2016 model Hyundai i20 1,4 otomatik, sıfır kilometrede araç almayı planlıyorum. Yaşım 34 ve daha önce üzerime hiç araba olmadı. sizce trafik ve Kasko fiyatı yaklaşık ne olur.
Şimdiden teşekkürler...
Maalesef bu şekilde cevap verilmesi mümkün değildir.
Her kişinin hasarsızlığı , mesleği ve benzeri bilgileri farklı olduğu için fiyatlar farklı çıkacaktır.
Proforma faturayı aldığınız zaman fiyatlarınız çalışılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolf
Her kişinin hasarsızlığı , mesleği ve benzeri bilgileri farklı olduğu için fiyatlar farklı çıkacaktır.
Doğrudur. Ben zaten kesin fiyat beklemiyorum. aşağı yukarı, yaklaşık fiyat öğrenmek istiyorum. 1000 ile 2000 arası yada 2000 ile 3000 arası. yada max 2000 gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: acheron34
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolf
Doğrudur. Ben zaten kesin fiyat beklemiyorum. aşağı yukarı, yaklaşık fiyat öğrenmek istiyorum. 1000 ile 2000 arası yada 2000 ile 3000 arası. yada max 2000 gibi.
Yine imkansız hocam.
Hasar geçmişiniz , mesleğiniz , verilebilecek diğer indirimler , araç risk değeri ve daha nice durum var maalesef.Sigorta konusunda bilir kişilik yaptığım halde kesinlikle tahmini rakam söylemem , tamamen yanıltmak olur sizi.
spacewolf
kullanıcısına yanıt
Anladım.
Teşekkür ederim. o zmn proforma alınca teklif almak gerekecek.
Cevap için teşekkürler.
Bu tarz durumlarda fiyat verme yanlısı değilim ama ortalama ve tahmini dediğiniz için kaskoda ve trafikte 1100-1600 arası bir rakam çıkabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lodosoft
Bu tarz durumlarda fiyat verme yanlısı değilim ama ortalama ve tahmini dediğiniz için kaskoda ve trafikte 1100-1600 arası bir rakam çıkabilir.