözel için dershaneye para vermeyin hepsi evde öğrenilebilir dersler 2012 ve 2014 kpss'ye de girdim sayısalla aram iyi olmadığı için 70 ve 72 aldım bu sene de konular değişmiş olabilir diye pegem flash bellek GK-GY lisans ders anlatımı setini satın aldım şimdilik sözel mantık konusuna baktım gayet iyi anlatıyordu (tek kötü yanı iki pc için olduğundan saçma bir biçimde videoları açmaya yarayan programın aktivasyonu sorun çıkardı aradım şimdi yetkili yok geri döneriz dediler 3 saati geçti hala dönmediler)

• Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Bunların yarısından fazlası dokunulmamış olarak kalacak gibi; nedense öyle hissettim.

Allah Yar ve Yardımcımız olsun.

-----------------------------------------

Arkadaşlar, iş yerinde çalışırken; bari boş durmayayım dedim ve KPSS konularını ders ders ve ayrı ayrı yazdım.

Konu hatırlama, yoklama ve eksiklikleri gidermek için benim içim süper bir excel çalışması oldu.

İsteyen arkadaşlara premium kpss tecrubesi ile PM yoluyla iletişime geçip atabilirim; Akşam'a gelir ancak.

Saygılarla. Herkese kolay gelsin.
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Valla geçen seneki soruları gördükten sonra ayrıntı çalışmak istiyorum açıkçası. Yediiklim pegem vs sorularına baktım yorumsal nitelikli genelde. Onlar zaten yapılıyor ama bu kelimeleri akılda tutmanın yolu bol soru çözmek. Ramazan hocanın video anlatımını mutlaka izleyin derim burası önemli şurayı unutmayın diye belirtiyor. Ben avukatım eskiden puanlarımız düşüktü son kpssde 84 85 puan arası aşırı yığılma vardı 84 altı yerleşemedi yeni atama bekliyorlar. Böyle bir durum istemediğimden hedefim 90 bakalım

Kitap sitesi olarak çok fazla yere baktım ama en en iyisi avantajkitap, yayın evlerinin kendi sitelerinden daha ucuza satıyorlar bu siparişim 138 lira tuttu. Dün sipariş verdim, bugün kargoya verilmiş. Daha önce de sipariş vermiştim hiçbir sıkıntı çıkmadı. Tavsiye ederim.

• Pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da atar mısın pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beedrill28

Tarih kpss 2016 konu anlatımı ............. https://www.youtube.com/watch?v=yS0E_extvAA&list=PL5kIOunpmSBN-qKMjtgkrTAMDmjtMBPbl

Coğrafya 2016 kpss konu anlatımı ............. https://www.youtube.com/watch?v=DSVvxETLhG8&list=PL5kIOunpmSBPA02yQhwRVyKIptf7ojVLV

Vatandaşlık kpss 2016 konu anlatımı .............. https://www.youtube.com/watch?v=hNBnGBDlhwo&list=PL5kIOunpmSBMI_C9amQJzbdnA9id6VP-r ............ ve devamı .......

https://www.youtube.com/watch?v=tAqruv5S22k&list=PLO8WfbCjmR7W2TVd4gmsCIXK6cxCw-cCK

https://www.youtube.com/watch?v=N3LyTgmdvqo

Hakan Dede 2015 tarih videoları

• quote:

Orijinalden alıntı: kouelohab

Arkadaşlar hakan dede tarih videolarını buldum torrent olarak fakat indiren başka kimse olmadığı için seed edebilecek arkadaşlar var mı acaba
    http://www.fastbot.me/godownload/1ccf981e44b0dea6f3d715b8d6fab2edd1761940

https://www.youtube.com/watch?v=N3LyTgmdvqo

Hakan Dede 2015 tarih videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 7 Aralık 2015; 19:32:32 >

• Ben de alabilirmiyim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.