Şimdi Ara

2016 Fiesta Alıyorum Seçim yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiesta Titanyum X paket araç alacağım araçta karar kıldım fakat daha önce araç tecrübemiz olmadığı için karar vermekte zorlanıyoruz.

Nedenleriyle;

1.6 Benzinli / Otomatik mi ?

1.5 Dizel / Manuel mi ?

• Kesinlikle 1.6 benzinli otomatik, daha keyifli ve daha fazla performans sunar. En azından ben sizin yerinizde olsam otomatik araç alırdım. Manuel bol trafikte çile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 Ecoboost Powershift

1.6'ya göre daha ekonomik, daha modern ve ara hızlanmaları daha performanslı. Ayrıca Fiesta'nın hafifliğiyle turbolu motor kombinasyonu çok keyifli.
    Bir de 1.0 Ecoboost kendini kanıtlamış bir motor.
  • 1.6 otomatik, hem çok daha iyi performans hem de otomatik vites rahatlığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası şöförlüğüm pek yok ve istanbul trafiği beni ciddi oranda otomatik düşünmeye itiyor diğer yandan ise manuel'e uyum sağlamak çokda zor olmasa gerek, trafiğin etkisiyle benzinli seçimimde yakıt tüketimi ciddi bir masrafa dönüşmesinden korkuyorum. Kafam tam bu noktada çok karıştı..
  • Yeni makyajlı kas dizel tit x sahibiydim sattım sana şunu söyliyim dinlemezsen kafanı duvarlara vurursun. Ben dizelini aldım çok memnun kaldım fakat diğer 3 arkadaşım da powershift otomatiğini aldı ve 3'de şanzımandan sıkıntı yaşadı ve 2 tanesi komple şanzımanı değiştirildi ve tekrardan arıza yaptı kesinlikle otomatik alma onun haricinde memnun kalırsın aman diyim sonradan demedi deme...

• Otomatik + 1.0 ecoboost titanyum x paket kırmızı renk çok hoş olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 otomatik fiesta da, 1.5 düz vitese göre çok daha iyi performans ve keyif.. Her şey teknik veriler de yazan rakamlar değil. Fiesta'nın manuel vitesindeki o kemikli geçiş yeter. Eğer otomatik olacaksa 1.0 ecoboost çok daha iyi bir seçim olur. Istanbul trafiğinde acemiyseniz manuel biraz zorlar ve yorar.

• Şoförlüğün yoksa iyi drift yaparsın ozman

• Powershift sorunlu.
  • 1.5 dizel manuel al sorunsuzca bin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 yerine 1.0 seçimi yapılmalı bende öyle yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.