Şimdi Ara

2016 Focus Boya Altı Leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    2016 model Ford Focus 1.6L Ti-vct HB Beyaz aracı Samsun Otokoçtan Mart ayında satın aldım. Boya koruma hediye edildi. Haziran ayında arabayı temizlerken bagaj kapağının sağ yarısında çillenme türü birsey farkettim. Noktalar halinde kırmızı ve pembe karışımı boya püskürtmüş gibi durum. Elime pürüz felan takılmıyor, boyanın altında bir sorun olduğunu düşündüm.

    İlk olarak Samsun'da servise gittim. Ellerine geçen herşey sürüldü ancak lekeler çıkmadı. Sorunun merkeze iletilmesi gerektiği söylendi ancak araç beklemeli diyince işim olduğundan memlekete geri döndüm.

    Tokat serviste aynı işlemlerden sonra iki servisinde fabrika kusuru oldugu sozel olarak tarafıma ifade edildikten sonra 27.06.2016 da resimlerle beraber genel merkeze aracın değişim/ücret iadesi istendi.

    26.07.2016 tarihinde 4443673ten cevap olarak sorunlu kısımın boya ile giderilip 500 TL de hediye çeki teklifi ile dönüş yapıldı. Ben aracın kusurlu olduğu veya kusurla satıldığını, sorunun başka kısımlarda oluşup oluşmayacağının garantisini düşünmek istemediğimi belirterek teklifi reddettim.

    Sonraki günlerde bagaj kapağı değişimi ve 500 TL teklifle dönüş yapıldı. Bana karşı kaza yapmış muamelesini kabul etmediğimi belirttim ve yasal hakkımı kullanacağımı belirttim. Herhangi bir yazılı teklif sunulmadı, 4443673 ile pazarlık yapmaya çalıştılar.

    03.08.2016 tarihinde Samsun servisinde işlemleri tekrar başlatarak sorunu son kez kendilerine ilettim. 08.08.2016da 2500 tl hediye çeki teklif edildi son olarak.

    Paspasların yerine oturmaması, cam kenarları silikon hatalarını, 125 bg ama hantal aracı sineye çekerek kullandığım aracımın daha büyük sorununu pazarlıkla halletmeye çalışan fordla son kez görüştük. İade ve değişim cevabı verin dedim yoksa hukuk süreci başlatıcam dedim. Cevabı bekliyorum. Cevap pazarlık olursa direk mahkemeye başvurucam. 3 4 yıl sürer gibi yıldırmalara da kulak asmadan 10 yılda sürse de Ford bu davranışlarından dolayı hukuki duruma düşecek.

    Bu saatten sonra Ford alırken 2 kez düşünün.



  • vay anasını neler oluyor
  • 2500 tl iyi teklifmiş her markada olabilecek şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibari ile son teklifleri olarak 2.500 TL nakit sundular. Ben de kabul etmedim. Avukat aracılığı ile ihtarname çekip mahkemeye verilecek.
    Sorun çözülsün bu saatten sonra ne Forda binerim ne de tavsiye ederim. Bu sahtekarlara kimse ekmek yedirmemeli.
    60.000 para verip 2.500e razı olmak bana göre değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut05 M kullanıcısına yanıt
    Mahkeme bilirkisi atar. Bilirkişi bakar. Arabadaki hata fabrikasyon diye rapor verirse kusurlu mal satmaktan dava lehinize sonuçlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.